Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגורה שלי מקבלת את האוכל הכי איכותי שיש בשוק כרגע, בתקווה שעם הזמן, נרד ברמה.

אני לא מוכן לקבל עשיית צרכים בבית, אבל כל אחד ינהג בביתו, כפי שהוא חפץ.

פורסם

כרגע הגור שלי מקבל אוכל של רויאל קנין לגורים קטנים, הגירסה הוטרנירית, אני לא רוצה לטלטל אותו הרבה בין סוגי אוכל אבל אני מתכוון להחליף לו לנטורל צ'ויס כבש ואורז מלא כנראה

הגור שלי נשאר +- 10 שעות ביממה לבד, אני בהחלט לא מתכוון להשאיר אותו בחוץ (למרות שיש גינה מגודרת אבל יש גם גישה להמון שכנים לפגוע בו, מה שכבר כמעט קרה).

אתה לא מצפה שכלב יתאפק עם פיפי במשך 10 שעות נכון?

קקי שלי בחיים לא יעשה במקום שבו הוא נמצא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבנתי שהטרייר לא יוצא מהבית ב-4 חודשים הראשונים וגם בבית הוא צריך להיות באזור תחום של מטר וחצי על מטר וחצי ושיהיה תמיד נקי ואסטטי ולא על רצפה/בלטות. יש מצב שקיבלתי אינפורמציה מגזימה ?

כרגע הגור שלי מקבל אוכל של רויאל קנין לגורים קטנים, הגירסה הוטרנירית, אני לא רוצה לטלטל אותו הרבה בין סוגי אוכל אבל אני מתכוון להחליף לו לנטורל צ'ויס כבש ואורז מלא כנראה

הגור שלי נשאר +- 10 שעות ביממה לבד, אני בהחלט לא מתכוון להשאיר אותו בחוץ (למרות שיש גינה מגודרת אבל יש גם גישה להמון שכנים לפגוע בו, מה שכבר כמעט קרה).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

א. היית צריך להיות הוגן ולציין שמדובר בגור ולא בכלב בוגר.

ב. אני בהחלט לא תומך ברעיון של להשאיר את הכלב בגינה לבד - אין שום יתרון בנושא, אלא רק חסרונות.

ג. אני בהחלט לא מצפה שהגור לא יעשה צרכים במשך עשר שעות ולכן דוגיסיטר נשמע לי מצויין. הוצאת הכלב פעמיים ביום, גם אם לא לפרוק אנרגיה, אז לפחות לעשות צרכים.

ד. איך הגור ילמד לא לעשות צרכים בבית? להרגיל אותו לפדים, זה רק פתח לצרות.

ה. בזמנו, אני לא יכולתי לסבול את הריח של צרכים בבית ובמיוחד צואה. אני לא מאחל לאף אחד להריח את זה ישר כשהוא קם משינה נעימה, זו בהחלט אווירה מבאסת :(.

* לגורה שלי, לקח לא מעט זמן לעשות צרכים בחוץ. זה ממש לא היה עניין של יום או שבוע...יותר לכיוון המספר חודשים. מה אני אגיד/אכתוב? המון, אבל ה-מ-ו-ן סבלנות וזה בהחלט השתלם (טפו טפו טפו).

* הגורה שלי אוכלת כרגע אינסטינקט - http://www.dogfoodadvisor.com/dog-food-reviews/natures-variety-instinct-dog-food-canned/ מדגים. אחרי עוף וברווז, מסתבר שדגים בהחלט תורמים לה לפרווה.

פורסם
הבנתי שהטרייר לא יוצא מהבית ב-4 חודשים הראשונים וגם בבית הוא צריך להיות באזור תחום של מטר וחצי על מטר וחצי ושיהיה תמיד נקי ואסטטי ולא על רצפה/בלטות. יש מצב שקיבלתי אינפורמציה מגזימה ?

אני לא מכיר טריירים

אבל אני כן אגיד את זה:

א. לא להוציא את הכלב הרבה החוצה לפני שנתת לו מנת חיסונים ראשונה (לדעתי עדיף הוריקן ב-2 זריקות ולא האחרים ב-3 זריקות, הסכום יקר יותר ב-50 שקל בערך).

ב. ממש ממש לא להוציא אותו להסתובב עם כלבים אחרים לפני שהוא התחיל סידרת חיסונים

עכשיו שאני חושב על זה, הגור שלי באמת נמצא באיזור של בערך 2 מטר על מטר וחצי, אבל כן על בלטות, נראה לי קצת הגזמה אבל שוב אני מסייג, אני לא מנוסה עם הגזע הזה.

א. היית צריך להיות הוגן ולציין שמדובר בגור ולא בכלב בוגר.

ב. אני בהחלט לא תומך ברעיון של להשאיר את הכלב בגינה לבד - אין שום יתרון בנושא, אלא רק חסרונות.

ג. אני בהחלט לא מצפה שהגור לא יעשה צרכים במשך עשר שעות ולכן דוגיסיטר נשמע לי מצויין. הוצאת הכלב פעמיים ביום, גם אם לא לפרוק אנרגיה, אז לפחות לעשות צרכים.

ד. איך הגור ילמד לא לעשות צרכים בבית? להרגיל אותו לפדים, זה רק פתח לצרות.

ה. בזמנו, אני לא יכולתי לסבול את הריח של צרכים בבית ובמיוחד צואה. אני לא מאחל לאף אחד להריח את זה ישר כשהוא קם משינה נעימה, זו בהחלט אווירה מבאסת :(.

