Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד אחד...

ויקטור, אני מאחל לך, ברצינות גמורה, שתזכה פעם בחייך לענישה בלי משפט ובלי בירור. למשל, שיורידו את המאזדה שלך מהכביש על הקסנונים שכ"כ דאגת להבליט בסמלון.

א. אין לי קסנונים ומעולם לא היו. אני מניח שלא שמעת על פוטושופ לפי ההשכלה שלך. חדות העין שלך מעלה חיוך של בוז על שפתי. שים משקפיים ואם יש לך כבר תגדיל מספר.

ב. אני בז לך, ומאחל (ברצינות ומכל הלב) שאיזה ילד כזה יכנס בך במהירות כזאת כדי כדי לראות איך תרצה ללכת איתו למשפט.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

עד כה למדנו ש:

ולהלן פרט טריוויה: במצרים, החוק מתיר לגבר נשוי לקיים יחסי מין עם רעייתו עד שש שעות ממועד פטירתה.

מי אמר לך שיש לי בעיה לקבל את החוק שיש במצרים?

ויקטור, נראה שאינך שייך לנהגי הטורבו המטורפים, אז אני מניח שאתה משתייך לקבוצה השנייה, זאת שרוצה להחיל כאן את החוק המצרי, אה?!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
א. אין לי קסנונים ומעולם לא היו. אני מניח שלא שמעת על פוטושופ לפי ההשכלה שלך. חדות העין שלך מעלה חיוך של בוז על שפתי. שים משקפיים ואם יש לך כבר תגדיל מספר.

ב. אני בז לך, ומאחל (ברצינות ומכל הלב) שאיזה ילד כזה יכנס בך במהירות כזאת כדי כדי לראות איך תרצה ללכת איתו למשפט.

מזמן לא צחקתי כך, תודה! רק מה - תצא מהסרט שאתה חי בו, מהאגדות שמאכילים אותך "אור ירוק" ושות', ומתפיסת העולם שלך. קשה לחיות כשאתה קיצוני, כל הזמן עצבים וזה. תשתחרר גבר, קח גולדסטאר. רק לא כשאתה נוהג, כי אתה יודע, ענישה בלי ערעור, בלי משפט וזה. חבל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני רוצה להודות לפותח השרשור שבזכותו הנעים את זמני, אולי כדאי להקצות קצת זמן לשרשורים כאלה רק לחופש הגדול(!) בשביל שגם אנחנו נרגיש את הריגוש של החופש.

שוב תודה לכם 8)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מזמן לא צחקתי כך, תודה! רק מה - תצא מהסרט שאתה חי בו, מהאגדות שמאכילים אותך "אור ירוק" ושות', ומתפיסת העולם שלך. קשה לחיות כשאתה קיצוני, כל הזמן עצבים וזה. תשתחרר גבר, קח גולדסטאר. רק לא כשאתה נוהג, כי אתה יודע, ענישה בלי ערעור, בלי משפט וזה. חבל.

אני שמח שהבורות שלך מבדרת אותך, גם אותי האמת. במידה ויהיה עוד משהו כגון ''הקסנונים'' שתרצה להסיק מהסמלון שלי (חצי אינץ') עם חדות העין וחוסר החשיבה שלך, שוט.

אני אתקן אותך במידה ומשהו יהיה שגוי :snipersmi

פורסם

וואי הוא הרג אותי עם ה-"בז" ו-"חיוך של בוז על שפתיי". נשבע לך, קיקרו וורגיליוס לא היו מתנסחים טוב מזה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ויקטור, אני פחות חד עין, יותר משתדל לקרוא. קראתי בחתימה שלך שאתה מציג את עצמך כ-"מהיר ועצבני". האם זה אומר שאתה נוהג במהירויות גבוהות מהמותר? :o

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קיקרו? איניגו מונטויה בכבודו ובעצמו ילד לידו!

אגב, ויקטור, העלתי תמונת פרופיל בה רואים את המשקפיים. אודה לייעוץ בענייני מספר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ויקטור, אני פחות חד עין, יותר משתדל לקרוא. קראתי בחתימה שלך שאתה מציג את עצמך כ-"מהיר ועצבני". האם זה אומר שאתה נוהג במהירויות גבוהות מהמותר? :o

אתה טוען שהוא גם נהג טורבו וגם נקרופיל? זאת האשמה חמורה ביותר!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא הבנת את ההומור הדק.

פורסם

A3, פק"ל נצנץ. יותר כבד מאקילה לא נוגע.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...