Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי את שני אלה :

http://www.autos-sound.co.il/pl_product~COMPC12-T~11~55.htm

http://www.autos-sound.co.il/pl_product~PL1-112~11~55.htm

עכשיו אני לא מבין כלום במגברים , אבל אני ראיתי שיש מגברים ב 900 שקל ופחות או יותר במחירים כאלה , האם זה יתאים לסאבוופרים שקישרתי ?

תודה :-P

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

לגבי הסאב הראשון של קיקר, קצת קשה לי להאמין שתיבה מקורית עולה 450 שקל. יש את אותו הסאב ב350 ללא תיבה.

עדיף כבר לקנות את הcvr שהוא דגם יותר חזק ועדיין ישאר לך עודף מהקישור שהבאת.

בכל מקרה חכה לתגובות של אנשים שיותר בקיאים בסאבים.

לגבי המגבר אם אתה מחפש מונובלוק (שישמש רק לסאב ולא לעוד זוג רמקולים) חכה לעוד תגובות, אם אתה מחפש 4 ערוצים jbl 100.4 יעשה את העבודה

פורסם

היי,

אנ לא הייתי הולך לכיוון" קיקר", בכל אופן דגם זה לדעתי. השאלה אם יצא לך לשמע אותו, ואם אהבת..

יש הרבה טובים במחיר סביר לדגמי 'כניסה', אפשר ללכת לכיוון הפאנצ' ולא חסר אחרים בסדר גודל של 1000_1500 ₪,

אני חושב שסרווין וגה יכל להיות טוב גם בעוצמה באיכות ולא צריך מגבר חזק, הs-max ,200-400Rms, יכל ללכת עם מגבר מונו או 2ערוצים בברידג , מגבר טוב יעשה תעבודה. לאחי יש אותו עם מערכת ומגבר בסיסי

והוא עובד יפה (מגבר 2ערוץ 800W -MA Audio).

הצעות לא חסר, אתה צריך לסקור ולשמוע כמה סוגים ולהחליט מה אהבת, פשוט ללכת לחנות ושם ידגים לך, אין יותר טוב מזה, מגבר כבר לא בעיה לשדך.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

תראה זה תלוי מה אתה מחפש באוטו שלך ותלוי איזה מגבר ראית ב900₪ אם תרצה להתייעץ אני יעזור לך תדבר איתי

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

ב1200 אפשר למצוא סאב יותר מדוייק ויותר מכובד,שווה לבדוק את הדי סי אודיו לבל 2,גם מגבר מפלצת לא צריך,הוא בסך הכל 600 רמס,ולפי דעתי בקטגוריה שלו מהטובים ששמעתי אם לא ה׳!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מחיר מופרז לחלוטין!

יש סאבים בכמה רמות מעליהם בחצי מחיר.

מה אתה מחפש בעיקרון?

סאב ומגבר?

איזה מגבר? מונו לסאב, או 4 ערוצים לסאב ולרמקולים?

איזה מוזיקה אתה שומע?

מה התקציב הכולל שלך? (לפני התקנה.)

תענה על השאלות ונוכל לכוון אותך למוצרים שלא תצא מאוכזב מהם.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
מחיר מופרז לחלוטין!

יש סאבים בכמה רמות מעליהם בחצי מחיר.

מה אתה מחפש בעיקרון?

סאב ומגבר?

איזה מגבר? מונו לסאב, או 4 ערוצים לסאב ולרמקולים?

איזה מוזיקה אתה שומע?

מה התקציב הכולל שלך? (לפני התקנה.)

תענה על השאלות ונוכל לכוון אותך למוצרים שלא תצא מאוכזב מהם.

סאב ומגבר, תקציב בסביבות 2500 שקל , לגבי סגנון מוזיקה אני שומע כמעט הכול חוץ ממזרחית בעיקרון וטראנסים .

פורסם

שמעתי סאב DC Audio 600rms על מגבר מונובלוק לייטנינג אודיו וזה היה נשמע מעולה, לפני כן היה ברכב Alpine בהספק 500rms.

גם DD נשמע טוב, אבל מה ששמעתי היה בגישור ולא מונובלוק, זה לא פייר להשוות.

פורסם

זה רכב עם 5 דלות כאילו

אבל אם זה רכב כמו מאזדה 323 בסגנון כזה

ישמעו משהו בכלל אם זה במקום כזה ?

או לא רלוונטי

פורסם

הייתי הולך על Hertz Es 250 או 300

ומגבר למה אתה צריך? גם לרמקולים וסאב או רק לסאב?

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם
זה רכב עם 5 דלות כאילו

אבל אם זה רכב כמו מאזדה 323 בסגנון כזה

ישמעו משהו בכלל אם זה במקום כזה ?

או לא רלוונטי

תגיד לי אתה.
פורסם

שני הסאבים שהעלת בהתחלה עוליםנסביב ה350 שקל בלי תיבה, תוריד אותם מהפרק בעיקר במחיר כזה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ראיתי היום סאב עם תיבה של סוני Xpload 10' בסביבות 700 שקל , מישהו מכיר את הדגם ? זה באוטודיפו .

yonihawkss , רק לסאב ו כמה עולה ה hertz ?

• תוכן חדש...