Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מורידים אותם ביוטורנט, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, משם באים מגבונים מלוכלכים וסתימות בשרותים.

סלואורייד שמעתי מצאו אותך ;)

עכשיו אני צריך לעבור דירה ולהחליף אוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר אומרים שהפייסבוק מסוכן לפרטיות.

פורסם

לנה, את האמת: כמה זמן חיפשת את הרכב הזה ברכבי הטכניון?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האמת שלא ממש חיפשתי את הרכב בטכניון, גם לא שם הוא נמצא (למרות שפעם אחת באמת ראיתי אותו חונה בטכניון אבל הייתי עם חברים ולא רציתי לצאת משוגעת יותר ממה שאני עכשיו אז פשוט המשכתי ללכת איתם :roll:).

הרכב נמצא כבר לפני כמה חודשים ורק בשבוע שעבר היינו בריכוז נכון של אנשים וברוח שטות מתאימה באיזור מגוריו של סלואורייד כדי להשאיר לו פתק. שאכן נכתב ע"י בחורה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בבית שלו?

סלוארייד, זה הזמן להתחיל לוודא בכל לילה שכל החלונות בבית נעולים.

ואל תופתע למצוא בוקר אחד את הגולף אחרי טיפול דיטיילינג מקיף

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה גולף? הבוקר מכרתי אותה לברזל וקניתי טויוטה קורולה. הרי אני צריך אוטו יותר גדול עכשיו בשביל המעבר דירה, אתה יודע.

פורסם

קורולה? חכם מצידך.

יהיה קשה למצוא דוקא את שלך, במיוחד אם תדביק לו משולש צהוב מאחורה ליד המכסה של הדלק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר טוב בלי, שיחשבו שאני תפוחי בטעות ויהיה להם דו"צ.

בטכניון הכי קל למצוא את הרכב שלי. הוא היחיד שחונה בצל, הכי רחוק מכולם ותופס רק חנייה אחת.

יש איזה מישהי עם מאזדה 2 שתפסה לי את החניה הכי טובה, מתחת לעץ שלא מוריד ג'יפה ורחוק מכולם. היא לא מזיזה את האוטו בכלל, אפילו בקיץ כשבאתי הרכב שם.

פורסם

אני הייתי חונה תמיד בחניון שמתחת לחניון של טאוב. כולם חושבים שזה רק לסגל כי הוא קטן ויש מחסום בכניסה, אבל הוא לכולם.

(בכניסה מנווה שאנן: שמאלה בכיכר הראשונה ומיד ימינה לחניון)

• תוכן חדש...