* לגורה שלי, לקח לא מעט זמן לעשות צרכים בחוץ. זה ממש לא היה עניין של יום או שבוע...יותר לכיוון המספר חודשים. מה אני אגיד/אכתוב? המון, אבל ה-מ-ו-ן סבלנות וזה בהחלט השתלם (טפו טפו טפו).

* הגורה שלי אוכלת כרגע אינסטינקט - http://www.dogfoodadvisor.com/dog-food-reviews/natures-variety-instinct-dog-food-canned/ מדגים. אחרי עוף וברווז, מסתבר שדגים בהחלט תורמים לה לפרווה.

קצת רקע: הגור שלי הוא מעורב צ'יוואווה ופודל ננסי (נקרא באינטרנט פוצ'י או צ'יפו ועוד כל מיני שמות), בן 7 חודשים, אתמול אני ואשתי הבאנו עוד גור קטנצ'יק שפיץ יפני בן פחות מחודשיים.

א. מבחינת עלות האוכל לא כזה משנה, רויאל קנין לבוגר אצל הוטרינר שלי עולה בדיוק אותו דבר

ג. לפחות לגור שלי אין צורך בזה, הוא יוצא בבוקר ועושה קקי, לפעמים הוא עושה גם בערב קקי, פיפי הוא עושה במהלך היום על הפד וכשאנחנו בבית אז הוא עושה בגינה.

ד. יודע יודע, לוקח לו קצת יותר זמן אבל הוא מבין שאם הוא יכול הוא עושה פיפי בחוץ, אם הוא לא יכול אז יש לו פד זמין ועליו הוא עושה, ואם אין אף אחד מהם (למשל בלילה) הוא יילך עד ליציאה לגינה ויעשה פיפי צמוד ליציאה כדי להראות שזה לא מזילזול אלא מחוסר ברירה הוא עושה פיפי בבית.

ה. זה היה עניין של פעמיים אני חושב עם הצ'יפו שהוא עשה קקי בבית, כעסנו עליו באותו רגע והוא לא עשה יותר קקי בבית, פיפי לקח לו קצת יותר זמן, חינוך לקקי לקח פחות מחודש, חינוך לפיפי לקח בערך חודשיים.

הריח באמת לא משהו, אבל זה חלק מהחינוך שלהם, אף כלב לא מגיע כשהוא יודע איפה אצלך בבית מותר לו לעשות צרכים ואיפה לא (גם אם אתה לוקח כלב מחונך בוגר, הוא לא מכיר אותך ואת הבית שלך וכל החינוך שלו שווה לאפס).

השפיץ אתמול באמצע הלילה החליט שהוא עושה קקי על הרצפה, הייתי צריך לקום ב-3 לפנות בוקר כדי לנקות, לא נחמד.

אף פעם לא ניסיתי לתת לגורים שלי אוכל משימורים, הם גם אוהבים אוכל קראנצ'י, אם האוכל היבש נופל להם לתוך המים הם לא ייגעו בו גם אם זה הגרגיר האחרון

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קקי הוא ביישן ועושה רק בחוץ ורק כשאף אחד לא מסתכל

תנסה את זה רק עם כלבה של ~40 קילו שמנסה להתחבא מאחורי שיח קטנציק, מצחיק טילים כל יום מחדש.

לא יודע מאיפה אתה בארץ, מנוי אצל הוטרינר התורן בפתח תקווה, לכלב גדול זה בערך 450 ש"ח לשנה כולל חיסונים תילועים והכל הם פתוחים 24 שעות ביממה ואפשר להגיע לעשות חיסונים גם ב2 בלילה.

הצוות נחמד והמחירים לטיפולים אקסטרה הוגנים (גורים נפצעים יותר כי הם מטומטמים)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ממליץ גם על הווטרינר התורן בפ"ת, אחלה רופאים ופתוח 24 שעות, הבעסה היחידה שם זה למצוא חנייה.

ואם אתה בעניין של מכוניות (סה"כ זה קארספורום), מעבר לכביש יש סוכנות של פורשה.

פורסם

ואם בענייני קקי עסקינן, כמה ימים אחרי שהבאתי את החתולה הביתה, לכלב היתה התקפת שילשולים נוראית,

בקיצור, אני לא יודע מה היה לחתולה לחפש מתחת לתחת של הכלב כשהוא משלשל אבל כשחזרתי הביתה מהעבודה היא כולה רעדה מפחד בתוך גוש קקה עצבני, 5 שעות אחרי זה אני עוד מנסה לתפוס אותה בשביל לרחוץ אותה.

בתמונה, יום לפני:

PICT0356.JPG

פורסם
תנסה את זה רק עם כלבה של ~40 קילו שמנסה להתחבא מאחורי שיח קטנציק, מצחיק טילים כל יום מחדש.

לא יודע מאיפה אתה בארץ, מנוי אצל הוטרינר התורן בפתח תקווה, לכלב גדול זה בערך 450 ש"ח לשנה כולל חיסונים תילועים והכל הם פתוחים 24 שעות ביממה ואפשר להגיע לעשות חיסונים גם ב2 בלילה.

הצוות נחמד והמחירים לטיפולים אקסטרה הוגנים (גורים נפצעים יותר כי הם מטומטמים)

זה בהחלט משעשע, אפילו כשזה גור במשקל 6 קילו

אגב גם אנחנו מנויים לווטרינר בעלויות דומות, וזה כולל אפילו ביקורים ללא הגבלה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...