Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וזה למה אם הם עושים הופעת איחוד או משהו, עדיף לוותר ולזכור אותם צעירים ורזים...

http://www.youtube.com/watch?v=J2NSK1EoC7Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קישור לחברים מהדרום החם:

http://www.youtube.com/watch?v=J2NSK1EoC7Y

והרגעים היפים :

מתחיל ב1:00

http://www.youtube.com/watch?v=tJiJxVnmC-8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

:-D :-D :-D

איזו עייפות.

למישהו פה יש מושג באילו מחירים נמכרת סובארו B4 הצורה החדשה שנת 2009?לא מה שרושמים אלא כמה בפועל?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפעמים קמים על הצד הלא נכון,

האיש הוא אגדה בחייו, ההופעה בת"א 2012 פיזרה את המוח שלי על הדשא.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=4&ved=0CDgQtwIwAw&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DodqVRa_FU7s%26desktop_uri%3D%252Fwatch%253Fv%253DodqVRa_FU7s&ei=jZpdUoCNJYKihgfE1IGQCw&usg=AFQjCNEvJ6Qm2mkwx8CuL4fFKt0wK9sQhA

Gn'f'R

פורסם

בואנה, נחמד בבודפשט.

מסעדות בשליש מהמחיר בארץ, מזג אוויר מרענן ווייפיי בכל חור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תקופה של שינויים, התחלות ועבודה קשה אבל אני לא מצליח לעשות שום דבר חוץ מלשבת, לשתות קפה ובירה, לשוטט באינטרנט ולגובב. כל דבר אני עושה ברגע האחרון או דוחה לעוד שנתיים, מתחמק ומגיע לא מוכן לפגישות ובעיקר עומד בקושי רב במשימות הלא מסובכות שלפני.

אבל לעיתים שורה עלי רוח העבודה:

השלב הראשון - הכנת האווירה:

אני משקיע כחצי שעה-שעה ביוטיוב כדי למצוא את המוזיקה הנכונה לליווי הפרודקטיביות שהגיעה לפתע.

השלב שני - אנא כורדי:

מתחיל לעבוד כמו טמבל עד השלב שמשהו מתקלקל/נשבר/נקרע/מאבד משמעות/נראה רע וכו', תלוי בסוג העבודה. לדוגמא - הכנת אוכל שהוא מעבר לחביתה יסתיים בכלי זכוכית כלשהו שבור, את איסוף החלקיקים שהמטאטא לא אוסף מבצעות הרגליים היחפות.

השלב שלישי - חשיבה מחודשת:

אחרי ההרס אני מבין שצריך לחשוב רגע בתוך העבודה, עוצר ובוהה במה שאני עושה באותו הרגע ומנסה לייעל את העבודה ולקדם אותה.

זאת רק כדי לגלות שאני איך שהוא שוב מול היוטיוב ומחפש מוזיקה או מלווה את היוטיוב עם הגיטרה.

השלב רביעי - יעילות מאסיבית:

נכנס בכל הראבאק בעבודה ומתחיל להכנס לעניינים, הכל הולך חלק! אפילו קריירת הרצפות של לוקו היא כאין וכאפס.

שלב חמישי - ההפרעה החיצונית:

כ3 עד 10 דקות מרגע התחלת השלב הרביעי תגיע הפרעה חיצונית בדמות אורח רצוי אך לא צפוי/מטלה משפחתית/טלפון מהעבודה/שכנים/רעידת אדמה/אזעקה/פצצה אטומית וכל דבר.

השלב החמישי הוא הדבר היחיד שגורם לי לפקפק שאולי כן יש איזושהיא אישיות קוסמית שמנסה לרמוז לי משהו.

שלב שישי - חזרה ל?:

כמה שעות אח"כ, ההפרעה החיצונית חלפה לה, ואני מגלה שכבר 23:00 ובמקום להמשיך לעבוד אני יושב מול הפורום ומגובב.

סעמק, כבר נעשה את זה מחר.

פורסם

הגיע אלי החיוב על השכרת הכותרת ליום.

מה רבה הייתה אכזבתי.

מספר הפונות בעקבות הכותרת לא עונה על הציפיות מחד, ולא עומד בתנאי ההשכרה כפי שמופיעים בחוזה מאידך.

אתם חושבים שזה קשור לתמונה שלי?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אותה אחת ששומרת על הילד, הדג והצמחים, אמא, הידוע בכינויה "סבתא". :)

יהודי, סיכמת את המסע שלי לתואר הנחשק בפתוחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ללא ספק.

מעופף יקר, אני חווה את כאבך על בשרי, מה שהחל כיומיים חופש נמשך כבר שבוע, טלפונים חשובים נדחים לאחר כך... מה זה אחר כך? לא מופיע לי בשעון או ביומן הערך הנ"ל.

אבל אתמול בלילה בעודי ישן בחדרי, האשה החליטה להיכנס באמצע הלילה, סתם עצבנית, הטיחה לי את הטלפון בקיר, גלקסי חדש החזיר נשמתו לבורא ואני... אני נשאר רגוע, זה הכי טוב.

לקחתי את האלחוטי וחייגתי לשירות לקוחות בחמש בבוקר, לא נשאר אותו הצבע, ישלחו לי בכחול סגול, טוב נו.

