Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מפריע לי להיות הורה היסטרי. כל שניה שאני משחית עליך היא שניה בה יכולתי לדאוג שמא משהו נורא קורה לזוועטוט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצרפתים שונאים את האנגלים כי הם קראו לגבינות שלהם מסריחות אז הצרפתים קראו להם אלביון הנוכלת. לך תבין צרפתים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסופקני שהאומה שמייצרת את הבישופ המסריח וסטילטון כחולה תרהיב עוז ותכנה גבינות של אומה שכנה מסריחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שב קצת ותרגע (ד"א אדם צריך לעשות כ-10000 צעדים ביום. אז אל תתקין מצלמות ולך וראה רגלית שהכל בסדר עם הצאצא) :)

קח את הנייד איתך או הסמארקפון (ל"סיבוב ההשגחה") כך תשאר מעודכן ורגוע בכל החזיתות.

לגבי הצרפתים והאנגלים אז כמו שנאמר "כולם מסריחים כולם" (בהטייה המתאימה של מערכון הגשש).

alfa 156 2.5.

פורסם
מה זה או מי זו אלביון ? :oops: (אם לא אשאל - לא אדע. זה בטח משהו שקשור לבריטניה האי וספיחיה.

מה שאני מכיר זו קבוצת הכדורגל ווסט ברומיץ' אלביון).

ולמה היא נוכלת ושאר מריעין בישין ?

רנו 5 - עראק זאחלאווי (בטח מזאחלה העיר בלבנון). קח רק את ההמלצה שלי בע"מ (כי זה סוג העראק שאבא שלי היה שותה וזה מה אני מכיר...). איני שותה וגם איני לוגם ! :lol: והכל טוב, תאמין לי.

אלביון הצבועה

:)

רנו 5 עראק מברוקה, הלימונענע (וגם המוחיטו) שלהם מצוינים, אני מניח שגם ה"טבעי" טוב יותר מ"עלית הערק"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני גם לא יודע מה מומלץ, המלצתי על מה שאני אוהב :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה מפריע לי להיות הורה היסטרי. כל שניה שאני משחית עליך היא שניה בה יכולתי לדאוג שמא משהו נורא קורה לזוועטוט.

הניסיון שלי עם ילדים מסתכם בזה, שלפני יומיים עזרתי לחבר לסדר את המחשב. לחבר הזה יש שתי בנות, בגילאים 0.5-2.

אז כל שניה שהוא יושב איתי, ולא איתן, זאת שניה שבה הבנות שלו יכולות להרוס את הבית (באמצעים של החל מציור על הקירות, ועד פצצת מימן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכי גרוע. ילד צריך משהו פיזי להתעסק איתו כמו לגו. אחרת יגדל לך ילד סיסי מסריח שיסתובב עם קקי בתחתונים לא יבין למה אין אפליקציה לניגוב התחת בשרותים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בשביל מה יש סמרטפונים? נועצים להם אותם ביד והשקט מובטח, לפחות כל עוד נותרה סוללה.

סמארטפונים יש בשביל ... לשבור (לפחות בגילאים האילו)

alfa 156 2.5.

פורסם

רנו איזה טעם בחרת בסוף?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עלית הארק מאז ומעולם היה העארק הפופולרי שיש למיטב ידיעתי (לפחות בביתנו ושאר בתים של אנשים שאני מכיר\מכרים\דודים וכו')

אפליקציה לנגב? וואחד סטארטאפ סלו-רייד,גייס את מקס ותפוחיז ויאללה לעבודה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...