Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אף אחד עדיין לא רכש אותה, התנסה לאורך זמן והתאכזב, אני מבקש לא לזלזל

אם הוא היה פותח עסק ורוכש מכונה לעסק אני בטוח שהוא היה רוכש כלי מקצועי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקיטה היא חברה העוסקת בייצור ושיווק של כלי עבודה. החברה נוסדה לפני כמעט קרוב למאה שנה ביפן, וכיום היא אחת משלוש החברות המובילות בעולם. מקיטה החלה מייצור כלי עבודה פשוטים וידניים, ובמהלך השנים התפתחה והנהיגה קו מוצרים חשמלי חדשני ומעודכן.

בשונה מחברות אחרות, מקיטה מתמקצעת בתחומים רבים, ומגוון מוצריה מגיע למאות ולאלפי דגמים. כלי העבודה מיוצרים במפעלים עיקריים בעולם: ארה"ב, ויפן

דיוולט מיוצרת בארה"ב

בוש הסדרה הירוקה בסין עם בקרת איכות גרמנית כי פשוט זול לייצר את החלקים

בוש הסדרה הכחולה מיוצר בגרמניה ועוד כמה מדינות

וגם היטאצ'י מיוצרת ביפן .

כל כלי העבודה שאמרתי לך זה כלי העבודה הכי טובים ,עשרות עם לא מאות בעלי מקצוע בחרו בכלי העבודה האלה

אנא מימך אל תשמיץ כלי עבודה שאתה לא מכיר זה פשוט מרתיח אותי

אתה לא מבין בכלי עבודה עדיף שאל תדבר

תודה.!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

חביבי תשתה מים ורצוי שקרים, לא השמצתי אף חברה לא ציינתי גם מי מייצרת מה ואיפה, זה שיש חברות שמייצרות בסין לא אומר שהמוצרים שלהם לא טובים או לא איכותיים חברה שמייצרת בסין ומכבדת את עצמה תעביר את המוצרים שלה בבקרת איכות גבוהה ביותר, הבחור כאן או לא איזה בעל מקצוע שפתח עכשיו מכון דייטלינג, סה"כ ביקש מכונה שתשמש אותו פעם במי יודע כמה זמן, בשביל המטרה הזאת זה אחלה, יש כאן לאנשים נטייה ישר לקטול, מי יודע אולי המכונה תעשה את העבודה מעל ומעבר למה שכל אחד כאן מצפה,

בשביל המחיר שהוא קנה אותה זאת נראית לי אחלה תמורה לכסף.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תאמינו לי שאני מכיר את כל השמות הגדולים של המותגים האלה, נכון הם מקצועים ואיכותים ללא ספק.

אבל זה לא אומר שחברות אחרות פחות מוכרות לא שוות כלום, ויש לי מברגה של מקיטה בבית, ומקדחה של בוש..

אך לשימושים של חידוש פנסים וקצת פוליש לרכב ולעוד כמה דברים קלים, אני לא חושב שאני צריך להוציא עכשיו סכומים גדולים

ולקנות משהו יקר בעל שם מותג גדול ומקצועי, לכן הלכתי על הסיני או איך שלא תקראו לזה, הלכתי על נתונים יבשים שעל הנייר מספקים אותי.

ברגע שאני השתמש במוצר אני גם ידע איך הוא ומה הוא שווה, וניראה לי שלא יהיו בעיות סך הכל מדובר במוצר חשמלי פשוט ולא באיזה מכונה לליטוש יהלומים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

עוד משהו שחשוב לי לדעת אם מישהו מבין עניין המכס, מישהו הזמין פעם מוצר כזה או דומה לו ונתקל במכס?

הפחד שלי עכשיו שזה יעצור במכס, ואני אצטרך להשתגע ולנסוע לסוף העולם ואולי לשלם סכום גדול שייקר את כל העניין..

ממש לא בא לי להתעסק עכשיו עם מכס, חבל שאני חושב על זה רק עכשיו, אם הייתי יודע שיש סיכוי גדול שזה יתפס במכס כניראה שלא הייתי מזמין אותה בכלל :-(

פורסם

לדעתי אתם סתם מגזימים, אם לא ניסיתם את המוצר אין לכם זכות לזלזל.

וכמובן, מצטרף לשאלה על המכס, אם זה יתפס מה יהיה התשלום?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
מקיטה היא חברה העוסקת בייצור ושיווק של כלי עבודה. החברה נוסדה לפני כמעט קרוב למאה שנה ביפן, וכיום היא אחת משלוש החברות המובילות בעולם. מקיטה החלה מייצור כלי עבודה פשוטים וידניים, ובמהלך השנים התפתחה והנהיגה קו מוצרים חשמלי חדשני ומעודכן.

בשונה מחברות אחרות, מקיטה מתמקצעת בתחומים רבים, ומגוון מוצריה מגיע למאות ולאלפי דגמים. כלי העבודה מיוצרים במפעלים עיקריים בעולם: ארה"ב, ויפן

דיוולט מיוצרת בארה"ב

בוש הסדרה הירוקה בסין עם בקרת איכות גרמנית כי פשוט זול לייצר את החלקים

בוש הסדרה הכחולה מיוצר בגרמניה ועוד כמה מדינות

וגם היטאצ'י מיוצרת ביפן .

