Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי את מכתב ההתפטרות הבוקר באימייל, נחכה שהמנכ"ל יתעורר (שעון ארה"ב) והשמחה תתחיל.

קיוויתי ליום שמח יותר, אבל בת דודה שלי מאושפזת במצב קריטי אחרי תאונת דרכים שעברה אתמול. כרגע אפשר רק לקוות לחכות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בריאות שלמה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לך סטייל. כדי להתפטר מגיעים מוקדם בבוקר לפני כולם, דופקים יציקה על השולחן של הבוס ונועצים בה את הפינה של המעטפה בה נמצא המכתב. חשוב לתזמן את זה כך שכשכולם מגיעים הם יראו אותך יוצא מהמתחם ברכב פתוח תוך כדי חריקת צמיגים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בריאות שלמה

תודה רבה

אין לך סטייל. כדי להתפטר מגיעים מוקדם בבוקר לפני כולם, דופקים יציקה על השולחן של הבוס ונועצים בה את הפינה של המעטפה בה נמצא המכתב. חשוב לתזמן את זה כך שכשכולם מגיעים הם יראו אותך יוצא מהמתחם ברכב פתוח תוך כדי חריקת צמיגים.

1. יש לי 30 יום הודעה מוקדמת, חבל להסריח את האווירה לימים האלו

2. אני יושב באתר לקוח באנגליה, המנכ"ל יושב בארה"ב. חבל על זיהום הסביבה עם כל הטיסות והנסיעות שתידרשנה לביצוע הזה

3. מכתב ההתפטרות הזו הוא פתיחה של משא ומתן על תנאי העזיבה, רצוי לבוא עם רצון טוב (ובטן מלאה שתאפשר לממש את התוכנית שלך אם צריך), ולא להתחיל את הבלגאן מיד

4. אני עוסק ביעוץ, מה שאומר שיש לי לקוחות שאני רוצה לשמור איתם על יחסים טובים להמשך הקריירה. עזיבה אלימה של החברה תפגע בשם שלי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאמרתי, אין לך סטייל.

פורסם (נערך)

אפשר לקנות הרבה מאוד סטייל בסכום הכסף שתלוי בתנאי העזיבה שלי. אגב, כשהעניינים יתבהרו ויהיו לי התנאים בכתב, אני אפרסם פה עוד כמה נקודות שדווקא מעידות על סטייל מסויים ועדיף שלא תדלופנה כרגע.

או כמו שאמר מייסד החברה שכבר איננו עימנו (הוא בפנסיה מוקדמת בגיל 40 בכפר שמריהו), "לכל זונה יש מחיר, ואני זונה".

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז גם לך יש לך סטייל של זונה? [emoji12]

פורסם

לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ראשית - ניטץ',רפואה שלמה ומהירה לבת דודתך.

שנית - מזל"ט לוקו יא זקן,32 אה? כמוני,רק שאוטוטו 33 :( סעמק..

(הוא בפנסיה מוקדמת בגיל 40 בכפר שמריהו)

פרש בגיל 40? אשכרה יכול לצחוק בקול על הנגדים\קצינים שפרשו ב45 בזמנו בתקופה בה צה"ל שחרר מוקדם לפני ככה וככה שנים.

בכל מקרה בהצלחה עם הבוס,מי יתן ותמשיך לעבוד שם בתנאים משופרים לעילא ולעילא.

תוך כדי פרפור צמיגים.

תקנתי לך,חריקה זה לילדי מהיר ועצבני,ואני מקווה שאתה לא אחד.

ליאור - אם הייתי עובד בהייטק והיה לי הראש שלך,הייתי בא מוקדם כמו המבוגר,מרביץ שעות,וב3/4 יום שנשאר משקיע בתחביבים חדשים :p (או אולי עבודה שניה,שחור..מי יודע)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ראשית - ניטץ',רפואה שלמה ומהירה לבת דודתך.

פרש בגיל 40? אשכרה יכול לצחוק בקול על הנגדים\קצינים שפרשו ב45 בזמנו בתקופה בה צה"ל שחרר מוקדם לפני ככה וככה שנים.

בכל מקרה בהצלחה עם הבוס,מי יתן ותמשיך לעבוד שם בתנאים משופרים לעילא ולעילא

לא תהיה החלמה, מוות מוחי. סעמק.

לגבי המשך עבודה, לא יהיה ולא רוצה. תנאי העזיבה זה מה שחשוב לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

המנכ"ל קיבל את האימייל, כבר דיברתי עם הטרוייקה של ההנהלה, הצגתי דרישות, יחזרו אלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
כמו שאמרתי, אני חי את המציאות הזאת, אני עובד בחברת היי טק שבה הרוב המוחלט של העובדים מעל גיל 40, והגיוס הכי מבוגר היה מעל ל-60 כשהצטרף.

אז אתם אי של אי שפיות בתוך כל העסקים/מעסיקים (שחושבים שהעולם שייך {רק} לצעירים).

איך שאני קם אני מתארגן ויוצא,

לפעמים עובד מהבית.

הדבר הכי נורא שיש זה להתעורר בבוקר שלא בטבעיות.

אפשר לחשוב שאתה מתעורר בנפילה מהמיטה כל בוקר.

עוד שעה נגמר היומולדת. יש לכם הזדמנות לכפר על כך ששוב שכחתם.

מזל טוב איש יקר (יום הכיפורים בפתח - אז כפרה שלי, תכפר על זה ששכחתי...)

שלחתי את מכתב ההתפטרות הבוקר באימייל, נחכה שהמנכ"ל יתעורר (שעון ארה"ב) והשמחה תתחיל.

קיוויתי ליום שמח יותר, אבל בת דודה שלי מאושפזת במצב קריטי אחרי תאונת דרכים שעברה אתמול. כרגע אפשר רק לקוות לחכות.

גם אתה השתגעת וקיבלת את הסעיף ?!

alfa 156 2.5.

פורסם

לא סעיף. תכננתי בקפידה חצי שנה. אני הרבה דברים, אימפולסיבי זה לא אחד מהם.

שקופית הפתיחה של קיל ביל היא סוג של מוטו בשבילי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...