Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל.

חשוב לי:

1. נוחות נהיגה, ומרווח לשאר הנוסעים (2 כסאות בטיחות במושב אחורי)

2. בטיחות

3. אמינות (כי גם בליסינג לא כיף שמשביתים לך את הרכב לשבועיים)

4. אין חשיבות לצריכת דלק

תודה!

פורסם

1. רנו

2. רנו

3. אין הבדל כזה גדול בין 2 הרכבים

4. לא רלוונטי

עם זאת חשוב לציין, כי היה ומדובר בפלואנס 1.6 אוטו' אז היא כבדה (לא שהיונדאי רכב מירוץ אבל הוא מרגיש פחות עגלה) ועדיף לקחת את ה1.5 טורבו דיזל או גרסת ה-2 ליטר.

פורסם

לא נסעתי עדיין ברכבים החדשים 2013 משני הדגמים אבל אם אני משווה דור אחד אחורה אני לא בטוח שאני חותם על התשובות לשאלות כפי שנרשמו מעלה וקצת קשה לי להאמין שהרנו קפצו מדרגה ואילו היונדאי שגם קפצו מדרגה לא השוו.

פורסם

לגבי (1), אני כרגע עם פלואנס 2010 ,הוא מרגיש מרווח יותר מאשר I30 של חבר, אבל כמו שצויין פה כבר ה- 1.6 די עגלה. אני לא יודע מה זה אצלך נוחות נהיגה, אבל המאזדה שנת 97 שלנו הייתה יותר זריזה ממנו, ואם אתה חושב לקחת אחד כזה אולי תעשה נסיעת מבחן שלא תתאכזב.

לא יודע לגבי (2) ו (3).

פורסם

לגבי זריזות הרכב - פחות מטריד אותי, גם ככה רוב הזמן הנסיעות בטוח העיר.

מה שכן - הגרסה החדשה של פלואנס מגיעה עם מנוע 1600 בהספק 115 כ"ס וגיר 6 הילוכים (בניגוד לגרסה הישנה של 100 כ"ס אם איני טועה ו 4 הילוכים)

פורסם

מנוע 1.6 בפלואנס המחודשת הוא זה של ניסאן עם 115 כ"ס וגיר רציף, הרכב רחוק מלהיות העגלה אשר היה מודל 2010 עם מנוע 105 כ"ס וגיר AL4.

הדגם הנכון לקחת בפלואנס הוא dci , אני ממתין לקבלת הרכב אשר יחליף את הפורטה הנוכחית שלי, לטעמי בשיקלול צריכת דלק, מרווח פנים ונוחות נסיעה זהו הרכב המשפחתי העדיף היום, ואם רוצים משהו מעט שונה עם אותו חיסכון המאגאן סטיישן היא הבחירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מנוע 1.6 בפלואנס המחודשת הוא זה של ניסאן עם 115 כ"ס וגיר רציף, הרכב רחוק מלהיות העגלה אשר היה מודל 2010 עם מנוע 105 כ"ס וגיר AL4.

הדגם הנכון לקחת בפלואנס הוא dci , אני ממתין לקבלת הרכב אשר יחליף את הפורטה הנוכחית שלי, לטעמי בשיקלול צריכת דלק, מרווח פנים ונוחות נסיעה זהו הרכב המשפחתי העדיף היום, ואם רוצים משהו מעט שונה עם אותו חיסכון המאגאן סטיישן היא הבחירה.

צודק ב-100%. הן לגבי הגיר (מודה, שכחתי שהפלואנס עברה שינוי ובאמת הרנו שנסעתי בה היתה משנת ייצור 2010 והיא היתה עגלה!) הן לגבי דגם הדיזל (המשפחתית שנותנת הכי הרבה בכל פרמטר במיוחד בדגם ה-EX) וכמובן שגם המגאן סטיישן החדשה נותנת תמורה מצויינת למחיר והיא משהו חריג בנוף רכבי ארצנו.

• תוכן חדש...