Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סקרן - נניח שהחלטת להחליף מהקורולה לאוקטביה,האם יש לך קנס יציאה כלשהו? (מניח שהרכב בהתחייבות כלשהי)

נהגת לפחות בדגם מאובזר של האוקטביה? או בסיסי-מינוס עם טאסות? (הקורולה החדשות,בכולן אני רואה לד בפנסים מקדימה וחישוקים קלים בגלגלים,מערכת לא רעה בHU,ושאר פיצ'פעקס)

יש קנס,

וחוץ מזה האוקטביה יקרה בהפרש לא קטן מהטויוטה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה אינך עובד חדש שם, ומכוון שסיימת שנת עבודה מלאה (מחג ראש השנה שעבר) קיבלת תלושים.

הגיוני, נכון וגם נחמד מצידם.

אם זה מעיד על כך שלא קיבלו את התפטרותך - רק אתה יודע (או שתשלח להם מכתב התפטרות נוסף לחיזוק :wink:).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
אתה אינך עובד חדש שם, ומכוון שסיימת שנת עבודה מלאה (מחג ראש השנה שעבר) קיבלת תלושים.

הגיוני, נכון וגם נחמד מצידם.

אם זה מעיד על כך שלא קיבלו את התפטרותך - רק אתה יודע (או שתשלח להם מכתב התפטרות נוסף לחיזוק :wink:).

לא כתבתי להם שום דבר,

שמתי להם את המפתחות ואמרתי להתראות.

אני צריך לבדוק אם אני מקבל פיצויים לפי החוזה,

כי אם לא הפסדתי מאזדה 6...

עריכה אחרונה על ידי Applez

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני מניח שיש לך סעיף 14, הפיצויים שלך, אבל עדיף שלא תגע בהם ותשאיר אותם לפנסיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה הכוונה איזה סעיף זה?! זה הסעיף שמספרו 14!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מדבר על "סעיף" ההתפטרות. :roll:

(יש לי הרגשה שינכו לו כמה ימי חופשה בגין העדרות ואח"כ התפוח חוזר לעבוד באותו מקום אותו תפקיד. ותשקוט הארץ... עד לסעיף 14 הבא).

alfa 156 2.5.

פורסם

צודק, הוא קיבל סעיף ונראה שהם מחכים שיתקרר. יש לי ניסיון עם כמה כאלה אצלי בחברה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

שאלה לעכברי ה-EBAY ודומיו -

הניתן להזמין ולקבל סוללות במשלוח ? (יש איזו מגבלה בטיחותית בשליחת סוללה, שאיננה סוללת אצבע ודומיה, בדרך האויר / ים ? נא לא להתייחס לבעיות כדאיות עקב המשקל)

alfa 156 2.5.

פורסם
שאלה לעכברי ה-EBAY ודומיו -

הניתן להזמין ולקבל סוללות במשלוח ? (יש איזו מגבלה בטיחותית בשליחת סוללה, שאיננה סוללת אצבע ודומיה, בדרך האויר / ים ? נא לא להתייחס לבעיות כדאיות עקב המשקל)

הסינים לא ישלחו לך דרך דואר הונק קונג לפי מה שדוע לי.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוט לום שמוכרים בהום סנטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...