Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הקומפוננט Morel Virtus 602?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להתקין מערכת ב I30 , כרגע יש לי מגבר Kicker Zx650.4

סאב Rocford p2

ואני מחפש קומפוננט , המוזיקה שאני שומע זה אלקטרו , האוס וכו'..

הסאונד לא אומר להיות חם ואמור להיות קצת חד

איך ה Virtus 602?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי פוזל לכיוון ההרץ, אך ההמלצה הטובה ביותר וההחלטה בידיך, תשמע ותחליט, משמיעה של הרץ גם xl וגם היי אנרג׳י- מעולים!

פוקאל גם נכנסים בתמונה.

JL Audio

פורסם

לי יש את הווירטוס והטיווטר שלו צועק הייתי חושב במקומך על משהו אחר או דוטק יותר טוב לדעתי

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אפשר דגמים מדויקים כי אני לא מוצא את זה בשום מקום

ואין לי ממש איך לשמוע את הרמקולים

ואיזה דגם של פוקאל יכול להתאים לי?

פורסם
לי יש את הווירטוס והטיווטר שלו צועק הייתי חושב במקומך על משהו אחר או דוטק יותר טוב לדעתי

אני חושב שכבר ענו לך וכתבו בהרבה מקומות שטוויטר צועק כתוצאה מהרבה משתנים.

לבוא ולהשליך נסיון לא טוב שלך על כל הסטים האלה זה לא נכון.

פורסם

אם אתה מדבר על סאונד קצת חד ולא חם הייתי בודק סטים של הרץ כמו שהמליצו לך, יכול להיות שתתתחבר. אני לא בטוח כמה עולה הוירטוס אבל הרץ היי אנרג'י חדש יעלה סביב ה1600+- וההיי אנרג'י xl סביב ה2000 שזה יקר יותר מהדוטק שאותו החליף הוירטוס.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני עם מור בנושא הזה, ורק רוצה להוסיף שאצלך יש וירטוס 4", שבוודאי נותן פחות באס, מה שמגדיל את הדומיננטיות של הטוויטר, התקנה טובה, כיוונים, להוריד גיין, הוא יהיה בסדר.

לפותח השרשור, אישית אני לא הכי מתחבר לסטים של הרץ (אולי ל mlk, וגם זה פחות), גם את הדוטק אני לא ממש אוהב, לדעתי אל תקח חדש, ותשקול את המורל הייבריד משומש, וקח בחשבון שצריך איטום בשביל סטים ברמה גבוהה.

תנסה לשמוע את הסטים של dls.

SCANSPEAK

פורסם

אם כבר סט בגוון חד ובהיר אני עם אודיו קינג. פוקאל.

אני גם אוהב את הגוון הזה יותר ומשום מה לא מתחבר לסטים של הרץ.

שמעתי אותם במגוון סטאפים והיחיד ששמעתי אותו נורמלי היה אצל חבר פורום בשם עומריקו.

חוץ מאצלו שמעתי אותם רק צורחים וצורמים עד השמיים.

פורסם
אני חושב שכבר ענו לך וכתבו בהרבה מקומות שטוויטר צועק כתוצאה מהרבה משתנים.

לבוא ולהשליך נסיון לא טוב שלך על כל הסטים האלה זה לא נכון.

תקרא את החוות דעת פה ותבין שאני לא סתם אומר ופה מדובר ב602

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=825250

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

עדיין מתלבט בין Virtus ל Focal PS165 בהנחה שיהיה לי איפה למצוא אותם במחיר נורמלי.

אם אני מחפש יד שניה , איך אפשר לדעת שהכל תקין אם המערכת לא מורכבת?

פורסם

בדיוק הקפיצו שרשור מלפני כמה שנים שבו הסבירו בפירוט איך לבדוק סט משומש, כאן, בכל אופן חיפוש קצר היה עוזר לך.

רק אני יכול להוסיף בדיקה עם סוללה (נגיעות עם ה +- של הסוללה על ה+- של הדרייבר) פשוטה לבדוק שהסלילם לא שרופים\מנותקים.

SCANSPEAK

פורסם
בהקשר לבחור שהטוויטר צועק לו יש לי באוטו 2 קומפוננטים של ווירטוס והטוויטר שלהם עובד מעולה... אני מאוד מרוצה מהמורל..

אתה עובד אקטיבי או פסיבי?

• תוכן חדש...