Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקיית כיכרות, והסכנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעיתים קרובות מידי, אני רוכב בשעות לילה מאוחרות בעירי הנהדרת, ואני מוצא את עצמי עד סף החלקה בכל פעם שאני מגיע לכיכר שבה הממטרות/טפטפות לא משקות רק את הצמחייה הגוועת אלא גם את הכביש שלצידם.

לא תמיד מדובר בשלוליות ענק, לרוב מדובר רק ב"שובל" מים דק וכמעט בלתי נראה שנוזל לאיטו במורד הכביש...

כמעט תמיד אני מאט למהירות אפסית, אולם לעיתים קרובות מידי אני מגיע למצב של אובדן אחיזה בגלגל הקדמי, ומייד אחריו באחורי...

חשוב לציין שמהירות הרכיבה שלי אינה מופרזת, ובהחלטת מותאמת לתנאי הדרך טרם ההתקלות ב"מכשול" הארור.

שאלתי היא: במקרה של חלילה וחס החלקה - האשם כולי בי, או שיש עילה לתביעה כנגד העירייה?!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

קודם כל האשם לא בך.

היו מקרים דומים ואף זהים לשלך.

אני יודע שאלי אביב מפ"ת מרכז מידע בנושא הזה.

הפלאפון:0522543443

אני יודע שאם התפנצ'ר לך גלגל בגלל בור בכביש, העיריה מפצה אותך.

יכול להיות שזה תקף גם לזה.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
לעיתים קרובות מידי, אני רוכב בשעות לילה מאוחרות בעירי הנהדרת, ואני מוצא את עצמי עד סף החלקה בכל פעם שאני מגיע לכיכר שבה הממטרות/טפטפות לא משקות רק את הצמחייה הגוועת אלא גם את הכביש שלצידם.

לא תמיד מדובר בשלוליות ענק, לרוב מדובר רק ב"שובל" מים דק וכמעט בלתי נראה שנוזל לאיטו במורד הכביש...

כמעט תמיד אני מאט למהירות אפסית, אולם לעיתים קרובות מידי אני מגיע למצב של אובדן אחיזה בגלגל הקדמי, ומייד אחריו באחורי...

חשוב לציין שמהירות הרכיבה שלי אינה מופרזת, ובהחלטת מותאמת לתנאי הדרך טרם ההתקלות ב"מכשול" הארור.

שאלתי היא: במקרה של חלילה וחס החלקה - האשם כולי בי, או שיש עילה לתביעה כנגד העירייה?!

מים על הכביש, בניגוד לשמן או בור, אינם עילה לתביעה כנגד העירייה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

לא מדובר בשלולית אקראית... אלא על ממפגע שנגרם כתוצאה מהשקיית יתר/התקנה לקוייה של ממטרות או טפטפות

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
לא מדובר בשלולית אקראית... אלא על ממפגע שנגרם כתוצאה מהשקיית יתר/התקנה לקוייה של ממטרות או טפטפות

אתה מוזמן לנסות, אולי תצליח. מבחינת החוק העירייה אחראית לסילוק מפגעים מהכבישים. שמן או בור נחשבים למפגע ועל כן העירייה אחראית אם היא לא סילקה אותם.

מים לא נחשבים למפגע.

במקרה של מפגע העבודה היא קלה שכן האחריות על העירייה.

במקרה שאתה מתאר אתה צריך להוכיח כי העירייה נהגה באופן רשלני בהשקייה שלה וגרמה לסיכון.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

זאת אחת הבעיות הכי מציקות שיש ברעננה.

כל הרחובות הראשיים בעיר מושקים בלילה (לא הצמחיה חס ושלום - הכביש עצמו!)

אצלנו התושבים עשו מזה עניין והרבה רעש והמצב מתחיל להשתפר (לפחות כך זה נראה לי , אבל אני נמצא הרבה פחות בעיר בגלל הצבא עכשיו...)

שווה לנסות לפנות למקומונים וכו'

וואלק אתתתתה

פורסם

זה משנה בכלל?

בכל מקרה השופט יפסוק על רשלנות תורמת של X אחוזים ואתה אוכל אותה.

חוץ מזה שאם אתה יודע שיש בעיה עם הכיכרות בלילה, אז או שלא תרכב דרך שם, או שתעבור יותר לאט.

אתה יודע, הרעיון הוא להתאים את עצמך לתנאי הדרך. לא את תנאי הדרך אליך.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אם אני רוכב בגשם, את מי אני יכול לתבוע?

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

את אלוהים ואת מי שעשה אותו...:-D

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

למזלנו הרב, הגשם אינו כפוף לחוק, אבל תקנות התעבורה וחוק העונשין אוסרים שפיכת מים על הכביש. (תקנה 151(ב) אם אני זוכר נכון).

לכן, לדעתי, יש עילת תביעה נגד העיריה לא מהסיבה שהיא "לא סילקה מפגע" אלא מהסיבה שהיא "יצרה מפגע".

