Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי סתם התרופף ועף לו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי, אבל לא סביר. השאר מחוזקים טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, הדרישות שלי בעבור הקלת השוק על החברה מהעזיבה שלי הוצבו, בהנהלה משחקים אותה רגועים ויחזרו אלי. מקורות מאחורי הקלעים מדווחים שמפלס הלחץ עולה. אהלן וסהלן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
התכוונת אליי? אני עובד בפתח תקווה

אני - כל המשפחה שלי בַפתח תקווה (מי אמר למי ?)

טוב, הדרישות שלי בעבור הקלת השוק על החברה מהעזיבה שלי הוצבו, בהנהלה משחקים אותה רגועים ויחזרו אלי. מקורות מאחורי הקלעים מדווחים שמפלס הלחץ עולה. אהלן וסהלן.

מקווה שלא מדובר במפלס הלחץ שלך :wink: (על משפט כמו שרשמת, ניתן להסתכל משני צדדים. מהצד שלך, ומהצד של איזה חבר-רכלן שלך (עאלק חבר) שמקורב להנהלה.

אני מניח שזו האפשרות הראשונה.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי תגלה לי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הלחץ של ההנהלה עולה. אני רגוע לגמרי.

יגידו לא, אני מקבל את החופש שלי מוקדם.

יגידו כן, החופש יתעכב קצת אבל יגיע ביחד עם בוכטה.

כמו שאני רואה את זה, ווין ווין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיהיה במזל, השאלה מה אתה רוצה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמע, בוכטה זה תמיד טוב, אבל אני לא אצטער מדי לקבל את החופש מוקדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
קרה לכם פעם שגנבו לכם בורג מהגלגל? :?

הפעם אני לא קשורה לעיניין (אפילו יש לי אליבי).

תגידו, מישהו פה משתמש בtapatalk? פעם האפליקציה הייתה מתעוררת לי רק כשהיו שולחים לי הודעה פרטית או מצטטים הודעה שלי. לאחרונה היא התחילה להציק לי גם סתם ככה עם כל מיני שרשורים שאפילו לא נכנסתי אליהם או לא הגבתי בהם, היום זה הגיע לשיא כשהיא החליטה שאני צריכה לראות שרשור שכבר הספיק להינעל(שקראתי את כולו לפני שהוא ננעל): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542424-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-Supreme-1-6-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%94-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9D

זה קורה רק לי? יש מה לעשות?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הפעם אני לא קשורה לעיניין (אפילו יש לי אליבי).

תגידו, מישהו פה משתמש בtapatalk? פעם האפליקציה הייתה מתעוררת לי רק כשהיו שולחים לי הודעה פרטית או מצטטים הודעה שלי. לאחרונה היא התחילה להציק לי גם סתם ככה עם כל מיני שרשורים שאפילו לא נכנסתי אליהם או לא הגבתי בהם, היום זה הגיע לשיא כשהיא החליטה שאני צריכה לראות שרשור שכבר הספיק להינעל(שקראתי את כולו לפני שהוא ננעל): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542424-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-Supreme-1-6-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%94-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9D

זה קורה רק לי? יש מה לעשות?

אני חושב שיש אפשרות להגדיר על מה תקבלי התראות ועל מה לא.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
חולגי תגלה לי

אם זכרוני אינו בוגד בי - מדובר במערכון "ישראבלוף"/השליח של הגשש, בקטע בו מציעים לפולי (ז"ל) את המשרה ושולחים אותו ל"כאילו" חו"ל (שיביא קבלה כאילו...).

אז הוא עונה (בתמימותו, עדיין): "אני מה יש לי לעשות בחו"ל, אני כל המשפחה שלי בפתח תקווה".

ניטשה - מה תעשה בחופש שלך אם וכאשר ?

(מהמר שלא יהיה בסופו של סעיף, אבל נניח)

alfa 156 2.5.

פורסם

תהיה חופשה בכל מקרה. השאלה היא מה האורך. כנראה נסע עם הילד לג'מייקה והארץ, סיכוי טוב ליפן (חברים עברו לשם, ומה, לא נבקר?), ורוצה גם טיול גברים עם חבר על איזה הר. וחוץ מזה, זמן איכות בבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

פעם,היה לך כתוב במיקום "על צלע הר"

אני מניח שטיול מתבקש.

לא לשכוח לצלם מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמונות בשביל העם היושב בציון (יש לנו פטיש שכזה,שאחרים שמבקרים בחו"ל מוציאים לנו ת'עיניים עם תמונות יפות,כמו שעושים נאמנה עידן82 סקורניצקי ושאר שגרירי הפורום בניכר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה היה הר למפונקים. הר ויקטוריה באי הונג קונג, ולמפונקים כי עולים ויורדים ממנו בדרגנוע באורך 800 מטרים.

עכשיו אני גר על גבעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...