כל כלי העבודה שאמרתי לך זה כלי העבודה הכי טובים ,עשרות עם לא מאות בעלי מקצוע בחרו בכלי העבודה האלה

אנא מימך אל תשמיץ כלי עבודה שאתה לא מכיר זה פשוט מרתיח אותי

אתה לא מבין בכלי עבודה עדיף שאל תדבר

תודה.!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

אם פנית אלי , כל מה שנותר לי לומר זה "חמור קופץ בראש" , ציינתי את מקיטה , דיוואלט , בוש , בלק אנד דקר בתור יצרנים שמייצרים בארץ המוצא שלהם ולא עושים אאוטסורסינג למפעלים חיצוניים בסין.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון אליי וניסה להעביר לי שיעור בכלי עבודה, בכל אופן לי הוא לא חידש כלום, זה נכון שבפולישרים אני לא מבין גדול ולא מתכוון גם להיות (אני גם מודה שחשבתי שהמכונות של das זהו סתם מוצר מדבקה סיני), אבל בכלי עבודה אני מבין טוב מאד, שם בהחלט אין טעם לחסוך, בכל מקרה השרשור סטה מהנושא ולפותח השרשור תן לנו עדכונים לאחר שימוש במכונה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מחשבון מכ"ס + מע"מ :

http://shoparound.co.il/tax_calc.php

לפי החישוב שעשיתי לגבי מברגה (כי ברור שאין שם פולישר חח) יצא 130 ש''ח לא זוכר את אופן החישוב, אבל עשיתי משהו לפי המחיר של המוצר.

יש הרבה קומבינות לעבור את זה, אפשר להגיד למוכר שירשום על המוצר שהוא עולה הרבה פחות מימה שהוא באמת עולה

ואז או שלא משלמים בכלל מכס או שמשלמים הרבה פחות.

הבנתי שאפשר לרשום על החבילה שזה מתנה ואז אולי זה לא עובר מכס או לא הבנתי בידיוק אבל משהו כזה.

אפשר לשלוח את המוצר בחלקים בנפרד, במקרה הזה זה לא אפשרי, אבל נגיד פנסים לרכב, אז כל פנס לחוד במשלוח אחר.

מקווה שלא יהיה מכס בכלל, אבל אם זה 130 שקל אז יאללה שיהיה מה אפשר לעשות מדינה של גנבים יש לנו.

סיפור ששמעתי היום מהמשפחה, בת דודה שלי שהיא כבר גדולה עם ילדים חיה בלוסאנג'לס והיא חשבה לחזור לגור בארץ קרוב למשפחה..

אז היא באה ככה לחודש רק כדי להיות קצת עם המשפחה, ובסוף היא החליטה שהיא לא תעבור לגור שוב בארץ, רק בגלל היוקר מחיה.

הכל יקר פה בטרוף לעומת ארצות הברית, זה כבר בלתי נסבל לגור פה.

אני חושב שמי שיכול להרשות לעצמו לעבור לגור בחול ואין לו בעיות עם המשפחה והמנטליות לעבור לגור בחול זה הדבר הכי טוב לעשוות.

גם משכורות הרבה יותר טובות, מחירים, דירות, עלויות מחיה בכלל, מכוניות דלק חשמל אינטרנט מחשבים טלפונים הכל פשוט יותר זול.

אנחנו רק יכולים לחלום לחיות פה בארץ כמו שחיים בחול, נכון יש הרבה חסרונות גם בלגור בחול, אבל הרבה כבר מתחילים לחשוב על זה כי פשוט קשה לחיות פה ולהקים משפחה.

וואלה אנשים צעירים שרוצים לקנות דירה לא יכולים לעשות את זה בלי לקחת משכנתא שתגמור להם את החיים ושבוקושי יסגרו את החודש, וואלה אם הייתי יכול להרשות לעצמי לגור בחול עם כל המשפחה הקרובה שלי הייתי עושה את זה.

פורסם

לא הבנתי למה אני משלם על משלוח כל כך הרבה, מסתבר ששילמתי על משלוח מהיר בלי לשים לב, הם אמורים לשלוח לי את החבילה תוך 24-48 שעות, קשה לי להאמין שזה יגיע בימים הקרובים, הרי רק הזמנתי את המוצר ליפני יומיים :S מה הם חשבו לעצמם שהם רשמו 24 שעות חח

Dear valued customer,

Thanks for your great purchase !

We will ship out your parcel within 24-48 Hours.For fast service

We are in different time zone,but we promised we will reply your message within 24-48 hours.Not include weekend .We sincere apologize for the inconvenience caused by the time difference.

Your satisfaction is our top priority.If you have any problem ahout the product,please contact us first, so that we have an opportunity to solve the problem.

You can contact us by ebay message and you can also contatc us by email:[email protected]

Thank you !

ZFE TEAM

- global-stores123

Click "respond" to reply through Messages, or go to your email to reply

Respond

פורסם

מה המחיר הסופי שאתה משלם לאחר מכ"ס , מע"מ ?

האם המשלוח בישראל הוא דרך dhl ? אני שואל כי גם החברות משלוחים לוקחות כול מיני עמלות וירקות .

פורסם
מה המחיר הסופי שאתה משלם לאחר מכ"ס , מע"מ ?

האם המשלוח בישראל הוא דרך dhl ? אני שואל כי גם החברות משלוחים לוקחות כול מיני עמלות וירקות .

אין לי מושג איך אני אמור לקבל את המשלוח, פעם ראשונה שאני מזמין משהו גדול, אני לא יודע אפילו מה התהליך שאמור להיות, בנתיים לא התקשרו אלי ולא קיבלתי שום דואר שמפנה אותי לאיזה שהו מקום.

פורסם

איפה ראית בדיוק שאתה מקבל את החבילה תוך24-48 שעות? כתוב שיוציאו את המשלוח בזמן הנקוב. משלוח מסין במהירות כזאת היה עולה לך פעמיים המכשיר אם לא יותר

• תוכן חדש...