Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנוע זהה למנוע של הגולף GTI כלומר 200 כ"ס בדור הקודם ו211 בחדש.

ברוב המבחנים מהעולם טוענים שהיא מתנהג זהה אם לא טוב יותר מאשר הגולף המקבילה.

לך תתווכח..

עידן

זהו 200 כ"ס? נראה לי די עלוב ביחס לפוזה שיש עליה...

אם כבר באפטמרקט היא חייבת להיות שרירית במיוחד, כמו שסדנאות שיפור באירופה יודעות לעשות :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אצלנו בשכונה אחת שחורה סטיישן, מדגמי 2008+ נדמה לי. אני רק מחכה לרגע שהוא יוציא אותה למכירה :twisted:

פוזה שיש עליה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראפיד 5 דלתות נראית לא רע בכלל, סוף סוף סקודה הוציאו האצ'בק קונבנציונלי בסגמנט המשפחתיות.

פורסם

יש אחת כזאת בפ״ת, סטיישן שחורה עם גאנטים ענקיים מקוריים ומושחרים שכל פעם שאני רואה אותה אני רוצה משפחה.

יש אצלנו בשכונה אחת שחורה סטיישן, מדגמי 2008+ נדמה לי. אני רק מחכה לרגע שהוא יוציא אותה למכירה :twisted:

פוזה שיש עליה? :roll:

אתם גרים באותה שכונה במקרה?

פורסם

מה צריך יותר מזה גם חזקה,גם שימושית ומרווחת,וגם יפה.

הייתי מת לאחת ואני לא יהיה מופתע אם אני יעדיף אותה על הגולף GTI שגם היא מדהימה בפני עצמה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
אתם גרים באותה שכונה במקרה?

לא, אני מבת ים. אצלנו היא סטנדרטית מכל המובנים ושמורה! חניה מקורה וכאלה 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה זה היה שאמרת על לוגאן?

גירסאת CUP?

DSCF0013.JPG

1192632424_3.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסקודה אוקטביה Rs אוטו מעולה ,רק אם היו משתמשים במנוע של הלאון קופרה ,s3 ,R ..(k04 .. היא הייתה מושלמת למשפחה הממהרת!

• תוכן חדש...