וככה, אני תקוע בבית עם אשה שרק עושה לי רע, אין לי אפילו חשק לארוז, זאת הסיבה לשמה לקחתי חופש.

איך נשים מתהפכות כמו סטייק?

אז בגלקסי יש מיקרו סים, לא מתאים לאופטימוס החליפי מהמגירה, באסה.

יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות אך אני מרגיש ערום.

בגלל שהטלפון שבור, השעון לא צלצל, התעוררתי ב11, כוסאומו.

לבשתי היום את החולצה שהיא שונאת כ"כ, בא לי. התחלתי לארוז בדרך הכי אלגנטית שקיימת, שקית זבל שחורה ביד שמאל ויד ימין פשוט מפילה הכל מהמדפים לשקית.

לא משנה מה, גם אם החיוך שלי מזוייף, היא לא תמחק אותו. יש לי אופנוע.

שמתי את הקסדה הלא חוקית שלי, עם החולצה האסורה, מגפיים צבאיות, ג'ינס צמוד עם קרע בביצים, כפפות מעור וסיגריה בפה.

כל הריטואל הזה רק בשביל להגיע לארומה ולשתות נס על חלב.

עכשיו שמתי לב שהחור בביצים גדל, והתחתון שלי כתום ומבריק, איזה כייף לשבת בפיסוק ולאוורר את העסק על סנסט בולוורד.

פעם שאלתי את עצמי איך אנשים עשירים מכריזים פשיטת רגל...

למדתי, אני מרוויח חמש ספרות בחודש ועדיין אני מרגיש תפרן, איך?

איבדתי את הפשטות הנהדרת שאני כל כך אוהב בשם האהבה...

כן ממי, ברור ממי, נהייתי קוקסינל

בשבילי אני מסתפק במועט, בקושי מתגלח, אפילו מתקלח במים קרים, את הקפה שלי אני אוהב בוץ, כל מה שאני צריך זה 2 קופסאות פרלמנט ביום ופולי קפה חזקים.

לא שאני לא נהנה לאכול במסעדות יקרות, כן נהנה מאוד אבל יודע שזה לא הכרחי.

ארוחה בברגר קינג תשביע אותי כמו צלע עגל של שישים דולר שביחד עם היין הקינוח והטיפ יעלו לי כמו חודש בברגר קינג.

אז למה???

אשה בונה אשה הורסת.

כן, תתני לי להוציא 3 בחודש על מסעדות בטוענה שזה עושה אותך שמחה ואז תשאלי אותי לאן הולך הכסף, קחי אותי לסופר, תפוצצי עגלה רק בכדי למלא את הפח שבועיים לאחר מכן, והכי חשוב, תמיד תהיי עצובה, כשאשאל למה תמיד תגידי משהו כמו: אני רוצה צוות ניקיון פעם בשבועיים, 3 מנקות בו זמנית מצחצחות את הבית כל שבועיים ומי נשארת לי בבאסה?

ואני אוהב אותה...

כמו ילד מפגר, בעצם יותר גרוע, אני יודע שאני מפגר ופשוט נלחם בטחנת רוח.

היופי הפואטי הוא שאני פאתט, ובסוף אני שומע "אתה לא אוהב אותי" או "לא אכפת לך ממני" ואני באמת בולע את זה.

טוב, גיבוב יקר שלי, חברי פורום יקרים על תקן פסיכולוגים תורנים.

שכחתי מי אני

haters will hate

פורסם

יהודי - מכיר, מזדהה ומשתתף בצערך. עבודה עצמאית היא לא לחלשים. גם אני הרגע הכרזתי על סיום, אך אני באמת סיימתי. מתעלם מהעובדה שהגדרתי לעצמי שאני מסיים בצהריים, ומסתפק באופוריה של סיום בתאריך היעד.

בנצי, האלכוהול והאופנוע הם חבריך הנאמנים ביותר. פגוש אותם בנפרד, אבל בתדירות גבוהה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

12:21. שעה יפה. יש לזה שם, שכחתי.

צופה במיטה ברכב נגד טבע בדיסקברי. אולי, מתישהו, אני אקח רכב ואסע לשום מקום. חרשתי את החוף המערבי ומזרחי של ארה"ב. משהו כמו 20.000 עשיתי שם בארה"ב בשני טיולים. חושב לעשות השנה את החוף המערבי שוב, הפעם עם אופנוע. יש לי שני שותפים כבר. אולי אני אשנה לערבות אוסטרליה?

חלומות בהקיץ, בהתחלה חשבתי לשים נקודה בסוף המשפט. אולי סימן שאלה?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פלינדרום.

חולם גם. מהרהר אם הגשמת חלום שווה את אובדן החלום. מחליט לחשוב על זה בבוקר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
האם אפשר למכור חשבון סטים ואם כן - כיצד? יש לי חשבון עם כמה משחקים והייתי מעוניין למכור אותו (אני לא אוהב את הממשק של סטים וממילא כבר מלא זמן לא נגעתי במשחקים הללו)

אפשר,יש אתרים שמתעסקים בפרסום ומכירה של חשבונות סטים,אוריגן וכ"ו.

אני אנסה להשיג לך מחר את הכתובת

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...