Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קודם כל אני רוצה לומר שאתם עושים עבודה נפלאה וחשובה מאוד והכרתי את האתר לא מכבר.

אני מחפש רכב לפי הדרישות מטה ואשמח מאוד לקבל המלצות מכל המבינים:

1 - רכב חדש עד 100K שח

2- בטיחותי מאוד ואמין

3- חסכוני

4- נפח מנוע של עד 1300 שח

5- חמש דלתות

6 - אנחנו משפחה גבוהה. 180-193 סמ, אז רצוי שנוכל להיכנס בגובה :-)

7 - רוב הנסיעות יהיו באזור ירושלים. אז צריך רכב מספיק חזק שיכול לסחוב אותנו שם עם המגבלה של עד 1300 סמק

8 - ק"מ שנתי הוא רגיל למשפחה

תודה רבה

פורסם

היי,

אני חושב שהסוניק החדשה יכולה מאוד להתאים לדרישות.

המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום).

בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

פורסם

אני מניח שאתה מכון יותר לכיוון האוטומט

בהתחשב בכך שאתם צריכים רכב יחסית מרווח, ממליץ על הרנו קליאו (1.2 ליטר). המחירים שלהם במעט גבוהים ממה שהקצבתם.

אם ידני בא בחשבון, תבדקו גם את הקיה ריו ואת הפורד פיאסטה (טיפה פחות מרווחת) - שתיהן בנפח של 1.25 ליטר, וישאירו אותכם עם הרבה עודף.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי הסוניק: הנפח מעל 1300 ולכן זה לא רלוונטי (הסיבה למגבלה בנפח היאמשיקולי החזר מס מביטוח לאומי)

לגבי הרנו - הרכב חייב להיות אוטומטי. אני רואה שהמחיר הוא כ 103K. שווהבדיקה.למרות שנראה לי קצת בעייתי בגובה של הגג.

קיבלנו הצעה על הטויוטה ספייס ורסו. אופציה מעניינית מלבד המחיר שגבוה ב 7שח. (107K).

פורסם

באמת נשמע שהספייס וורסו מתאימה לדרישות.

כדאי להגיע פיזית לסוכנות ולהפגין התעניינות, הרכב הוצע כבר במבצעים שונים מספר פעמים.

• תוכן חדש...