Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי הקבלה לאונ' הגיע הזמן להחליט בדבר המעונות.

קיבלתי את טופס הבקשה שלי - עם האופציות הבאות:

מעונות ג' - מערבי

מעונות ג' - מזרחי

מעונות ג' - משופץ

מעונות ד' - מערבי

מעונות ד' - מזרחי

אני הייתי רוצה לדעת איזה חדר מעונות הכי קרוב לבניינים בהם מתקיימים הרצאות של מדעים מדוייקים (מדמ"ח). מלבד זאת, אשמח לקבל עצות מאיזה מעונות להימנע ואיזה מעונות נחשבים לטובים ביותר.

ושאלה נוספת: הבנתי שהמקלחות, השירותים והמטבח משותפים. זה משותף לכל הבניין או לכל קומה ? המטבח זה בעצם הסלון של הקומה ? אשמח תיאור.

תודה לעוזרים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בשנה הראשונה שלך רוב ההרצאות שלך יהיו כנראה בבניינים 26 עד 34 ותרגולים בבניין 90 או 72 למטה.

זה לא באמת קריטי מה יותר קרוב כי כל האוניברסיטה היא מטר על מטר, אבל אם אתה מתעקש כנראה שמעונית ג׳ יהיו קרובים יותר לרוב ההרצאות שלך.

לגבי טיב החדרים - חכה לתשובתם של סטודנטים אחרים. אני תממד העדפתי דירה על פני המעונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...