Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה הנכבד,

היו מספר פעמים שהמלצת על מוסך "הלב" בחדרה

אותו מוסך שנפל קשות בתוכנית של חיים הכט על רמאות ועושק לקוחות.

אני מציע לך לבדוק אולי טיפה יותר טוב את העסקים שאתה ממליץ עליהם

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי את הימים שלאח שלי היה ג'אסטי כזאת אדומה שהיתה בהתחלה במצב חדש כזה (איכשהו למרות שהיה לה 200 אלף ק"מ, עם צבע מבריק בלי סריטות, מנוע נקי וטוב, בפנים חדש עם הרדיו המקורי וכו')

כל כמה חודשים היתה מגיעה בנסיעה עם איזה תאונה כזאת, ואז היינו קונים בכל מני מקומות מזחית לפתח תקווה (:lol:) חלקים בזול ומרכיבים.. כל האוטו כבר נהיה מעפן ומעוות ומגעיל לגמריי אבל נסע.

לעומת האונו שהיתה לי בזמנו זה היה פשוט חרא של אוטו אבל אמין.

תשמור על הג'אסטי הזאת לאספנות, הם נעלמות הרבה יותר מהר ממכוניות אחרות מאותו הזמן ושלך במצב נדיר ביותר. בתור אוטו ליום יום חבל על הסבל וכפי שאתה רואה בסוף היא תדפק לגמריי ולא יישאר לך ג'אסטי אספנות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
...

רק אני שמתי לב שכל הרכבים בתמונה שלך זה סובארו? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מן הסתם - מפגש חובבי סובארו.

תהנה מהרכב שלך (בזמנו, הרכב הראשון שלי בעבודה הנוכחית, היתה... ג'אסטי, בצבע ירוק מטאלי, ללא לכה. עלתה את העליות של ירושלים הרבה יותר טוב מהרבה מכוניות אחרות. היו ימים...)

alfa 156 2.5.

פורסם
עזרה הנכבד,

היו מספר פעמים שהמלצת על מוסך "הלב" בחדרה

אותו מוסך שנפל קשות בתוכנית של חיים הכט על רמאות ועושק לקוחות.

אני מציע לך לבדוק אולי טיפה יותר טוב את העסקים שאתה ממליץ עליהם

לפני כמה שנים טובות תיקנו את הרכב במוסך הלב בחדרה לאחר תאונה , 3 שנים לאחר

מכן הלכה התחילה להתקלף .

יש בחדרה את חאלד שהוא עבד פעם אצל תורגי ועכשיו פתח את מוסך קשת או משהו כזה .

פחח מדהים , יקר יחסית אבל העבודה שלו מדהימה .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מצטרף למחנה המתקנים. נראה כמו רכב שמור באהבה.

שיהיה בהצלחה!

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)

• תוכן חדש...