Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאנרוף מקורי מפס ייצור זה דבר אחד ודבר אחר לגמרי כאשר מישהו מנסר לך גג ומתקין סאנרוף. אתה בטוח שסאנרוף המדובר זה מייצרן ולא מיבואן? על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סאנרוף מקורי מפס ייצור זה דבר אחד ודבר אחר לגמרי כאשר מישהו מנסר לך גג ומתקין סאנרוף. אתה בטוח שסאנרוף המדובר זה מייצרן ולא מיבואן? על איזה רכב מדובר?

סקודה ראפיד.

במעמד הרכישה יש אופציה להוסיף סאנרוף.

פורסם

שאל אותם אם זה מקורי מפס ייצור או בהתקנה מקומית. מקורי - איכות שלו בהתאם אני בטוח שהיצרן ידאג לכל הניקוזים הדרושים, לא יפגע בקשיחות גג וכד'. מעבר לזה, ברכב חדש סאנרוף מקורי מפס ייצור זה דבר אמין - כך שאין מה לדאוג.

ולגבי התקנה מקומית - יש התקנה איכותית למדי, אבל האיכות תלוייה ממצב הרוח של מתקין ועם מי הוא דיבר בפלאפון באותו רגע שניסר לך את הגג, אם זו הייתה חברה שלו - יש מצב שפספס כמה סנטים במחשבה על הערב הקרב. :D

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלעד, בשרשור מדובר בהתקנה מקומית. לא ברור איזה גג מצעים לפותח השרשור.

פורסם

אני מניח שגם בסקודה הם הולכים לאיזשהו מתקין בארץ (שהם סומכים עליו)

פורסם
שוקל להוסיף סאנרוף במעמד רכישת הרכב.

הכל נעשה ע"י היצרן לפני מסירת הרכב.

עד כמה זה מומלץ או לא מומלץ?

אם ההתקנה באמת עי' היצרן אז אני לא רואה שום בעיה.

אם זה בארץ אז באמת צריך לבדוק את איכות העבודה,

אחריות על ההרכבה.

פורסם

אני כמעט בטוח שמדובר בגג מהתקנה מקומית,חבר שרכש רצה מקורי ואמרו לו שלא מביאים.דרך אגב יש את הבחור מהפורום שהתקין על ג'טה חדשה,אולי הוא יתן כמה תשובות לגבי כדאי/לא כדאי.

לדעתי במקרה של גג,אם זה לא מקורי אז הייתי מוותר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לדעתי במקרה של גג,אם זה לא מקורי אז הייתי מוותר.

גם אני.

הנה סירטון איך עושים התקנה אפטר מרקט.

http://www.youtube.com/watch?v=3k82fz0GJQs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

לא הייתי מסכים להתקנת סאנרוף בארץ אפילו בחינם.

ברור שיש הבדל בין סאנרוף מקורי לכזה שהתקינו פה. כמו בכל דבר.

• תוכן חדש...