Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי ג'אסטי נדירה שנקנתה לפני שנתיים אחרי משא ומתן ארוך עם גברת זקנה , הרכב נקנה עם 27,500 ק"מ

כעבור שנתיים, המונה עומד על 60,000 ק"מ. הרכב שמור מאוד מכל הבחינות, טופל במוסך המרכזי כל שנותיו.

היום הרכב עבר תאונה דיי קשה , האם יש טעם לחשוב על תיקון או שזה בלתי אפשרי?

הרכב שנת 94 מנוע 1.2 הזרקה.

המכסה מנוע לא נפתח.

הרכב הגיע בנסיעה הביתה ( 5 דק' נסיעה)

ומי שממליץ לתקן, אשמח להמלצה על פחח באיזור המרכז/שרון שיעשה עבודה טובה ושחלודה לא תצא חודש אחרי התיקון.

כמה להערכתכם תיקון כזה?

יש צורך להחליף : טמבון קידמי, כנף קידמי ,חלק מהפנסים , יישור של כל המכה

IMG_0856.JPG

IMG_0857.JPG

IMG_0858.JPG

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת קשה לקבוע אם השילדה נפגעה. בכול אופן 2 כנפיים, מכסה מנוע , טמבון ופנסים. אין לי מושג לגבי המחיר אבל אם אתה ממש אוהב את הרכב אז תקן אותו ותמשיך להנות ממנו כי אולי החלקים + העבודה יעלו כמו הרכב :oops:

* אני לא פחח ואני גם לא על יד הרכב בשביל לראות את גודל הנזק וכמובן שאני לא יודע את מחיר החלקים אז קח את דבריי בערבון מוגבל .

פורסם

אורן יש עוד כמה שיקולים לפני שמעיפים רכב.

הרכב הזה יהיה אמין וישרת אותו באמינות יותר מרוב המכוניות שיש היום על הכביש.

לדעתי לרכב כזה יש חלקים כמו זבל.

אם אתה מעוניין לפזול לכפרים\שטחים נראלי שתמצא שלל של חלקים. (רק תיזהר שלא ישימו עין עליה).

סך הכל לפי התמונות, צריך כנף שמאל וטמבון.

לדעתי עם עבודה והכל במקום מורשה, תגיע ל1500 שח ככה, שזה לא הרבה בכלל לרכב במצב מכאני כזה.

במקום לא מורשה, אם תשאיר גם טיפ חמוד, 700 שח ככה.

פורסם

נראה שהכנף הימנית יצאה ממקומה עקב מכה שחטפה ממכסה המנוע, לא בטוח שהשלדה חטפה (למעט אולי קצוות של קורות פינתיות)

הרכב במצב נסיעה?

סע לשחרור מכסה המנוע, בקרת נזקים והערכת מחיר.

פורסם

נראה כמו פגיעה ממש קטנה, אני בספק אם משהו רציני נפגע.

נדמה שהתיקון הוא בגדר פחחות בלבד.

קשה לראות בתמונות, אבל יתכן והפגיעה בצד השני נובעת מכך שמכסה המנוע פגע בכנף השניה.

זה רכב נכחד, תקווה שתצליח למצוא אחת בפירוקיה. אם יש את אותו הצבע בלי פגיעות, בכלל זכית.

בכל מקרה, המחיר הולך להיות לא נמוך. אבל אנחנו לא בפורום השקעות, אז מן הסתם העצה שלי תהיה ללכת עם הלב ולתקן את הרכב.

למרות שגם מבחינה כלכלית, אולי עדיף לתקן את הרכב שאתה יודע בוודאות שהוא נוסע ולא עושה בעיות, מאשר להחליף רכב בסכום זהה ולבלות איתו במוסך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא הייתי מוותר כ"כ מהר, לכל הפחות הייתי מבקש הצעת מחיר לתיקון.

פגיעת שלדה? גם ככה הבטיחות ברכב הזה לא עומדת בסטנדרטים של היום והערך שלו במכירה נמוך.

כל עוד לא מורגשת משיכה שמאלה/ימינה או עיוותים כלשהם תו"כ נסיעה, הייתי מתקן וממשיך לנסוע בכיף.

בכל אופן, אם תחליט "להעיף" - אשמח אם תעדכן אותי ואולי אוכל לתת לך הצעה טובה יותר מהברזלן השכונתי.

פורסם

תודה על החיזוק,

בבוקר אני רוצה להזמין גרר.

צריך המלצה לפחח מקצועי שיעשה עבודה טובה ושלא אצטרך משכנתא בשביל התיקון.

איזור נתניה-פ"ת יכול להתאים..

הרכב מניע ונוסע, והגיע בנסיעה הביתה.

להשבית אותו זה יהיה חבל לי, רק 60000 ק"מ , מטופל בזמן במוסך המרכזי של סובארו גם אצלי וגם אצל היד הראשונה.

מזגן מקפיא, צמיגים חדשים הכל טיפ טופ עד לתאונה הנוראה. תודה לאל כולם יצאו ללא פגע.

פורסם

לתקן.

גם אם התיקון יעלה לך כמו מחיר של הרכב עצמו, להערכתי לא תמצא היום רכב אחר עם נתונים כאילו במחיר של התיקון + מה שתקבל עליו כברזל/חלקים.

אם הרכב נוסע ולא מתחמם, אזי קח את הזמן לקבל כמה הצעות מחיר.

בהצלחה.

אבי.

פורסם

תתקן - עוררת בי זכרונות - זה היה הרכב הראשון שלי שנת 93 אדומה מהנילונים - השנה הראשונה של דגם ההזרקה. לא ראיתי כאלה בשנים האחרונות אלא רק את הדגם בלי ההזרקה.

פורסם

חד משמעית תתקן. זה רכב אמין מאוד, ובתוספת נתונים כאלה אני לא הייתי חושב פעמיים. התאונה עצמה לא נראית רצינית.

תחליף פגוש, פנס איתות, כנף קדמית, תיקון למכסה מנוע ואולי עוד משהו שימצאו ותמשיך ליהנות מהרכב. החלקים לרכב זולים.

• תוכן חדש...