Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הפירמידות לא שייכות לעם ישראל ?

אולי נארגן תביעה ייצוגית במצרים לשם החזרת הפירמדיות לאנשים שבנו אותם. יש קייס !

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או רכבות, או מגיפה שתחסל איזה שליש מהנהגים לפחות. תחליט מה עדיף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא צריך מגפה.

צריך רק לאסוף את כל נהגי המוניות ולשים אותם באי אם שתי כיכרות .

וזהו.

זה לא שצריך רקבת בתל אביב, זה שזרקו על זה כל כך הרבה כסף שלא משתלםפ לבטל.

בידיוק כמו שקרה ביאושלים.

זרקו ערימות של כסף, בזבזו שנים, מהתוכנית המקורית נשאר אולי פסיק, והגיעו למצב שביטול יעלה יותר.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חייבים רכבת או כל סוג של תחבורה ציבורית משודרגת. עוד 10 שנים אם לא יעיפו את המכוניות מהעיר לא ישארו מדרכות ללכת עליהן ואויר לנשום.

למדינה זה מעניין את התחת כי המיסים על מכוניות ועל דלק מכניסים מלא כסף. אנחנו מפגרים שנות אור ממדינות באירופה בתחום התחבורה.

פורסם

שונא להיות מאלה אבל חייב לתקן את הטעות.

בני ישראל לא בנו את הפירמידות במצרים. הם בנו "...ערים מסכנות כפיתום ורעמסס...".

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
חייבים רכבת או כל סוג של תחבורה ציבורית משודרגת. עוד 10 שנים אם לא יעיפו את המכוניות מהעיר לא ישארו מדרכות ללכת עליהן ואויר לנשום.

למדינה זה מעניין את התחת כי המיסים על מכוניות ועל דלק מכניסים מלא כסף. אנחנו מפגרים שנות אור ממדינות באירופה בתחום התחבורה.

אתה יודע שגם בסביבות 1850 (אולי , מאוחר יותר , אני לא בטוח בתאריך ) חזו "עתידנים" שתוך כ 50 שנה לא יהיה ניתן להסתובב ברחובות לונדון, היות שכל העיר תוצף בחרא של סוסים בגובה של כמה עשרות סנטימטרים.

פשוט חישוב את הגידול באוכלוסיה , כמות הסוסים שתדרש , כמות החרא שסוס מייצר ביום והשטח של הכבישים

אבל אז כמה שנים אחר כך המציאו את המכונית , הסוסים נעלמו מרחובות הערים , ושוב אפשר היה לטייל.

כיום מפתחים רכבים אוטונומים, וזה לדעתי ישנה את מפת התחבורה מקצה לקצה. הרכבים יסתובבו בעיר , וכל מי שרוצה בעזרת הטלפון הסלולרי יוכל להזמין רכב , לנסוע ליעד ולהשאיר אותו שם. הרכב אחת לכמה זמן יקח את עצמו לתחנת השירות הקרובה יעבור שטיפה / טיפול מונע / תדלוק בדלק או חשמל ויהיה זמין לנסיעה הבאה.

היות שהרכבים כנראה יהיו של גוגל , אז חלק מעלות הנסיעה כנראה תמומן מפרסומות שתראה במהלך הנסיעה.

ואז אפילו לנהגי מוניות רגילים יתקשו להלחם בתופעה החדשה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד אתה נשאר עם מכוניות, אוטונומיות או לא, אתה צריך לפנות להן עוד מקום. אחרי הכל מדובר במוצר והכוונה היא למכור ממנו כמה שיותר.

העתיד הוא בתחבורה ציבורית ולא ברכב הפרטי, כי הבעיה היא בעיית מקום. אם ימציאו מכוניות מרחפות זה יפתור הכל.

פורסם

בני ישראל לא בנו את הפירמידות במצרים. הם בנו "...ערים מסכנות כפיתום ורעמסס...".

אבל אבא שלי אמר שסבא שלו סיפר לא שבני ישראל בנו את הפרמידות וגם את מגדל אייפל.

פורסם

היות שהרכבים כנראה יהיו של גוגל , אז חלק מעלות הנסיעה כנראה תמומן מפרסומות שתראה במהלך הנסיעה.

ואז אפילו לנהגי מוניות רגילים יתקשו להלחם בתופעה החדשה.

מה שבטוח שהרכבים לא יהיו של גוגל.

פורסם

על מגדל אייפל לא התווכחתי. רק על הפירמידות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...