Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשתסיימו עם הסיטריקס, תנו לי חוות דעת על fortigate 100d בתור Load balancer

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תקראו לו בכינוי שלו פשוט- מקסטרים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
כשתסיימו עם הסיטריקס, תנו לי חוות דעת על fortigate 100d בתור Load balancer

רק LB? באיזה מחיר? איזו תעבורה? סוג התעבורה? צריך SSL offload? session persistence?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אגב, הסיטריקס עובד לא רע אחרי שהגדרתי אותו כמו שצריך (רק איזור הזמן לא מוגדר, אבל פאק איט בינתיים) --

hFUb9Zk.png

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אני משתתף בדיונים ביחד עם המשתמש הזה במשך חודשים, איך הצלחת להבין מה הגיבוב הזה אומר?

בהתחלה הייתי בטוח שזה משהו עם M3 X7 וקונדום R3, אחר כך השתכנעתי שזה גיבוב שטויות, ועכשיו אתה בא ומנפץ לי את כל מה שהאמנתי בו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אף אחד לא יתן לעצמו כינוי חסר דפוס/ משמעות מסויימת, זה סתם יציק לו כשהוא ירצה להתחבר ליוזר כל פעם מחדש.

שילוב של מספרים במקום אותיות מאפיין אנשי אבטחת מידע ואני יודע שהוא מתחום ההיי טק אז הבנתי שכנראה כתוב שם משהו, משהו הדרך להבין מה לקחה שנייה וחצי 8)

נראה לי באמת מגיע לי פרס על זה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני שובר את הראש כבר חודשיים לגבי מה הכינוי אומר ואיך להגות את זה, ואז אתה בא ועושה לי הפשטה כל כך בנאלית. יפה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קיבלתי כותרת. זהו אני יכול ללכת.

מצטער שהייתי אובססיבי ומשיחי, הכל היה בשביל הכותרת!

עכשיו אתה הולך להשאר פה עד סוף האינטרנט.

ברוך המגובב

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

דוד, אתה תקבל גיבוב ניו זילנד, מבטיח. הבעיה שכל פעם כשאני מתחיל לתכנן אותו (במקומות המקובלים, על האסלה ובמקלחת) אני מבין שיקח לי המון זמן לכתוב אותו, וזו תהיה רק ההקדמה. אני רוצה שתקבל תמונה הולמת, ותמונה שווה 1000 מילים, ויש לי לא מעט תמונות. בקיצור - סבלנות ויגיע. תודה שהחזרת אותי למחשבות על ניו זילנד, זה באמת כיף.

היום נסעתי לעיר הגדולה. ענייני בירוקרטיה וסגירת פינות. התחיל חרא. חיפוש חניה. לא אלאה אתכם, בסוף מצאתי. הולך לתחנה ראשונה, הבעל בית הקודם שלי (שהם חברה). הבחורה שאחראית על העניינים לא שם, למרות שקבענו ברביעי. מתקשר אליה, היא חמודה מדי מכדי לכעוס עליה. לא פגשתי אותה אף פעם, אבל ככה היא מצטיירת בטלפון. אני מגייס את כל יכולות הפוליטיקה שלי ומשכנע אותה לדבר עם מישהי אחרת ולסגור כל מה שאני יכול, את השאר נמשיך בדואר ובטלפון. בסוף הסתדרתי. סעיף קטן בחוזה שדיבר על הצמדת השכ״ד למדד גזל ממני 400 ש״ח. כוסאימא שלכם, בעלי בית זונות. אני עצבני. אחרי כל הבלבלת הזאת הלכתי לאכול חומוס עם חברים. התחיל להיות נחמד. מפה לשם התעכבתי יותר מדי, קפה ועוד אחד, חבר בא ואחר הולך. פתאום אני מבין שהיום מתחיל להיגמר לי. טס לתחנה הבאה, משרד עורכי דין שמטפל לי באיזו תביעה. מוצא חניה בצ׳יק, דקה הליכה. מגיע בשניה האחרונה, מזל שבאתי מסודר עם כל הניירת הרלוונטית. סיכומו של עניין - מבין שמגיעים לי כמה אלפי שקלים שאני יכול לקבל די במיידי, חוץ מהסכום הגדול יותר שייקח לו כמה חודשים. היום הזה הולך ומשתפר.

