Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, ידוע לך בת כמה הזמרת ששרה את הפיזמון?

31

https://en.wikipedia.org/wiki/Yolandi_Visser

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא מגעילה

Sent from my XT1032 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה אתה מדבר אליה ככה

כי היא מגעילה.

אני גם לא מבין למה מתלהבים מהמוזיקה שלהם. זה כמו ניקי מינאז', אוסף של צלילים מעצבנים וצרחות בטונים של כמעט אולטרסאונד.

פורסם

שכחת להוסיף שפה לא ברורה בעליל.

אלו שירים שצריכים להופיע בשרשור של השירים ההזויים.

וכן הם שיחקו בצ'אפי, עדיף להם קריירת משחק זה בטוח.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה מגעילה? חמודה ואם לילדה מתוקה שגם מופיעה בקליפים שלהם

"smell it", "i can smell it from here..."

יצא להם סינגל נחמד לאחרונה.

אגב השפה זה ערבוב של אנגלית, אפריקאאנס, קוזה, הוטו ועוד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תראה בשרשור על הבחור שנמאס לו להיות רווק,

ושם מדריך בנצי כיצד לצוד

וכותב

הבעיה עם גברים היא שהם מוכרים את עצמם מהר מדי ונראים נואשים.

כשהייתי יוצא עם חברים, בזמן שהגישה שלהן הייתה "יוצאים להכיר בנות", הגישה שלי הייתה " אני יוצא להנות", בזמן שהם עוברים בין הבחורות במועדון אני יושב על הבר או רוקד ומבטים נפגשים אך בלי הרבה התעניינות מצידי, בחורות, במיוחד בישראל רגילות ומצפות שתבוא ותתחיל איתן, כשאתה מסתכל להן בעיניים עם חצי חיוך ואז מסיט את המבט ומתעלם, זה משהו שהן לא מבינות. לפעמים הייתי שולח משקה למישהי בצידו השני של הבר, הברמן/ברמנית מצביעים לעברי, אני מחייך, מרים את הכוס שלי למעין לחיים ומאותו הרגע מתרכז בעולם אחר, תמיד זה נגמר בזה שהבחורה ניגשת אלי.

שוב, תהיו שונים, אתם חלק מעדר.

תעשוממה שכולם עושים ותקבלו יחס בהתאם, תשדרו פאן מטובל במסתוריות וזה יקח אתכם למקום אחר.

מישהו כבר כתב פה שבחורות מקבלות ים הודעות ביום, למה להפוך לאחד מ100?

עכשיו תסיק לבד את המסקנות בין כותב הכותרת , לנשוא הכותרת.

ודי לחכימא ברמיזא.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שימו אוזניות

~MODE עציץ OFF~

מוריקונה גאון

~RESET עציץ MODE~

• תוכן חדש...