Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה רצינית.

מה קורה אם עושים טעות בחיתוך?

עושים איזו קומבינה - מתקינים עקום, חותכים עוד פעם כדי לצפות, מרתכים חלק. תלוי מה הנזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני באפון כללי לא כל כך מבין את הרעיון של סאנרוף...ואת הצורך בזה

אם זה מגיעה כחלק מחבילת איבזור מהייצרן, אני עוד יכול להבין.

אבל בטח ובטח לא היתי נכנס לזה בתקנה מקומית ועוד משלם עבור זה לא מעט כסף.

פורסם

למעשה סאנרוף אוויזר די מיותר - בקיץ בגללו יותר חם בסאלון, בידוד רעשים פחות טוב. בטיחות תלויה מטיב ההתקנה.

אטימה לרוב לא מושלמת לגשם ועם השנים זה לא נעשה טוב יותר, מנגנון חשמלי עם הזמן מתקלקל ומאוד יקר לתיקון.

זה ניראה מגניב, במיוחד כאשר מראימים אותו כלפי מעלה - נותן פוזה מעט ארסית (יש כאלה שאוהבים).

זה פרקטי לאנשים גבוהים:

i057066.jpg

fiat5005256ya5.7573.jpg

וגם טוב לדברים כאלה:

600px-Ronin_Rocket_02A.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני בחיים לא הייתי מתקין דבר כזה בארץ, כמו שאמרו הסכנה ברטיבות ורקבונות לא שווה את הסיכון.

סאן רוף כזה לא יבלע את קרינת השמש, מה שיגרום לקרינה להכנס אל תוך האוטו ולהרתיח אתו.

מ היקרה אם בעוד 5 שנים איזה ילד יקפוץ לך על האוטו וישבור לך את זכוכית הסאן רוף?

יהיה בעייתי מאוד למצוא חלקי חילוף לדברים האלה בעתיד.

יש לי סאן רוף מקורי ברכבי, זה נחמד מאוד רק בחורף או בלילה. ביום שמשי זה ממש לא פרקטי, כי הקרינה שמגיעה מהשמש פשוט צולת את פנים הרכב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני אצא כנגד לכל הדעות פה בנושא.

לי יש פאסאט הדגם הפשוט שהוסיפו לרכב סאנרוף עוד לפני שיצא מהחברה בהתקנה מקומית פה בארץ!

הרכב שלי שנת 2006 וטפו טפו טפו עד היום לא היה לי שום בעיות איתו. מה גם שיש לך אחריות ל6 שנים

על הגג! אני אישית מאוד מבסוט ממנו וגם מנצל אותו המון. בנוגע לפתיחה בניגוד למקורי הוא לא ניכנס פנימה

אלא עולה למעלה שלדעתי זה יפה יותר מהמקורי אבל את עניין היופי נשאיר בצד. בקיצור מהניסיון האישי שלי

הגג מתפקד כבר מעל 7 שנים ואין נזילות או כל דבר אחר שעלה פה! (555)

פורסם
אני אצא כנגד לכל הדעות פה בנושא.

לי יש פאסאט הדגם הפשוט שהוסיפו לרכב סאנרוף עוד לפני שיצא מהחברה בהתקנה מקומית פה בארץ!

הרכב שלי שנת 2006 וטפו טפו טפו עד היום לא היה לי שום בעיות איתו. מה גם שיש לך אחריות ל6 שנים

על הגג! אני אישית מאוד מבסוט ממנו וגם מנצל אותו המון. בנוגע לפתיחה בניגוד למקורי הוא לא ניכנס פנימה

אלא עולה למעלה שלדעתי זה יפה יותר מהמקורי אבל את עניין היופי נשאיר בצד. בקיצור מהניסיון האישי שלי

הגג מתפקד כבר מעל 7 שנים ואין נזילות או כל דבר אחר שעלה פה! (555)

איפה התקנת?

פורסם

מנק' מבט של רכב בן 10, בקליאו ספורט 2 שהיתה לי, עשו התקנה בגנות ובחורף אם הגשם היה מעט חזק מדי אז הוא היה חודר פנימה, הוא נפתח לצורת פוזה בלבד ולא נותן באמת לאוויר חיצוני להכנס פנימה, הריפוד של הגג צנח והחתיכת ספוג קשיח שנמצאת מתחת לבד הזה מאבדת את כל הקשיחות שלה בגלל החיתוך של הסאן רוף, בקיצור זה לא זה ולא שווה את התוסםת כסף

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
איפה התקנת?

בארץ, יש מתקין אחד גדול שעובד עם היבואנים ונמצא במושב גנות.

אנוכי הייתי ממליץ להימנע מכך, זה אפילו לא מתקרב לאיכות של הגג המקורי.

כיום, יש לי 2 גולפים עם סאנרוף מקורי ובעבר הייתה לי אונו טורבו.

עם הגג, של מושב גנות אני לכן אני מדבר מניסיון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דעתי היא שבכלליות כדאי להמנע מכל הדברים שמציעים לך להתקין בארץ ברכב חדש, גם אם זה במתנה.

רק קודנית, כי את זה ממילא חייבים לביטוח.

יותר סיכויים לפאנלים שלא הורכבו מחדש כמו שצריך וקיבלת רכב חדש מהניילונים עם קירקושים built in. וזה עוד בלי להתחיל לדבר על בעיות חשמל פוטנציאליות. בטח שלא הייתי מוכן שינסרו לי את הגג ברכב.

מה הבעיה לייבא רכב עם סאנרוף מהיצרן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איפה התקנת?

כמו שנאמר לך כבר, במושב גנות.

ובכל זאת אני חוזר ואומר שאני מרוצה מאוד מהגג מכל הבחינות!

פורסם

בגלל שבגג הרכב אין הכנה לכניסת החלון אל תוך הגג, הגג חייב לעלות למעלה. סנרוף בהתקנה מקומית תמיד היה נותן לי תחושת "זול" כזו.

לי בI30 יש סנרוף מקורי ואני משתמש בו בסך הכל יחסית הרבה, רוב הזמן הוא סגור אבל הוילון פתוח או שאני מעלה אותו.

אני פותח אותו לגמרי לעיתים באמת נדירות, מה גם שזה עושה רעש נוראי בנסיעה בינעירונית.

אשתי לעומת זאת לא פתחה את הוילון אפילו פעם אחת והרכב אצלנו שנה (היא נוהגת בו כל יום).

פורסם

דווקא גנות עושים עבודה טובה ומקצועית.

אבל מבחנתי זה רק למי "שחייב" חלון בגג ולא יכול בלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...