Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מעוניין ללמוד לבצע פחחות וצבע באופן עצמאי.

קרה ואשתי נכנסה בעץ (בנסיעה לאחור) ועיקמה את התא מטען - למזלי לא ניתן לתקן אלא להחליף.

כך שזו בדיוק ההזדמנות שלי להתנסות בצביעה.

נכון שאפשר לצבוע את החלק אצל פחח בכ-300ש"ח, אך אני רוצה ללמוד לבצע זאת בעצמי - אני לא מחפש לחסוך.

המטרה היא ללמוד, ובעתיד לבצע פחחות וצבע לאסקורט שלי בעצמי.

חלקים שכבר נקנו:

דלת תא מטען (עם לקה שכבר מתקלפת)

משייף חשמלי DEWALT

מסכת מגן 3M

2 PISTOLS שונים

עכשיו לשאלות:

האם מישהו מכיר איזשהו קישור למדריך למתחילים ?

ניסיתי ב-YOUTUBE ןעדיין לא הצלחתי למצוא (למשל באיזה דרגות לשייף ? עד לאן לשייף ? באיזה חומר להשתמש כצבע יסוד ?...)

היכן כדאי לקנות את המוצרים הדרושים כמו צבע יסוד, הצבע עצמו (אני צריך גם שיתאימו את הגוון לשאר הרכב) ?

איזה קומפרסור כדאי לקנות ? יש כאלה עם שמן, בלי שמן....

פורסם

צבע תוכל לקנות אצל כל פחח.

יש גם את טופ קולור בת"א שמוכרים צבע לפי קוד.

תוכל לעיין כאן בפורום בפרוייקטים מצולמים של צביעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=452077

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274775

אני בטוח שתמצא שם תשובות להרבה שאלות שיש לך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם זה רק תא מטען אתה יכול לבקש שיארזו לך את הצבע בפחיות ספריי ולחסוך קניית קומפרסור.., יש חנויות שעושות את זה, יש טונות של סרטונים ביוטיוב צריך רק סבלנות.. :)

פורסם
אם זה רק תא מטען אתה יכול לבקש שיארזו לך את הצבע בפחיות ספריי ולחסוך קניית קומפרסור.., יש חנויות שעושות את זה, יש טונות של סרטונים ביוטיוב צריך רק סבלנות..

כן, כרגע זה רק התא מטען, אך עדיין אני רוצה ללמוד לעבוד עם ה-PISTOL - שגם אותו צריך ללמוד לכוון.

פורסם

גם לזה יש המון סרטונים ברשת , אתה צריך להתאמן על משטח לא בימו עד שתגיע לתוצאות סבירות.. בכל מקרה אח"כ עדיין תצטרך לשייף קצת ולהחליק את האיזור עם נייר עדין ביותר , לצפות בלכה בכמה שכבות , פוליש וכו'.. זה תהליך ארוך אם רוצים לעשות טוב ולקבל תוצאה טובה ולא מרקם של "קליפת תפוז" . . יש הכל ביוטיוב, קח לך כמה ערבים לשבת ולצפות, זה גם יעשה לך חשק..

• תוכן חדש...