Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
כל עוד אתה נשאר עם מכוניות, אוטונומיות או לא, אתה צריך לפנות להן עוד מקום. אחרי הכל מדובר במוצר והכוונה היא למכור ממנו כמה שיותר.

העתיד הוא בתחבורה ציבורית ולא ברכב הפרטי, כי הבעיה היא בעיית מקום. אם ימציאו מכוניות מרחפות זה יפתור הכל.

אתה מפספס את כל העניין במקום למכור מוצר (רכב אוטונומי) ימכרו שירות (מונית אוטונומית) גם בתוכנה העולם הולך לכיוון. שירותי ענן.

כל הרעיון במכונית אוטונומית זה שהיא נוסעת לבד. ולכן אין בעיה בשעות השפל לתכנת אותן לצאת מחוץ לעיר לחניון ענק על קרקע זולה, שם גם יעברו טיפול והכנה , ועם שעות העומס להכניס אותן לעיר. הן לא יעמדו פרט להעלאת והורדת נוסעים. ולכן לא צריך לפנות להן חניה , רק מפרצי עצירה (שיופקעו מהחניה כחול לבן שאתה רגיל היום). התחבורה תזרום הרבה יותר חלק כי הרכבים כולם יתואמו וידעו מתי לתת זכות קדימה ומתי לנסוע הרבה יותר מהר ממספר השניות שלוקח לנהג בשר ודם.

מה שבטוח שהרכבים לא יהיו של גוגל.

עם כמות הכסף במזומן שיש לגוגל בקופה (כמעט 70 מיליארד דולר וממשיכים לצבור ) הן יגשו ליצרן ויזמינו כמה מליוני רכבים שיציפו ערים גדולות . גם יקבלו הנחה וגם ייצרו בדיוק לפי המפרט שלהם. תחפש ותראה שהם כבר היום מייצרים רכבים שלהם (לא ביצור עצמי)

וכפי שאמרתי למעלה , הם לא ימכרו אותו , הם ימכרו שירות.

יכול להיות שאפל יכנסו לשוק ולהם יש קופת מזומנים "קצת" יותר גדולה של 200 מיליארד. והרכבים יופעלו עם iphone

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אם ימציאו מכוניות מרחפות זה יפתור הכל.

רק בתנאי שהם יהיו אוטומטיות לחלוטין וללא כל אפשרות של התערבות יד אדם (אולי רק בעניין הכוונת תנועה, וגם זה רק ברמות מאוד גבוהות, ברמת החלטות אסטרטגיות).

אחרת כל תאונה תגרום למיני ארמגדון.

תחשוב כמה יעלה ביטוח במצב כזה.

יכול להיות שאפל יכנסו לשוק ולהם יש קופת מזומנים "קצת" יותר גדולה של 200 מיליארד. והרכבים יופעלו עם iphone

אחרי יציאה של דגם חדש, ייצא עידכון לדגמים הקודמים, שיגרום להם להיות איטיים, זללנים, ויגביל את המזגן לטווחי עבודה של 25-27 מעלות.

דגמים שיצאו לפני 3 שנים ומעלה, יוגבלו ל5 קמ"ש, ויורשו לנוע רק בכיוון של אפל סטור (ללא אפשרות חזרה).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחח ממזר שמן.. איך קלעת. הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

+10000000

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

download.jpg

שווה לעבור לב"ש ;)

http://www.hometheater.co.il/vp2313122#2313122

מתנצל בפני מגובבי הפורום על העדרותי,אני וזוגתי שתחיה מחפשים בנרות דירה נורמלית במדינת גוש דן (ראשל"צ והסביבה,לא אני לא יודע איפה פרנקוס גר :p )

וגם אין חיבור אינטרנט זמין עדין,תודות להוט שכבר חודשיים ראשל"צ מוגדרת אצלם כתקלה אזורית (חוץ מהפלאפון,עם מחשב נייד עייף במקצת)

עדכון מגורים בקרוב ב"ה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דיוויד, זה הצליח? (אקבל שתיקה כתשובה חיובית).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

צלחתי עכשיו את כביש המוות (כבישים 65+85 ממחלף גולני עד צומת עמיעד ב11 בלילה).

למה כביש המוות? כי זה עכשיו בשיפוצים, צר כמו לא יודע מה, אין הפרדה בין נתיבים, וחושך מצרים.

אחר כך כמעט נרדמתי על ההגה בכביש 6 (כי הייתי גמור מעייפות), ורק מנת אדרנלין (שקיבלתי כשראיתי שאני עוד שניה נכנס בגדר), וקולה ממקדונלדס בהמשך הצילו אותי.

פעם הבא אשתדל לקנות קולה במקדונלדס שנמצא בצומת אלונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פעם הבא אשתדל לקנות קולה במקדונלדס שנמצא בצומת אלונים.

פעם הבאה שאתה שם תזמין אותנו לאיזה פרימיום שייק קרמל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש להם בכלל דבר כזה?

פורסם

יושב יום שישי לתומי רואה טלויזיה..

פתאום עולה הפרסומת הזו:

חטפתי שבץ מרוב התרגשות!

כנראה שפלוקסטר התחיל לעבוד במשרד פרסום

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תמהוני לילי, הרגת אותי!!! צחקתי בקול

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...