Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חכה שתתגייס לצבא. לי נפקחו העיניים רק אז. אדם לאדם זאב ובגלל זה צריך לשאוף להיות כמה שפחות תלוי באנשים אחרים.

מה שלי הכי הפריע בצבא, זה שכל דבר צריך להשיג בקומבינה, וצריך לבקש טובות מאנשים.

אני מעדיף לשלם, ולא לבקש טובות או לחפש קומבינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל. בצבא למדתי מונחים כמו "עקיצה, השלמת ציוד". ככה מגדלים דורות חדשים של ישראלים מסריחים.

כשהמפקדים מעודדים חיילים להשלים ציוד מגדודים אחרים, שלא יתפלאו שגם המחלקות משלימות ציוד אחת מהשניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יותר גרוע - אותו חייל הולך אחר כך להשלים ג'נטים ומגבים מקסנטיות וגולפים של השכנים :evil:

כי אם בצבא מותר, אז למה באזרחות לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי גרוע - אותו חייל נהייה ראש עיר ואחרי זה ראש ממשלה ומקבל חופשי שוחד כדי לעשות כל מיני שטויות.

פורסם
אם זכרוני אינו בוגד בי - מדובר במערכון "ישראבלוף"/השליח של הגשש, בקטע בו מציעים לפולי (ז"ל) את המשרה ושולחים אותו ל"כאילו" חו"ל (שיביא קבלה כאילו...).

אז הוא עונה (בתמימותו, עדיין): "אני מה יש לי לעשות בחו"ל, אני כל המשפחה שלי בפתח תקווה".

:D לי אין שום משפחה למיטב ידיעתי בפתח תקווה

מה שלי הכי הפריע בצבא, זה שכל דבר צריך להשיג בקומבינה, וצריך לבקש טובות מאנשים.

אני מעדיף לשלם, ולא לבקש טובות או לחפש קומבינות.

+1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום להיות זה שמשתמש בשירותים הפכת לזה שמנקה אותם? :lol:

הכל בשביל לא להחזיר את הקורולה...

פורסם

מזל"ט תפוחיז :)

עקרתי היום עוד שן,הפעם בינה (עכשיו אני פחות חכם?) - אוי הכאבים :( בא לי לשבור קיר או משו...

ומעניין לעניין באותו עניין

10009315_10203967830930435_6261904630226239922_n.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...