Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון מדהים! מרתק אותך למסך כמו ילד קטן שצופה בדורה :lol:

אחלה של צילום ואחלה של דיטיילר,אפשר ללמוד ממנו יחסית הרבה על צורת עבודה נכונה, איזה מהשלבים עושים ראשון ואיזה אחרון:arrow:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

זה לא דיטיילר,זו חברת דיטייל. יש להם גם אתר מכירה די טוב (לא שולחים לארץ:-() בכל אופן יש להם הרבה סרטונים יפים ומושקעים.גם זה מאוד מושקע ויפה

פורסם

רק מוכיח את מה ש E-A אמר (זה היה הוא נכון ? :) ) - שכדאי ומומלץ לעשות טיפול דיטיילינג לרכב ישר אחרי שהוא יוצא מהחברה, כי למרות שזה פרארי והם נחשבים חברה איכותית שמוציאה רכבים בצורה הכי טובה זה עדיין לא משתווה למצב שהרכב הזה יצא אחרי הטיפול הזה.

פורסם

כן, למרות שזה נראה הרבה מים, שטיפה בלחץ מוציאה פי 10 פחות מים מאשר צינור והשטיפה היא רק מעל איזור המנוע ולא באופו ישיר וממושך על חלקים

פורסם

לא הייתי שמח שיעשו את זה לפרארי שלי.

לצעצוע כאילו

המשכתי לדפדף בסרטונים עוד קצת, יש למבורגיני ירוקה שמשום מה שוטפים את ספי הדלתות שלה ואת שולי הדלתות שוב עם מים בלחץ.

לא נראה בטוח במיוחד, מזכיר לי את הסרטון של הבחור האסייאתי שיש לו יכולות "מיוחדות" עם מכונת שטיפה בלחץ.

"יאללה בירי".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זה לא דיטיילר,זו חברת דיטייל. יש להם גם אתר מכירה די טוב (לא שולחים לארץ:-() בכל אופן יש להם הרבה סרטונים יפים ומושקעים.גם זה מאוד מושקע ויפה

אתה מוזמן להכין את עצמך עוד מעט אני מקבל משהו דומה וקיבלתי את המסקנטייפ גם את ה50 אז אתה מוזמן.

חוץ מיזה עבודה ממש יפה.

• תוכן חדש...