Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפך למושב ליצים הגיבוב הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עם מי יתלוצצו ?

איתך ?

אתה בנוי לזה ?

כיצד בנוי אדם שכן ניתן להתלוצץ איתו ? כתפיים רחבות ? גובה 1.95 מטר ? שטרונגול קטן ?

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אדום, פנים לבנות ושיער צבעוני מתולתל.

פורסם

צבעי אלכוהוליסט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי כח לפתוח שרשור רציני, אני אשאל פה מה לדעתכם ועצתכם.

אני כנראה אתחיל לעבוד במשרה מלאה במקצוע שלמדתי בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר. עד אז אין לי מה לעשות בחיים ואני רוצה קצת מזומנים.

מכירים עבודות כאלה קצרות לחודש, או בתשלום יומי? כמובן שלא בזנות או בלדרות סמים.

פורסם

שירות לקוחות/מכירות טלפוני/מלצרות/עובד כללי, וכשתרצה לסיים, פשוט אל תופיע בעבודה ואל תענה לטלפונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא הטיפוס שהיית רוצה שיגיש לך אוכל במסעדה או ינסה למכור לסבתא שלך חבילת שדרוג לאינטרנט שאין לה בבית.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

• תוכן חדש...