Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט כי מאזדה הציפו את השוק עם ה3, במיוחד ברכבי ליסינגים ובלונים שונים ומשונים.

התוצאה היא שהשוק של הדגם הקודם קרס כשאפשר לקנות אחת עם "אחריות" ממגרש כזה או אחר בסכום כסף אותו מבקשים על יד פרטית.

לגבי הפאביה, אחלה מחיר לרכב-על.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיוני מה שאתה אומר, אבל עדיין, למה שבנאדם ישלם אלפי שקלים יותר על רכב לא יותר טוב?

בהנחה ואני הולך לרכוש רכב, מה "ישכנע" אותי להוסיף x אלפי שקלים על הפביה?

דהיינו, נכון שהשוק של המזדה נשבר בגלל ההצפה וכו' וכו', אבל זה אמור לקחת איתו את שאר הרכבים בקטגוריה. זאת אומרת ההשפעה היא לא רק על המותג אלא על המשפחה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קודם כל, מאזדה 3 ופאביה הן משפחות שונות, לא רק יצרנים שונים, אלא גם קטגוריות שונות. לא מתחרות אחת בשניה.

שנית, תגיד תודה שהפאביה מאפשרת לך בכלל לרכוש אותה, אחרי זה תתלונן על מחיר (אבל ברצינות, 70 אלף על פאביה בת 5? על מה ולמה?)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פאביה בת 5? 70K? נשמע לי מחירון הזוי.

אם היו אומרים לי לנחש, הייתי זורק שהיא אמורה לעלות באזור ה45K.

נשמע לי ממש הזוי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני מסכים איתך, אבל שוק היד השניה לא עובד לפי ההגיון הפשוט שלנו.

הכל עובד לפי היצע וביקוש, ובגלל שההיצע של מאזדה 3 בשנתונים 2006-2010 הוא פשוט פסיכי ועולה בהרבה על הביקוש, המחיר חייב לרדת.

מבחינה כלכלית נטו, יכול להיות ששווה לך להמשיך ולהחזיק את המאזדה עוד כמה שנים כדי לספוג את ירידת הערך. אבל לרובנו קשה לחשוב כלכלית נטו כשזה מגיע לרכבים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא הבנתי, ילדת הליקופטר?

לא :( חיידק קיבתי לא סימפטי בכלל.

רפואה שלמה!

תודה רבה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מתפלאים,ואני לא אופתע אם הפאביה המדוברת בכלל אוט',מה שמוסיף עוד כמה אלפים טובים.

חוצמזה 69K לפי מחירון לוי יצחיק (פחות סביר) או יד 2 (יותר סביר) ? כי ראיתי לא פעם ולא פעמיים הפרשים עצומים בין שני המחירונים,על אותם רכבים בדיוק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא הבנתי את ההקשר לקארמה.

כן הסתכלתי על זה בתור סגירת מעגל שכזו (יעני closure)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

קארמה זה סך כל הדברים שאתה עושה (או משהו בסגנון), אז אם אתה עושה משהו רע, אתה תקבל משהו רע בתמורה (משהו כמו "הגלגל מסתובב"), עזרתי להקים את המוקד הזה, ועכשיו קיבלתי ממנו ספאם, זאת קארמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחות בכיוון של סגירת מעגל, יותר בכיוון של סגירת חשבונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חוצמזה 69K לפי מחירון לוי יצחיק (פחות סביר) או יד 2 (יותר סביר) ? כי ראיתי לא פעם ולא פעמיים הפרשים עצומים בין שני המחירונים,על אותם רכבים בדיוק.

נכון לעכשיו, מחירון לוי יצחק הוא זה שקובע במשק. אפשר להסכים עם זה ואפשר שלא, אפשר לאהוב את זה ואפשר לשנוא את זה, אבל זה המצב.

ההיגיון מאחורי זה אגב, הוא שחברת הביטוח בודקת ועושה הכל לפי המחירון של לוי יצחק.

איגוד השמאים אמנם מכיר במחירון של יד2 כמחירון רשמי, אבל זה לא יעזור לך כאשר תצטרך לתבוע את חברת הביטוח מסיבה כלשהיא. הם יעבדו לפי מחירון לוי יצחק, גם אם הוא יהיה גבוה יותר מיד2.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

גוסט,חברות הביטוח בוודאי שיילכו לפי לוי יצחק כי הן רוצות למזער פערים ולשלם מן הסתם כמה שפחות,אז זה נוח להן.

מאידך,כבר יצא לי לשמוע לא מעט על עסקאות ששולמו בהן מחירים של מחירון יד2.

כאמור - בהינתן הבחירה,אין בעיה.

נ.ב - קבלתי דו"ח מהירות :\ 750ש"ח ו8נק' :( כל הזין...

והמצחיק\עצוב שקבלתי את אותו דו"ח עם רכב אחר לפני 6שנים,באותו כביש (ראש פינה,ניידת סמויה עם מצלמה מלפנים)

כנראה שלא תמיד לומדים דרך הכיס ולמזלי אני לא על תנאי או משהו בסגנון,אחרת הייתי מקבל זימון למשפט וכנראה שלילה הייתה קרובה מתמיד.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

סאאמק כולכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מכיר את זה שאחרי שאתה יוצא ממבחן אתה שוכח כל מה שלמדת? אז אותו הדבר.

הפיתרון היחיד לחסינות מאמצעי אכיפת מהירות בארץ היא נסיעה בעגלות או במטחנות דלק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...