אתם מוזמנים לנסות.

אגב, ניתן לנסות את שיטתו של אחד מחברי הכנסת, שפשוט הגיש תלונה במשטרה נגד מנכ"ל מע"ץ בגין סימון מטעה על הכביש. הסעיף היה "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה" (סעיף 344 לחוק העונשין). אפשר אולי להגיש תלונות למשטרה נגד מחלקת הגינון של העיריה, ולראות לאן זה יתגלגל.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
למזלנו הרב, הגשם אינו כפוף לחוק, אבל תקנות התעבורה וחוק העונשין אוסרים שפיכת מים על הכביש. (תקנה 151(ב) אם אני זוכר נכון).

לכן, לדעתי, יש עילת תביעה נגד העיריה לא מהסיבה שהיא "לא סילקה מפגע" אלא מהסיבה שהיא "יצרה מפגע".

אתם מוזמנים לנסות.

אגב, ניתן לנסות את שיטתו של אחד מחברי הכנסת, שפשוט הגיש תלונה במשטרה נגד מנכ"ל מע"ץ בגין סימון מטעה על הכביש. הסעיף היה "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה" (סעיף 344 לחוק העונשין). אפשר אולי להגיש תלונות למשטרה נגד מחלקת הגינון של העיריה, ולראות לאן זה יתגלגל.

אחר כך אפשר לתבוע את הגננים של העירייה בגין פיזור דשן היות וזה הסיח את דעתי וגרם לתאונה.

אז אפשר להתפנות לתבוע את הכלב של השכנה שלי בגלל שהשתן שלו יוצר לי רטיבות על הגלגל שגורמת לי להרגיש שאני מחליק בכל רגע.

אם כבר עסקנו בזה, אז גם את מחלקת הווטרינריה הייתי תובע, בגלל כל החתולים ברחוב שתמיד אני מנסה להמנע מלדרוס אבל כשזה קורה, אז הדם מחליק לי את הצמיגים וזה נורא מסוכן.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
אחר כך אפשר לתבוע את הגננים של העירייה בגין פיזור דשן היות וזה הסיח את דעתי וגרם לתאונה.

אז אפשר להתפנות לתבוע את הכלב של השכנה שלי בגלל שהשתן שלו יוצר לי רטיבות על הגלגל שגורמת לי להרגיש שאני מחליק בכל רגע.

אם כבר עסקנו בזה, אז גם את מחלקת הווטרינריה הייתי תובע, בגלל כל החתולים ברחוב שתמיד אני מנסה להמנע מלדרוס אבל כשזה קורה, אז הדם מחליק לי את הצמיגים וזה נורא מסוכן.

אל תצחק - בארה"ב תובעים על דברים כאלה....

ולגבי החוק - הוא אכן קובע שאסור ליצור מכשול בכביש, כולל שפיכת מים. הקנס הוא 1000 ש"ח.

אפשר לנסות להזמין משטרה שירשמו דו"ח נגד העירייה, אבל משום מה לא נראה לי שהשוטרים ישתפו פעולה....

אחרי שתחליק פעם עם מי השקיה תתבע את העירייה ותחזור לדווח לנו מה קרה.

אגב, השפריץ מהמים המלוכלכים מההשקיה של הכביש בכפר סבא יצרו לי כתמים מכוערים על המכנסיים שלא יורדים בכביסה.

אני יכול לתבוע את העירייה על זוג מכנסיים?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לגבי המכנסיים? שלח אותם לראש הממשלה עם פתק נאצה של "הגלגלים האדומים".

"אם לא יפסיקו להשקות כיכרות, נמשיך לשלוח מכניים שזוהמו ע"י מי השקיה."

בשלב הבא אם לא יענו בקשותך, תשלח תחתונים מזוהמים במי ביוב...:wink:

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
אל תצחק - בארה"ב תובעים על דברים כאלה....

ולגבי החוק - הוא אכן קובע שאסור ליצור מכשול בכביש, כולל שפיכת מים. הקנס הוא 1000 ש"ח.

אפשר לנסות להזמין משטרה שירשמו דו"ח נגד העירייה, אבל משום מה לא נראה לי שהשוטרים ישתפו פעולה....

אחרי שתחליק פעם עם מי השקיה תתבע את העירייה ותחזור לדווח לנו מה קרה.

אגב, השפריץ מהמים המלוכלכים מההשקיה של הכביש בכפר סבא יצרו לי כתמים מכוערים על המכנסיים שלא יורדים בכביסה.

אני יכול לתבוע את העירייה על זוג מכנסיים?

העניין הוא שבארץ זה לא כל כך נפוץ ולרוב השופטים לא ממש דואגים למי שנפגע.

גם לא להרבה אנשים יש כוח/זמן להתרוצץ עם תביעות קטנות כאלה כל הזמן.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...