Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנבלה נוסעת, עד התקלה הבאה

האוטו הזה בסך הכל דומה לי - שמן, מכוער, זולל דלק, אף אחד לא רוצה אותו, אבל עדיין עובד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טויוטה איגו זה מטוס סילון.

בזמן שאני מאיץ שעה מ0 כדי להגיע ל80 עם הלנסר, הטויוטה נותנת קיק מטורף מ0 ואני רואה את הבחור כבר ב140 לפחות, לא זכורה לי משפחתית אוטומטית שנחשבת בעל ביצועים יחסיים שיצאו מרמזור כל כך מהר. שאפו לטויוטה!

פורסם

תשווה ביצועים של הלנסר שלך ללנסר זהה שלא עושה רעשים מוזרים ואין לה מופע אורות בדשבורד, ואתה גם תופתע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז אני אצא גבר גבר ואני אגיד לך שאני עם הקורולה שלי לא אצליח להאיץ כמו שהטויוטה הזו האיצה.

הפתיעה אותי ברמות הזויות למדי, העיקר אנשים אומרים עגלות , אני רוצה לראות מה הייתם אומרים על העגלה הזו שיצאה כל כך מהר.

מה הקשר שהם מאיצים עד סל"ד גבוה? יש רכבים שגם סל"ד גבוה לא יטיס אותם כמו שצריך כי הם עגלות!

פורסם

אושריקו, אתה חייב לכייל את תחושת המהירות שלך.

בקש מהדוקטור שלך מרשם לנסיעה במכונית חזקה. או יותר טוב - אופנוע 600 סופרספורט.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לי הציעו כמה פעמים להסיע אותי על ימאהה R1.

סירבתי כי עדיין אין לי תעודת תורם איברים.

פורסם
לי הציעו כמה פעמים להסיע אותי על ימאהה R1.

סירבתי כי עדיין אין לי תעודת תורם איברים.

לי יש מגיל 18.

לצערי גם אם אמות בתאונת אופנוע, ההורים שלי יתעלמו ממנה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
טכנולוגיה בתחת שלי, מגיע הביתה, פותח את המקרר ומה אני רואה?

גלידה.

במקרר!

מישהו היה ממש הפוך אתמול בלילה

Sent from my 6045O using Tapatalk

טוב שההפוך לא שם אותה במגירה בשידה בסלון או משהו...

אחרי יום חרא

הדרך לעיר שאף אחד לא רוצה לבוא אליה

במונדאו הנבלה

58d976b6886b53e58a40d1f72d656caf.jpg

עיר חושך, אוטו נבלה.

למה ככה ?

מי זה אור?

אור שמייח.

זה.

[ATTACH=CONFIG]470373[/ATTACH]

לכמה וכמה אנשים זה חושך.

alfa 156 2.5.

פורסם

הסתדרתי, תודה!

תודה גם לכל מי שפנה בפרטי.

(אף אחד לא באמת פנה בפרטי-זה פשוט מה שאומרים כשפותחים שרשור עם 0 תגובות ולא רוצים לצאת נעל).

אז תודה לכל מי שפנה בפרטי, אתם יודעים מי אתם!

Gn'f'R

• תוכן חדש...