Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשזה משפט המפתח שלך, והצרכים שלך לא השתנו מהותית (למשל רווק עם מיאטה שצריך מקום לאשתו ולילדים) - אין מה להחליף.

לרווק עם מיאטה יש אישה וילדים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לרווק עם מיאטה יש אישה וילדים ?

ילד.

הוא היה רווק, וקנה מיאטה (יודע מה? Z4M סבבה?) עכשיו הוא נשוי ונולד לו ילד, הוא מחזיק את הרכב כבר 5 שנים, אבל עכשיו יש ילד שמשנה את הצרכים מהרכב, ה-Z4M כבר לא נותנת מענה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הייתי לי בעבר מכונת קריסטל פתח עליון, מאוד ממליץ. אכבר מכונה. לא כמו הדראק שיש

לנו היום.

יש לי כזו היום. דרעק זו מחמאה. אחרי שנתיים הייתי צריך להחליף אטם של פתח התוף (עניין ל מאות ש"ח, שכמובן לא נכלל באחריות), והמכונה רועשת כמו טייסת מסוקים ויוצאת במחולות בחדר הכביסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צריך להזמין אותו שיופיע בכנסת מול המחבלים הקרויים שרים\חברי כנסת.

יהיה מעניין לראות את תגובתם :)

הוא מופיע בלונדון חודש הבא, למי שרוצה לעשות טיול.

למה כ"כ רחוק,

הוא מופיע בישראל עוד קצת יותר מחודש:

http://www.kartisim-online.com/2014/01/JeffDunham.html

בהצלחה בהשגת הכרטיסים.. סולד אאוט :shock:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא ידעתי. שמעתי על זה בכלל מצרפתי שנוסע ללונדון במיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לוקו, אני מחזיק רכב שלמרות אהבתי הרבה לו וההוצאות הלא מרובות הייתי מחליף אותו בשלך בכל זאת.

כמו הרכב שלך גם שלי בעל שנתון וותיק, ויותר מהרכב שלך, אני אמנם מאוד מרוצה מהאמינות היחסית שלו, מהעלויות הזניחות וזה רק בהיבט הפרקטי יותר. מצד שני, אני רואה כל הזמן עוד תקלה קטנה ועוד תקלה גדולה שהם פשוט עניין של גיל ולמרות שאני מסדר את רובן בעלות לא גבוהה ובדרך כלל בלי תשלום לבעלי מקצוע זה קצת מתסכל כי אין לי כוונה להשקיע בו פי שניים מהשווי שלו כדי להגיע למצב שזה לא יהיה כך מראש.

אבל מה ההבדל ביננו? אני רווק, הנסיעות הקבועות שלי הם באיזור קרוב שאפשר להתנייד בו בטרמפים ויש לי גישה לרכבים אחרים במידה ויש בעיה, בנוסף באופק הלא רחוק מחכה סוף סוף משכורת אמיתית ואפשרות לשדרג לרכב אחר.

כמו שאמרו קודם, אתה מכיר את מצב הרכב האמיתי ויותר מזה את המצב שלך במידה והוא נתקע או נהיה לא נעים לנסיעה, איןמה לעשוות בשנתונים האלו זה או יישור קו רציני או לקחת את הסיכון.

השאלה היא לא רק האם להחליף רכב אלא גם לאיזה רכב אתה מחליף, מה אתה יודע עליו והאם ההחלפה הזאת באמת שווה את הסיכון.

אז לא לקחתי צד, מצטער, לדעתי אם אתה כבר מחליף את הרכב זה צריך להיות שדרוג אמיתי, מכיוון שבפרמטר הנוחות זה כנראה לא מאוד אפשרי, אז לפחות בפרמטר האמינות והשקט שלך לשנים הקרובות (גם אם אחרי יישור קו). יכול להיות שהוצאת כסף על יישור קו נוסף לרכב הזה אולי תשתלם יותר.

מה שבטוח, שיהיה בהצלחה ולא משנה על איזה רכב תחליט להתמרמר בשנים הקרובות, אנחנו כאן בכוננות ספיגיבובית.

פורסם

תודה ספגטי! התגובה שלך מעוררת השראה!

מתי שאני חוצה את הגבול רק תגידו לי, שלא יצא מצב

שאני אחפור ואחפור ואתם תאגרו את העצבים בפנים.

הקולות ממשיכים לזרום...

Eowyn, נעלי קלארקס, ניסית?

Gn'f'R

פורסם

אם אתה לא מתכנן למכור אותו ולקנות משהו אחר בתקציב הרבה יותר גבוהה, לדעתי אל תמכור.

סביר להניח שרוב הרכבים הישנים יצטרכו ישור קו ואין מה לעשות, גם לרובם יש ויהיו עוד תקלות עקב ה"גיל".

הערה קטנה:

במקרה אחד הייתי מעיף אותו, וזה במקרה שהתקלה כבר מגיעה לסכומים משמעותיים מאוד שכבר לא משתלם להתעסק איתם (למשל מנוע שהלך, טפו טפו טפו 5 5 5 מלח שום פלפל בצל ירוק - שלא תדע).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
תודה ספגטי! התגובה שלך מעוררת השראה!

מתי שאני חוצה את הגבול רק תגידו לי, שלא יצא מצב

שאני אחפור ואחפור ואתם תאגרו את העצבים בפנים.

הקולות ממשיכים לזרום...

Eowyn, נעלי קלארקס, ניסית?

על איזה שנתון חשבת ?

אם 07/08 שאלתי את העו"ד שעובד לידי, אמר לי שהאוטו מאוד אמין,

יש תיפולים תקופתיים בלבד, יש לו את האוטו 3 שנים.

לא הוציא כלום מעבר לתיפולים והתקנת מערכת גז.

מה שכן, האוטו לא הכי חסכוני בדלק בגלל המנוע.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בקטע לגמרי ספונטני החלטתי לעלות אחרי העבודה לכרמל, בכביש האהוב 7212.

REC_0592.MOV_snapshot_02.35_[2014.03.30_18.32.45].jpg

יש סרטון שלם של 12 דקות אבל לא נראה לי שהוא מעניין משהו.

האימפרזה סובלת מתת-היגוי חריף במיוחד, נורא מעצבן, במיוחד כשיש היר-פינים...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שיהיה בהצלחה!

הייתי מוסיף תמונה נוספת של פנים הרכב. זה אחד הנקודות החזקות יותר של הרכב הזה!

• תוכן חדש...