Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אני גולש מהגלקסי 2 והמנייאק הזה כותב שגיאה על הסרטונים,

בגלל זה אנלוגי תמיד מוסיף קישור ישיר בשבילי.

כבר הזדקנתי כנראה, אין יותר התערבויות דביליות עם החבר'ה :cry:

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא בדיוק היה לישון,אתה ילד גדול תבין לבד.

ועדיין נתקעתי מול המחשב המזדייין.

אז לקחת את הלפטופ לראות פורנו במיטה? לא הבנתי.

------

פעם פוליקר, שאף פעם לא הייתי חסיד גדול שלו, הוציא אלבום. היו בו כמה להיטים (מן הסתם השירים הפחות מוצלחים), אבל הוא היה כישלון מסחרי עד כמה שאני זוכר. זה ברור, כי אי אפשר לעשות כסף מאיכות.

באלבום הזה, הילד שבך, מתחבאות כמה פנינים אמיתיות. איך יודעים שהן פנינים? הן לא מופיעות ביוטיוב. זה תמיד עושה לי קצת נעים כשאני לא מוצא שיר ביוטיוב, ככה אני יודע שהוא לא נחלת הכלל, ואז או שיש לי אותו על דיסק או שאקנה. אבל מה קורה אם בא לי לגבב לכם שיר לילה?

אז יגעתי ומצאתי, ואני מאמין. מאמין שפוליקר הבין שבעידן הנוכחי אפשר לשתף מוזיקה. באתר שלו אפשר לשמוע את כל שיריו מסתבר. אז בבקשה, זה מה שעושה לי הרהורים הלילה. תנו לו להתנגן גם לשיר הבא, ושיהיה לילה טוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הרבה יותר כיף לקנות דיסקים, אפילו שנולדתי לתוך עולם שלקנות בו דיסקים זה מוזר (אני יכול לספור על כף יד את החברים שלי שיש להם דיסק שהם קנו).

הקניה, ההמתנה הזאת עד הבית, המאבק עם הניילון, ההכנסה למערכת\ מחשב, וההאזנה (שבדר"כ) היא באיכות יותר טוב מבהורדה זה הרבה יותר כיף, יש כמה דיסקים ושירים שאני לא מוצא בשום מקום אולי מישהו פה יוכל לעזור, אני אוהב לאסוף המוני אלבומים, שאני שומע שיר אחד ואוהב אותו אני ישר מוריד את כל הדיסקים של אותו אומן, יש לי כמויות של מוזיקה על המחשב (למשל את כל מה שמצאתי של 2PAC, בוב מארלי, נירוונה, AC\DC, אינפקטד, אברהם פריד, פינק פלויד, רד הוט)

שבק"ס הדיסקים הראשונים, חלוצי החלל, בויאקה, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע, אבל הבנתם את הרעיון.

זה כנראה משהו שעובר בתורשה כי גם אבא שלי אוהב לקנות דיסקים, יש לי המון דיסקים ישנים מאוד שלו (אני הכי אוהב את wish you were here).

הקטע של פוליקר זה שלא ברור אם הוא שר או מדבר, יש כאלה שאוהבים את זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עוד ארבע וחצי שעות יש לי הרצאה. רואים מה קורה שיש יובש ?! איך אני אחנך את דור העתיד כך...

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
הרבה יותר כיף לקנות דיסקים, אפילו שנולדתי לתוך עולם שלקנות בו דיסקים זה מוזר (אני יכול לספור על כף יד את החברים שלי שיש להם דיסק שהם קנו).

הקניה, ההמתנה הזאת עד הבית, המאבק עם הניילון, ההכנסה למערכת\ מחשב, וההאזנה (שבדר"כ) היא באיכות יותר טוב מבהורדה זה הרבה יותר כיף, יש כמה דיסקים ושירים שאני לא מוצא בשום מקום אולי מישהו פה יוכל לעזור, אני אוהב לאסוף המוני אלבומים, שאני שומע שיר אחד ואוהב אותו אני ישר מוריד את כל הדיסקים של אותו אומן, יש לי כמויות של מוזיקה על המחשב (למשל את כל מה שמצאתי של 2PAC, בוב מארלי, נירוונה, AC\DC, אינפקטד, אברהם פריד, פינק פלויד, רד הוט)

שבק"ס הדיסקים הראשונים, חלוצי החלל, בויאקה, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע, אבל הבנתם את הרעיון.

זה כנראה משהו שעובר בתורשה כי גם אבא שלי אוהב לקנות דיסקים, יש לי המון דיסקים ישנים מאוד שלו (אני הכי אוהב את wish you were here).

הקטע של פוליקר זה שלא ברור אם הוא שר או מדבר, יש כאלה שאוהבים את זה.

מבין אותך.

שלא לדבר על מות האלבום כקונספט - לא נראה לי שייצאו בעתיד אלבומים שלמים שמספרים סיפור כמכלול (החומה של פינק פלויד היא הדוגמה הראשונה שעולה לי לראש).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

חזק! :lol:

השלב הבא "שיר העפרוני" בגרסה הפרסית,

שריק שריק, ביל בל, בולבולבול בל בל בל בל בל בל בל בל בל בל בל, וכל מי שראה אמר

אחח איזו מקהלה!

Gn'f'R

פורסם

איך עושה פרה?מוו

ואיך עושה שועל?

http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שיר לסיים איתו את היום השני של השבוע.

אחח, זה היה טוב! תודה! :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גיבוב של בוקר יום ג',

הלכתי לבנק, אני לא הולך לשם הרבה כי החשבון מתנהל ברובו מהבית.

אבנים כבדות בדמוי הלוואות יושבות על החזה שלי מזה תקופה,

אחד הסיבות שבגללם אני חש תסכול.

הפרעון האחרון אמור להיות אי שם ב2017, ביצעתי איחוד הלוואות עם החזר גבוה יותר

מהיום רק עוד 20 חודשים עם החזר מטורף ואני מסיים עם זה. :|

חברים, תעשו הכל בכדי להמנע מהלוואות!

Gn'f'R

פורסם

לוקו אל תדאג הכל יסתדר בסוף,

הנה שיר שידרבן אותך לעשות את הצעדים הנכונים בחיים אל עבר החזרה לגבולות הארץ(מצטער,אבל איפה זה ערד?!).

http://www.youtube.com/watch?v=k_i_1xVoC30

http://www.youtube.com/watch?v=k_i_1xVoC30 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...