עכשיו מגיעים לגולת הכותרת: משרד הפנים, לשנות כתובת. כאן אני כבר לא מחפש חניה, חונה בחניון כמו בן אדם. עומד בתור הקצר במפתיע. מצחיקים שם, התור הוא לעמדת המודיעין, שם או שמטפלים בך או שאתה מקבל מספר לעמדה הרלוונטית. כך או כך מחכים הרבה. אחרי כמה דקות שואלת המזכירה אם יש מישהו לשינוי כתובת. שניים מרימים יד. לעמדה 2 היא אומרת. מעולה, לא נתקטנן על הזמן המבוזבז בתור.

יושב מול הפקידה הנחמדה במפתיע. גם כאן אני מאורגן, חוזה שכירות והכל. מוציא ת״ז, היא אומרת שאני לא יכול לשנות כתובת כי התעודה שלי קרועה. אני מסנן שזו אשמתם שעשו תעודה כ״כ גדולה שלא נכנסת בארנק. שואלת את האחראית, גם היא דורשת ממני להוציא תעודה חדשה קודם. אני מסרב בנימוס. אין לי תמונה ולא בא לי להצטלם חורני עם זיפים, הייתי כבר בסרט הזה פעם. היא מודיעה לי שלא אוכל לשנות כתובת.

פתאום אני נזכר בפרט מעניין: בכלל לא חובה לשנות כתובת פנים אל פנים במשרד הפנים, אני יכול לשלוח צילום ת״ז בדואר ואת הספח וישנו לי. אומר את זה לפקידה, ואם זה כך - למה פנים אל פנים אני צריך תעודה מקורית ולא רק צילום? אומרת שככה זה. שואל אותה אם היא מסכימה איתי שזה מגוחך, עונה שכן. אז עכשיו תקראי שוב לאחראית בבקשה. היא קוראת לה. אני מציג את הטיעון שלי שוב. גם האחראית מסכימה שזה מגוחך אבל לא מוכנה לעשות כלום. אני במצב רוח משועשע, אין כמו בירוקרטיה אבסורדית כדי לשעשע אותי. שואל אותה אם זה בסדר שאמשיך להסתובב עם התעודה הקרועה שלי, אומרת שכן. אני תוהה איך זה יכול להיות, ודורש ממנה להחרים לי את התעודה. היא מסרבת. אני מבקש ממנה לשנות לי כתובת, היא מסרבת. אני טוען בפניה שמעשיה לא הגיוניים בעליל, לא יכול להיות שהיא מאשרת לי להסתובב עם התעודה אבל לא מוכנה לקבל אותה. היא מבקשת ממני ללכת. אני מסכים, בכ״ז יש לי עוד עניינים.

אני לא מפסיק לצחוק כל הדרך לאוטו.

בדרך הביתה אני עוצר באיקאה, רוצה ארון ועוד כמה דברים. שעתיים אחרי כואב לי הראש, אני מסוחרר מכל הקניות האלה. לא מצאתי ארון נורמלי, כל מה שיקר לא שווה את מחירו ומה שזול לא עושה את העבודה. זוועה. אני מדדה לקופה בשארית כוחותי עם שולחן סלון ובדרך אוסף מתקן לניר טואלט ומתלה למגבת. לא יכול יותר להיות בפנים. איקאה זה גיהנום, ופעם אחרונה שאני נכנס לשם. זוועה של חולי קניות מסוממים, אופיום להמונים.

כדי למחוק את הג׳יפה הזו אני שומע גאנס אנד רוזס, משום מה זה בא לי טוב פתאום. ווליום מטורף, סלאש הוא כלי מלחמה. במרכז קניות אחד בדרך הביתה רואה סניף של אייס, נכנס, קונה שני ארונות פשוטים בגרושים, ארגז כלי עבודה ועוד כמה שטויות, ונשאר בתחום התלת ספרתי. ניצחון סופי ומוחלט ליום הזה, שנגמר בסגירת פינות דירה, חומוס, חברים, כסף לא מתוכנן, שולחן סלון, מתלים וארונות. הד באשינג עם סלאש, ותצוגת בירוקרטיה אחת נהדרת, שבאמת עשתה לי מצחיק.

חבל רק שהגעתי מאוחר הביתה, בשעות האלה אני כבר ישן בזמן האחרון, ועכשיו צריך להתעייף.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...