Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הייתי שמח לדעת מהם ההבדלים הבולטים במיוחד בנפחי מנועים של הסובארו אימפרזה.

אני יודע שיש 1.6, 2.0 ועוד.

ה1.6 מגיע עם 95 כוח סוס ו2.0 מגיע 125 כוח עד שנת 2005.

השאלה שלי היא: שני הרכבים אותה צורה תא המנוע נראה בדיוק אותו הדבר אז מה

ההבדל ביניהם?

המנוע נראה 1 על 1 בדיוק אותו הדבר.

אני יודע שיש גם אימפרזות עם 160 כוח סוס וזה המון לאוטו הזה.

תודה לכולם.

imprza new age

פורסם

ההבדל בין ה95 כוחות סוס לבין ה125 כוחות סוס הוא הבדל בין רכב שעדיין מרגיש טיפה עצל (הייתי מצפה הרבה יותר מ125 כוחות סוס על רכב קומפקטי שכזה - ממש התאכזבתי בזמנו) לבין עגלה.

וכן - ל2 ליטר יש הנעה כפולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמיד לא הצלחתי להבין את אלו שרכשו אימפרזה או לקחו אותה בליסינג בשנים האלו. לקוחות פרטיים אולי עוד איכשהו, אבל נהגי ליסינג? איך היה אפשר להעדיף אותה על הפוקוס? זה הרכב ה"משפחתי" הכי צפוף שיצרו אי פעם. כדי להיכנס למושב האחורי צריך להיות גניקולוג. ועוד לא נגעתי בביצועים העלובים ( שיוט ב 100 קמש ובערך 3000 סל"ד רועשים ) ובידוד הרעשים המגוחך . העיקר שיש כפתור ספורט בתיבת ההילוכים ...

פורסם

פוקוס רכב מאוד אמין.

ובתור ילד אני לא זוכר את האימפרזה כמכונית כל כך צפופה כמו שאתה מתאר. היא הייתה בסדר. לא בסטנדרטים של המשפחתיות שההורים שלי קנו לאחר מכן, אבל אל נשכח שמשנה לשנה המרווח במשפחתיות משתפר.

היום פולו מציעה את המרווח שגולף הציעה לפניי 10-15 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יצא לי לחוות שתי אימפרזות. אחת ניו אייג' והשנייה דגם לפניה, שתיהן היו צפופות באופן חריג לרכבים מאותם השנתונים. אני זוכר שכל פעם שהייתי רוצה להאיץ הרגשתי שהרכב מתחנן שלא ( המון רעש ומעט יכולת ). ההגה היה נחמד אבל לא יותר מזה. סה"כ האימפרזה נמכרה טוב כי הלאונה עשתה לה יחסי ציבור מעולים.

פורסם

שני ההבדלים בין הרכבים כבר נאמרו כאן, הן ההפרש הלא גדול של כוחות והסוס וההנעה הכפולה AWD.

חוץ מזה הרכבים זהים לחולטין. יש לך גם WRX STI שם כבר מתחיל כל הכיף.

פורסם
קורולות ישנות = צפופות מאחור כמו סופר מיני.

לפי מה שאני רואה ,האימפרזה נוסעת יפה בכבישים ובצורה די זריזה...

היא פחות זריזה ממה שנדמה לך, הרכב הוא עגלגלה מאוד אמינה :roll:

• תוכן חדש...