Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי אני זקן, אבל אני לא הייתי רוכב על אופנוע במדינת עולם שלישי, שאם יקרה משהו חס וחלילה, אני אזדקק לטיפול רפואי שם. אבל... אני רואה את הכיף בזה.

כחובב מושבע של אופנועים מעל ל 20 שנים אכן עלה הרעיון במוחי לעשות כזה טיול בהודו. לאחר כמה ימים בהודו ירדתי מהרעיון לגמרי חד משמעית.

ומה הלאה אחרי מרוקו? יש מספיק מדינות במרכז/מע' אפריקה בהן עצם הופעתך כאדם לבן מסכנת את חייך, בלי קשר לחו"ח פציעה/החלקה וכו'. לא בכדי העבירו את ראלי פ"ד לדרום אמריקה.אם אתה מתכנן רק לחצות מערבה במרוקו ואז לעלות על אונייה לכיוון דר"אפ או לכל המוקדם לנמיביה ואולי אולי אנגולה (למרות שהכניסה לאנגולה היא בעייתית לתיירים), אז זה אפשרי. צפונית להן (קונגו ומדינות איזור קו המשווה) לא הייתי מתקרב, גם לא לניגריה.

במיוחד אם יש לך דרכון ישראלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה לכולם על התגובות, כל הטיול עדין בגדר רעיון, טיול מאורגן אני לא יעשה, אני לא הבן אדם שמתאים לזה

במקרה הכי גרוע נשלח את האופנוע לדרום אפריקה ומשם נראה :-)

אבל טיול יהיה בכל מקרה, עוד שבועיים אני צריך לצלם בשביל יאמאהה יש מפגש בין לאומי

לציון 30 שנה לטנרה, ואחרי זה אני יראה מה מי מו

• תוכן חדש...