Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על המוצר הזה,

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%97%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97-Chemical-Guys.html

יש ריחות נוספים, סתם נתתי דוגמא.

באמת עושה ריח טוב?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לא ניסיתי את האבטיח, ניסיתי את ריח רכב חדש.

בעיקרון ריח יש, אבל הריחות של CG לא מחזיקים מעמד ברכב.

שעות מקסימום יום.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

מחזק את מה שנרשם מעליי.

גם אני ניסיתי את ״ריח רכב חדש״, מחזיק בקושי יום.

פחית קליפורניה וסגור סיפור.

פורסם

מתוך ניסיון עם 4 פחיות קליפורניה בריחות שונים: דובדבן, מסטיק, מנגו ו Black Ice

הדובדבן והמסטיק חזקים מידי בשבילי, אולי פתחתי יותר מידי..... המנגו חלש מאוד וריח לא משהו בכלל אבל ה Black Ice מעולה!!! מחזיק טוב בינתיים, ריח מרענן ובדיוק במינון הנכון

לגבי ה CG לא הייתי מוציא על זה כסף בגלל המותג CG, הקליפורניה יתנו לך ריח טוב בלי מאמץ

לאלה שמעליי, איך השתמשתם במבשם? ריססתם ברכב \ הספגתם ספוג או משהו?

פורסם

לא מאמין בכל התרסיסים -אני משתמש עם CG לריסוס החדר/סלון ושירותים.

מחזיקים מעט זמן.

ניסיתי גם עם בד ספוג בתרסיס בתוך הרכב - לא מחזיק כמו פחית של קליפורניה. (גם בקבוקי בושם עם מקלונים עדיפים)

בקיצור זה טוב לעשות רושם במהירות שבאים אורחים לבקר.

פורסם

אישית אני משתמש בבקבוקי בושם עם מקלונים,

אבל ראיתי את הספריי הזה, אמרתי אולי זה משפיע.

בכל מקרה אני אשאר עם המקלונים.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אפשר גם להשתמש במבשם בדים יש כאלו עם ריחות מעולים אפשר קצת לרסס על השטיחים וזה מחזיק לפחות שבוע אם לא יותר.

ריח זה דבר אינדיבידואלי, לא כל אחד אוהב את אותו הדבר. זה שמבשם הוא של חברה מסויימת לא אומר שכולם יאהבו אותו ולא בהכרח אומר שהוא יחזיק הרבה זמן מעמד, גם אם המחיר שלו יקר יותר.

פורסם

אני קניתי את המבשם של Chemical Guys בניחוח דובדבן והוא גרוע, לא שווה את הכסף.

התזתי מלא על כל השטיחים באוטו עד שכבר נחנקתי ולאחר יומיים אין כל זכר לריח, כל מי שנכנס לאוטו לא מריח שום דבר.

פורסם

א. הריח פצצה.

ב. יש שיטה לשים ריחות שמגיעים בצורה נוזלית באוטו:

1. יש להפעיל את המזגן על מצב סירקולציה הכי חזק.

2. יש לרסס את הריח באיזור השאיבה של המזגן (נמצא בצד של הנוסע מתחת לדש בורד)

3. יש להמתין חמש דקות.

בשיטה הזאת הריח נעלם רק לאחר שבועיים ומחזיק מעמד מש יפה. :-D

פורסם

zuza,

במידה ואני לא מפעיל מזגן, גם יהיה ריח ?

פורסם

אם אני משלם כ"כ יקר על מוצר שמפיץ ריח, למה אני צריך כל מיני קומבינות כדי שהוא יחזיק מעמד?

לא חסרים ריחנים או תרסיסים טובים ואיכותיים. החברה הנ"ל אינה החברה היחידה והיא רחוקה מלהיות ולכן אם המוצר שלה גרוע בעמידותו (לי אין ניסיון אבל לחברי הפורום יש) אין סיבה לשלם עליו יקר יותר רק על השם שלו.

פורסם

אני למשל לא אוהב ריחות מיותרים ברכב. בגלל זה המטהר חשפניות שלהם בא לי טוב. כשבא לי קצת לרענן את האוירה אני נותן שתי שפריצים וזה מספיק לי ליום-יומיים. הכל תלוי באיך אתה אוהב את הריחות ברכב שלך. אם מחשבים כספית את העניין אז הבקבוקים הגדולים שלהם יחזיקו לך מעמד הרבה יותר זמן מקליפורניה גם אם תשפריץ כל יום.

• תוכן חדש...