Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושש שהשאסי קיבל עיוות, כי בצד השני הכנף יצאה ממקומה

את זה אתה באמת צריך לבדוק, אבל:

מה יש לחשוב? תקן ותמשיך להנות מהרכב!

בדיוק.

דני

פורסם

בהחלט לתקן !

אם אתה לא מתקן - אני קונה אותו לאמא שלי! - אחלה אוטו עם אמינות מעולה .

חוץ מזה לפי התמונות לא נראה לי שצריך גרר - הרכב נראה במצב נסיעה סביר -עד למוסך .

פורסם

אם תמצא פחח ברדיוס של 5-10 ק"מ, גם אני הייתי מסתכן, קושר את שארית הפגוש ומגיע בנסיעה בשעות האור תוך שימת לב מיוחדת לחום המנוע.

לכל אלה שרושמים: תקן בלי לחשוב פעמיים, אז אני מצטער לקלקל את החגיגה, אבל מה שמייחד את הסובארו הזאת זה:

- חסכון בדלק

- הוצאות נמוכות

לטעמי האישי אין לרכב הזה ערכים אספניים, וכל השיקול של לתקן או להחליף הם שיקולים כלכליים ופרקטיים נטו.

אז אני מניח שאמנם הרכב חסכוני, אבל נטול כריות אוויר וABS שהם סטנדרט ברכבים כבר כמה דורות, אני לא יודע אם יש לרכב הזה כוכב בטיחות (אם ידעו מה זה בשנים האלה).

מצד שני רכבים משנות ה-2000 המוקדמות יתנו לך קפיצת מדרגה משמעותית בתחומים שהזכרתי בתמורה לכמה אלפים מועטים. מה שצריך זה הרבה סבלנות ולבחון את הרכבים בקפידה.

ראה בתאונה הזאת הזדמנות. עם כל הכאב שבדבר - חשוב על מכלול השיקולים.

פורסם

שלום רב !

צור קשר, עם מוסך רכב ה100 משה ובנו, רחוב ברקת 10 נתניה, ליד בנק טפחות, טלפון 09-8627693, בקש את משה או ניב.

תאמר להם שאני שלחתי אותך.

בקש לקבל הצעת מחיר ללא שום התחייבות, במידה והרכב מסוגל לנוע בכביש, ולא זקוק לגרר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בטח לתקן

כל החלפים זולים

מגן קדמי עד100 ש"ח

כנף בסיביות 600

פנס 400

מכסה 500

זה לחדשים תנסה לאתר חלקים משומשים עבודה בסיבות 2400 ש"ח כולל צבע

פורסם

מישהו אמר שיעלה לו לתקן 1500. בחיים לא

אולי 3000 הכי זול שימצא, לפחות לפי הנזק בתמונות, שזוהי עלות הרכב.

רכב מצויין מבחינת אמינות - לפחות ככה אומרים

אבל תסלחו לי, חוץ ממיצוב טוב, הרכב הזה חתיכת פח, וכל כך לא נוח לנהוג עליו, או להיות נוסע, פשוט סבל שלא יתואר.

פורסם

לא לתקן. ללכת לפירוק ולהביא את הכל החלקים שנפגעו, ולהחליף.

אם תחשוב לוותר על הרכב יש פה מלא אנשים שישמחו לרכוש אותו ולתקן במקומך לאור הנתונים הנדירים שלו.

פורסם

לצערי לא יכול לעזור לך בפחח במרכז.

אבל חד וחלק, תקן את זה ותמשיך הלאה, גם כן אתה יכול למצוא חלקי חילוף בגרושים בפירוקיות, רכב נדיר, ובעוד מס' שנים יהיה אספנות.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תסתכל ביד 2 במדור סובארו ג'אסטי, יש שם אחת למטרת פירוק שלמה במצב טוב.

הצבע שלה לבן אבל תמיד ניתן לצבוע את החלקים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מישהו אמר שיעלה לו לתקן 1500. בחיים לא

אולי 3000 הכי זול שימצא, לפחות לפי הנזק בתמונות, שזוהי עלות הרכב.

רכב מצויין מבחינת אמינות - לפחות ככה אומרים

אבל תסלחו לי, חוץ ממיצוב טוב, הרכב הזה חתיכת פח, וכל כך לא נוח לנהוג עליו, או להיות נוסע, פשוט סבל שלא יתואר.

בפיג'ו שהייתה לי, אני מניח שחלקים עולים יותר מהסובארו, פגעתי בשועל, החליפו וונטות+טמבון+פנס ערפל אחד, יצא 2K שח, וזה במוסך עם שם טוב מאוד. (היה חודש אחרון לביטוח מקיף, ככה שניצלתי את זה).

בשברולט שלי, טנדר טויוטה לקח רוורס וגרס לי את הפנס+מכסה מנוע+רדיאטור, הבעלים התחיל לבכות ורצה שנלך לחברים שלו ברהט, הלכתי, הוא הוציא מהכיס שלו 1200 שח. (במוסך מורשה עם שם רצו 3.5 או 4 אלף שח). (כמובן הייתי לידם ועשו עבודה נורמאלית, הלכתי איתו כי זה בכל זאת רכב ישן, אם זה היה חדש לא היה עוזר לו כלום, רק מוסך עם שם).

וגם פה לדעתי החלקים עולים יותר מסובארו פשוטה.

בכל כפר אתה יכול למצוא חלקים לג'אסטי.

כתבתי סכומים כאלה כי אני חושב שלא כדאי ללכת למוסך הכי טוב כדי לתקן את הרכב הזה, זה בסך הכל רכב ישן, שצריך להראות נורמאלי ובמצב נסיעה.

חוץ מזה אם הוא קונה אחת שנראת לא רע, עם החלקים שהוא צריך, במצב פירוק, היא לא תגיע ל2K שח, ואחר כך הוא עוד יכול לגרוט אותה ולקבל עוד איזה 700 שח.

• תוכן חדש...