Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה באזור אונ' בר אילן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר בחינת פסיכומטרי ביום שלישי, 12 באוקטובר, באוניברסיטת בר אילן.

אני אגיע למקום בסביבות השעה 8:00-8:30.

אני מעוניין להגיע עם רכב, הבנתי שאני לא אמצא חנייה בשטח האונ' עצמה.

אולי מישהו מכיר אזור חנייה ברדיוס של עד 10-15 דקות הליכה מהאונ'?

תודה מראש.

נ.ב ביצעתי חיפוש לפני פתיחת הנושא.

פורסם

תודה מראש.

ערב טוב,

בהצלחה במבחן. בקשר לחניה - אני אנסה לשאול את אחי , הוא למד שם..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה מראש.

יש מקום חנייה בשכונה מול השער הראשי (אם אתה מכיר איפה שכל המסעדות, ואיפה שיש שווארמת סהר...). אמנם רשום שם שהחנייה מותרת רק לדיירי השכונה ומי שיחנה יגרר, אולם אנחנו חנינו שם בלי שום בעיה. חנינו בסוף החנייה ורוב החנייה הייתה חצי מלאה, ככה שלא חסמנו מקומות חנייה לדיירים עצמם (לכל המרעמים לא תפסנו מקום של דיירים אחרים, החנייה הייתה חצי מלאה ונותרו עוד הרבה מקומות פנויים). אם אתה מפחד מגרירה תנסה לחפש מקום חנייה בתוך השכונה בפנים שמה.

ד"א יש מגרשי חנייה בתוך האוניברסיטה עצמה, אבל אני לא יודע אם יתנו לך להיכנס לשם...

נ.ב

בהצלחה בפסיכומטרי, ומה אתה הולך ללמוד?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

תודה על התגובות המהירות של שניכם.

האמת שאני לא מכיר את האזור ליד האונ', לכן אודה לכם אם תציינו גם את שמות הרחובות.

מחכה לעוד תשובות.

תודה.

נ.ב

כרגע אני לומד בכתה י"ב במגמת מחשבים.

תודה על איחוליי ההצלחה ( אני אזדקק להם ).

פורסם
אין שם מה להכיר, השער הראשי אם אני לא טועה נקרא גם שער רמת אילן , וממש מולו וקצת ימינה ממנו (אם השער נמצא מאחורי הגב שלך) נמצא מגרש חנייה לדיירי השכונה.

http://www.biu.ac.il/General/campusmap/

פליקס

תודה על הלינק!

כמו כן אני מעדיף למצוא חנייה שלא כרוכה בסכנת גרירה\קנס.

תודה.

פורסם

תודה מראש.

אנחנו מפספסים אחד את השני... אני עושה את המבחן ביום שני ! :)

בהצלחה!

(אה, ולי אין בעית חניה... לאוטו של אבא שלי יש היתר כניסה לאוניברסיטה :twisted: )

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אנחנו מפספסים אחד את השני... אני עושה את המבחן ביום שני ! :)

בהצלחה!

(אה, ולי אין בעית חניה... לאוטו של אבא שלי יש היתר כניסה לאוניברסיטה :twisted: )

בהצלחה לכם!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנא לא להפוך את זה לצ'אט.

לא הייתי חונה בחנייה של דיירים, יש סיכוי די טוב לחטוף דו"ח \ גרירה.

2 אופציות.

1. לחנות ברחובות ליד האונ' ו לשים כרטיס מהמדחנים בסביביה.

2. האופציה הקלה, ממשיכים עוד קצת ישר מהצומת הגדול ליד בר אילן, ומגיעים לככר, בככר לוקחים ימינה ויש חניון בתשלום, 9 או 10 שקלים ליום, תמיד יש שם מקום, לא גרירה, לא מדחן לא מוגבל בזמן. בשביל פעם אחת ובשביל העדר לחץ, לך על זה.

בהצלחה במבחן,

גיא

פורסם
אנא לא להפוך את זה לצ'אט.

לא הייתי חונה בחנייה של דיירים, יש סיכוי די טוב לחטוף דו"ח \ גרירה.

2 אופציות.

1. לחנות ברחובות ליד האונ' ו לשים כרטיס מהמדחנים בסביביה.

2. האופציה הקלה, ממשיכים עוד קצת ישר מהצומת הגדול ליד בר אילן, ומגיעים לככר, בככר לוקחים ימינה ויש חניון בתשלום, 9 או 10 שקלים ליום, תמיד יש שם מקום, לא גרירה, לא מדחן לא מוגבל בזמן. בשביל פעם אחת ובשביל העדר לחץ, לך על זה.

