Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה כיף להיות מובטל אחרי הצבא לבערך חודשיים, אחרי זה התחלתי להשתגע והרגשתי useless.

עכשיו אני גם מובטל אבל זה בגלל שאני סטודנט והלימודים ממלאים לי את כל שעות היממה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

דניקס י׳חתיכת ילד קקה

בלי קשר אני אחליף חלקית את ניקו שמתרשל בתפקידו בזמן האחרון

ImageUploadedByTapatalk1411250124.608266.jpgImageUploadedByTapatalk1411250141.919310.jpg

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מאז גיל 17 הייתי "מובטלת" 3 פעמים:

1. בזמן הטירונות והקורס בצבא

2. שלושה שבועות כשעברנו מירושלים לצפון

3. חצי שנה בחצי הראשון של שנה א', בגלל שההורים התעקשו.

אף פעם לא חתמתי אבטלה, כי הבנתי שאם אני סטודנטים ולא יכולה להוכיח להם שאני יכולה לעבוד משרה מלאה (המערכת לא איפשרה לי) אז אני לא זכאית לדמי אבטלה וכד' :/

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ההמבורגר לא שלי (אני לקחתי צ׳דר במקום בייקון) זה המבורגר צרפתי ביומנגס, בשר בקר עם כבד אווז וריבת בצל, טעים גם עם צ׳דר וגם עם בייקון.

העוף זה הקינוח, עוף טרי שלם שנכנס כמו שהוא למעשנת (עם עצי הדר) ל3 שעות ופורק ע״י ארבעה אנשים רעבים (ושתי צרעות).

הבחירה בין השניים קשה, אבל אני חושב שהייתי לוקח את העוף (ואני לא מחובבי העוף).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)
מאז גיל 17 הייתי "מובטלת" 3 פעמים:

1. בזמן הטירונות והקורס בצבא

2. שלושה שבועות כשעברנו מירושלים לצפון

3. חצי שנה בחצי הראשון של שנה א', בגלל שההורים התעקשו.

אף פעם לא חתמתי אבטלה, כי הבנתי שאם אני סטודנטים ולא יכולה להוכיח להם שאני יכולה לעבוד משרה מלאה (המערכת לא איפשרה לי) אז אני לא זכאית לדמי אבטלה וכד' :/

לא הייתי מובטל מאז גיל 13.5 (עבודה ראשונה), עברו 19 שנים ועכשיו יהיו לי כמה חודשים בחוץ, מפחד שאיהנה מזה יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא הייתי מובטל עד עכשו,

מהצבא עברתי ישר לאיפה שאני נמצא עכשו.

אבל לחתום 8 חודשים ולעבוד באיזי מהבית נשמע לא כזה נורא.

מה אתה אומר ניץ'

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

חולגי, ברז מטפטף מעט לא יפתור את הבעיה, הרבה חתולים ממש אוהבים את הטפטופים הקלים (חוץ מזה שלילו לא נראית לי פראיירית בכלל).

ניטש, זה תלוי בסוג בן אדם, אם לא הייתה לי מסגרת של לימודים וגם לא עבודה הייתי מתחרפנת מאוד מהר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

טוענים כלפי שאני אתחרפן אם לא אעבוד, אני טוען שכל עוד יהיה לי מספיק כסף אני דווקא אהיה מאושר מאוד. מעניין אצל מי הצדק (חוץ מדולף)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דולף הוא הצדק.

וזה שטויות. כשיש גב כלכלי, בטלה זה הדבר הכי כיף בעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
במציאות זה ממש לא כך. רק בתיאוריה.

אין חכם כבעל נסיון (ונסיונם של אחרים).

כמו שאמרתי, אני חי את המציאות הזאת, אני עובד בחברת היי טק שבה הרוב המוחלט של העובדים מעל גיל 40, והגיוס הכי מבוגר היה מעל ל-60 כשהצטרף.

ד"א שעות העבודה של אותו בחור הזויות, הוא מגיע לפה ב-5 בבוקר בערך, ב-3 הוא כבר הולך הביתה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

למה הזוי? הרי אתם יכולים לקבוע מתי לעבוד ויש לכם מכסה מסוימת לבצע כל יום לא? גם ככה המקום פעיל 24 שעות?

אני מכיר אנשים שכל יום היו מגיעים בשעות אחרות,העיקר לטחון את ה8שעות ולברוח לעיסוקים המשניים.

נ.ב זה לא כזה נורא,בעבודה הקודמת במשך כמעט 8שנים (7שנים ו8חודשים נו,קרציות),קמתי כל יום (למעט שבתות) ב5בבוקר.

היו ימים שקמתי גם ב3 בבוקר,לפעמים ב4 (התקנות חוץ)

אחרי כמה חודשים שמתרגלים,זה דווקא כיף ;)

כרגע קם כל יום ב4וחצי,התארגנות\קפה עד עשרה ל5,טיול עם השובבה עד 05:15,מארגן לה אוכל ומים וקצת צומי עד שאני הולך ב5וחצי,והעבודה מתחילה ב6 עגול (בעצם לא באמת 6,יש סוג של הפסקה מובנית של קפה עד 06:20 :p )

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אופיר, מסכים איתך לגמרי, לקום לפנות בוקר זה כיף אמיתי.

בגלל זה קשה לי להבין למה אני מתעקש לא לצאת מהמיטה לפני 8 וחצי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...