Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש מצאתי תשובה ברשת..

רכב מיני עם 2 כריות אוויר + איזופיקס ו 2 כוכבים במבחן ריסוק לעומת משפחתי עם 6 כריות אך בלי איזופיקס אבל עם 4 כוכבים בריסוק.

לנהג - ברור שהמשפחתי.

לתינוק? מה משמעותי יותר - מבחן ריסוק או עיגון חזק יותר לרכב?

A3

A4

פורסם

יש דרכים אחרות (גם אם פחות נוחות) מאשר איזופיקס לעיגון כסאות.

את הכריות אוויר והציון ריסוק אף איזופיקס לא יחזיר לך, אבל אם תשקיע קצת יותר זמן בעיגון ע"י החגורה זה יהיה עדיף לדעתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היתרון של איזופיקס הוא בעיקר בכך שיש פחות אפשרות לטעות בעיגון הכיסא.

אם תקדיש 15 דקות לקריאת ההוראות של כיסא הבטיחות, עיגונו באופן נכון ע"י החגורה והטמעת הפרוצדורה גם בקרובי משפחה שמשתמשים ברכב - אתה מסודר ואתה לא מפסיד כלום מהיעדר איזופיקס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
היתרון של איזופיקס הוא בעיקר בכך שיש פחות אפשרות לטעות בעיגון הכיסא.

.

במקביל לשרשור אני ממשיך לחפש ברשת ומה שאני מוצא זה מה שאתה כותב...

למעשה זה לא אביזר בטיחות כמו שזה אביזר נוחות להורים עצלים...

A3

A4

פורסם

בדוק בדו"ח ה-NCAP את הציון וההערות לגבי הגנה על תינוקות וילדים של הדגם המועמד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלא תיצרו את הרושם שהתקנת המושב באמצעות החגורה זה דבר כל כך פשוט. כדי להשיג עיגון מספיק חזק צריך להשיג מתיחה חזקה מאוד של החגורה, וזה לא תמיד כל כך קל לביצוע, בעיקר בצורות שבהן יש לכרוך את החגורה סביב חלק מהמושבים (בעיקר הדו-כיווניים המשמשים ילדים גדולים יותר). במקרה זה, עיגון איזופיקס הוא האמצעי היחיד שיבטיח עיגון נכון ומדויק.

עם זאת, ברוב המכוניות החדשות, החגורות האחוריות ניתנות לכוונון אורך ידני שמאפשר להתקין כסאות בטיחות בקלות יחסית גם ללא שימוש באיזופיקס. יש למשוך את החגורה החוצה עד הסוף ואז לשחרר בעדינות. במידה והמנגנון קיים במכונית, תשמעו רשרוש של גלגל שיניים. במצב זה ניתן למתוח את החגורה בדיוק לאורך הרצוי סביב הכסא.

בכל מקרה, השתמשת באיזופיקס, ב-Tether, בחגורות מתכווננות, בחגורות רגילות? תמיד אבל תמיד בדוק שהמושב מעוגן נכון! אחוז בו בנקודת העיגון לאיזופיקס או לחגורות ודחוף ומשוך אותו מצד לצד. תנועת הכסא לכל צד היא 2.5 ס"מ או יותר (כן, כן, צריך סרל) - המושב לא מותקן נכון!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

האיזופיקס מקבע את מושב הבטיחות טוב יותר מאשר קיבוע באמצעות חגורות בטיחות בלבד.

בדיוק שבוע שעבר העברנו את התינוק מסל קל למושב בטיחות מעוגן באיזופיקס ואין ספק שזה מקובע טוב הרבה יותר (ואני יודע איך לעגן ולהדק עם חגורות, עדיין באיזופיקס יש פחות מרחב תנועה כשהוא מעוגן נכון).

ולמרות זאת, עדיין הייתי בוחר בשילוב של רכב עם דירוג בטיחותי גבוה יותר ועיגון באמצעות חגורות מאשר ברכב עם דירוג נמוך ואיזופיקס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אסור לשכוח שדירוג הכוכבים הוא יחסי לקבוצת הגודל, ורכב גדול יותר עמיד יותר מרכב קטן (לא מדוייק כשיש פער של דורות בין הרכבים). כלומר, רכב קטן עם שני כוכבי בטיחות, הרבה פחות עמיד בתאונה ממשפחתית עם ארבעה. לכן, מהבחינה הזו, אין בכלל שאלה. שני כוכבי בטיחות, ועוד בקבוצת המיני, זה אומר רכב שלא עומד בסטנדרטים של ימינו.

אם בבטיחות עוסקים, אז קיומה של מערכת ESP זה בעיני שיקול הרבה יותר משמעותי מכוכבים במבחן ריסוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
...למעשה זה לא אביזר בטיחות כמו שזה אביזר נוחות להורים עצלים...

אל תכתב כאלו שטויות ! אל תגרם לאנשים לסכן את הפעוטות שלהם! התקן איזופיקס הוא אביזר בטיחות יעיל ומוכח, ואם תרצה - חפש ברשת מידע. יש המון. אפילו לא מקום אחד שיחזק את הטיעון שלך

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אצלי במגאן 2 2004 כול המושבים (חוץ מהנהג ) עם איזופיקס :) .

גם 5 כוכבים , גם איזופיקס, רכב חבל על הזמן .

יש בו הכול ורק שנת 2004 - שאפו לרנו :mm_yeah:.

פורסם

מה אתה מתלהב, בפאביה יש 2 איזופיקסים בתא מטען ועוד אחד על הראש מנוע (מצויין בחורף).

:lol:

מסכים עם רוכב בודד, אומנם זה נכון שיותר נוח לעבוד עם איזופיקס אבל זה אביזר בטיחותי לחלוטין ומספיק להתעסק פעם אחת עם מושב בטיחות רגיל ולאחר מכן עם איזופיקס כדי להבין שלעולם לא תצליח לעגן עם חגורות באותה רמת בטיחות של איזופיקס שבקלות מקבע את המושב ולא מאפשר כל תנועה שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...