בהצלחה במבחן,

גיא

גיא צודק במאה אחוזים

בתור מי שלמד שם לא מעט שנים (לוקח הרבה זמן לגמור תואר ראשון כיום :) ) לא שווה לחנות בחניות הדיירים! כל כמה שעות עובר שם פקח עירייה וממלא דוחות... ובמיוחד בימים שיודעים שיהיה שם מפוצץ אנשים עקב לימודים/פסיכומטרי/ארוע רב משתתפים אחר...

כמה במדחנים שעל הכביש הראשי יהיה סיכוי קלוש ביותר למצוא מקום חנייה.. בייחוד ביום שיגיעו הרבה נבחני פסיכומטרי..

הכי טוב ומשתלם זה החניה של ה-9 ש"ח... פחות מ-2 דקות הליכה לאוניברסיטה ואפשר גם למצוא מקום מוצל (בניין/עץ) ותמיד יש מקום..

רמי

נ.ב

אם יש לך גי'פ(ון) תמשיך עוד ישר אחרי החניה (לא לפנות), תפרסס בפניה הבאה, ותעלה על החולות מצד ימין... 25 שניות מהשער וחניה בחינם על גבעת חול... :)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
יש מקום חנייה בשכונה מול השער הראשי (אם אתה מכיר איפה שכל המסעדות, ואיפה שיש שווארמת סהר...). אמנם רשום שם שהחנייה מותרת רק לדיירי השכונה ומי שיחנה יגרר, אולם אנחנו חנינו שם בלי שום בעיה. חנינו בסוף החנייה ורוב החנייה הייתה חצי מלאה, ככה שלא חסמנו מקומות חנייה לדיירים עצמם (לכל המרעמים לא תפסנו מקום של דיירים אחרים, החנייה הייתה חצי מלאה ונותרו עוד הרבה מקומות פנויים). אם אתה מפחד מגרירה תנסה לחפש מקום חנייה בתוך השכונה בפנים שמה.

ד"א יש מגרשי חנייה בתוך האוניברסיטה עצמה, אבל אני לא יודע אם יתנו לך להיכנס לשם...

נ.ב

בהצלחה בפסיכומטרי, ומה אתה הולך ללמוד?

פליקס

תגיד לי בבקשה איפה אתה גר ??? בשביל שאני אוכל לכוון חברים שלי להחנות בחניה הפרטית שלך !!!

תגיד, אתה לא מתבייש ??? איך אתה תרגיש אם מישהו יכנס לחניה שלך כאשר אתה לא תהיה באזור כי היא ריקה. האנשים שגרים שם משלמים מיסים על החניה הזו והיא רשומה להם בטאבו. אז רגע, אם אין שם שער בכניסה אז זה אומר שזו חניה של כולם ??? פשוט בושה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ידעתי שיקום איזה מתלהם\מתחסד.:-)

החנייה שם הייתה חצי מלאה, ואנחנו חנינו בסוף החניה איפה שאין בכלל בתים. החנייה שם לא לפי מספרי מכוניות, ככה שלא לקחנו לאף דייר את המקום חנייה הפרטי שלו. ובכלל לא אני לא ידעתי על קיומו של חניון לבאי האוניברסיטה, מעכשיו נחנה רק שם בהחלט שווה יותר מאשר הכאב ראש הזה של גרירה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

טוב היום ביקרנו בבר אילן, וחנינו בחנייה בתשלום. אכן מקום טוב, מוצל, ואין שום סכנת גרירה. אני מצטער על כך שחנינו בחניית הדיירים, זה היה חד פעמי.

נ.ב

איך הלך הפסיכומטרי?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
תודה על התגובות המהירות של שניכם.

האמת שאני לא מכיר את האזור ליד האונ', לכן אודה לכם אם תציינו גם את שמות הרחובות.

מחכה לעוד תשובות.

תודה.

נ.ב

כרגע אני לומד בכתה י"ב במגמת מחשבים.

תודה על איחוליי ההצלחה ( אני אזדקק להם ).

תגיד אתה לומד\למדתה שפת C ,עם כן אז יש לך חומר במחשב שיכול לעזור לי,אני רק התחלתי ללמוד מחשבים ואני פשוט דופק תראש בקיר ואני לא מבין את השפה הקשה הזאת.

תודה מראש

אביב

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...