Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיאט לאון 2012 שכידוע בחלונות האחוריים יש צורך במדבקות קרבון בחלונות הקטנים כי הם מפלסטיק.

אני מחפש מקום איכותי עם חומר איכותי שיחזיק מעמד במחיר סביר

אני מאיזור המרכז אבל מוכן לנסוע למישהו איכותי

חשבתי על:

1. צל פוינט בנהריה (המחיר עדיין 100 ש"ח לחלון?)

2. רדיו יזיד בצומת רגבה

3. אלברט מלוד אבל איתו דיברתי והוא לא עושים את המשלושי קרבון האחוריים

מי הכי מומלץ?

אני גם פתוח לשמוע הצעות נוספות

תודה רבה

פורסם

לא בטוח שתיהיה לך בעיה להדביק את הכרבון עם פן ביתי, מבחינת חלונות אחוריים - כל מי שציינת נשמע סבבה לגמרי, לא התנסתי לכן לא יודע מי הכי איכותי אבל עצם זה שאלה לא חאפרים זה כבר נראה נורמלי ודי בטוח שיצא איכותי.

פורסם

היי, אנצל את האשכול שלך בשביל לשאול :)

אני גם רוצה לעשות, וקיבלתי המלצות רבות על צל פוינט בנהריה, אבל רציתי לקבוע אבל כל השבוע תפוס..

אני רוצה רק לעשות את 2 האחורים(המחיר אכן 100 שח).

מה דעתכם עליו?

פורסם

סן פילם בבורסה רמת גן מקצועים ברמה גבוה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

חזרתי היום מצל פוינט. מחיר טוב, יש לו חדר המתנה מצוין ומאוד נעים לשהות במקום, בטח מעל מה שציפיתי יחסית למקום שבסך הכל לא נמצאים יותר מדי זמן, נכנסתי ב9 יצאתי ב10 ורבע עם אחריות וקבלה. יוסי נתן רושם בן אדם מקצועי ואמין ולא סתם הוא מוכר באזור.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...