Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

אני חדש בפורום יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל בשאלות אני רוצה לספר על עצמי קצת אז ככה:

אני בן 14 וחצי ואני לומד מכונאות ומשפץ מנועים אני מאוד מבין בנושא הזה של מכונאות ושיפורים למרות גילי הצעיר (תראו את זה בהמשך) אולי הרבה ישר יגידו אהה הוא קטן בטח הוא לא מבין ובוא לפה רק להספאים אז ככה אני כבר המון זמן קוראו מאמרים על שיפורים ומכונאות ובאתי לפה רק כדי להעשיר את הידע שלי לעצמי ולאחרים אני מבקשב למרות גילי הצעיר תתיחסו עלי ברצינות אני לא עוד ילד שיודע לזהות הונדה סיויק עם ספוילר ולהגיד איזה אוטו משופר...

אם אתם רוצים אתם יכולים לשאול אותי איזה שאלה שבא לכם ותראו שיש לי ידע ואני יכול לתת לכם גם ידע אז בבקשה לא ישר לרשום קודם תוציא רישיון ואז תבוא.

תודה שהקדשם מזמנכם עכשיו לשאלות

רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב טורבו על מ106 ראלי או כל דגם אחר של 106 קראתי איפה שהוא שאי אפשר למה?? אני יודע שצריך בשביל זה הרבה $$$..יש קיט מסוים לא 106 או שצריך להתאים

נכון למנוע ארבע פעימות מרכיבים אגזוז זרימה חושפית מורידים את הדוד בשביל שהאויר יצא ביותר קלות והבוכנה תוציא פחות מעמץ לדחוף את האויר החוצה ואז נקבל כמה סוסים להדר.

במנוע שתי פעימות שמים אגזוז לחץ נכון.

שמים אותו בשביל שישמור על לחץ מכיוון שאין שסתומים ואז כל הלחץ באת הדחיסה יברח??

תודה לכל מי שיענה בבקשה על תזלזלו בי באתי לפה בשביל לממוד\ ללמד.

פורסם

איפה קראת שאי אפשר ?

הכל אפשר וכל קיט עולה הרבה כסף בלי קשר אם זה ל 106 או לאוטו אחר

ומה הקשר לאגזוזים שרשמת...כיאילו לא הבנתי אחך אגזוזים קשורים לשאלה הראשונה

ולא כתבת עליהם בתור שאלה..

מה שרשמת עליהם נכון...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האגזוזים לא היה קשור זה שאלה בפני עצמה

אני לא אכתוב איפה קראתי את זה אבל אתה אומר שאם יש לי הרבה $$$ (זה משהו כמו 15000 נכון??) אפשר לקנות קיט או להתאים טורבו לה 106

אוקי תודה רבה

יש למשהו עוד משהו להגיד

יש משהו בארץ שנסע עם כל סוג של 106 ויש לו טורבו??

פורסם
איפה קראת שאי אפשר ?

הכל אפשר וכל קיט עולה הרבה כסף בלי קשר אם זה ל 106 או לאוטו אחר

ומה הקשר לאגזוזים שרשמת...כיאילו לא הבנתי אחך אגזוזים קשורים לשאלה הראשונה

ולא כתבת עליהם בתור שאלה..

מה שרשמת עליהם נכון...

אני לא בטוח במה שאתה אומר זה לא מנועים שבאים מוגדשים מהחברה ככה שהם לא בוניום להיות מוגדשים והם לא חזקים הם יחזיקו הרבה פחות זמן ככה אני חושב...

פורסם
רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב טורבו על מ106 ראלי או כל דגם אחר של 106 קראתי איפה שהוא שאי אפשר למה?? אני יודע שצריך בשביל זה הרבה $$$..יש קיט מסוים לא 106 או שצריך להתאים
אפשר.

זה נעשה בימים אלה.

זה עולה הרבה כסף ודורש הרבה מיומנות.

אם אתה לא מוכן לקבל תשובה, אל תשאל שאלה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...