Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה חצופה מתחת לאף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לעזרתכם בהפצת התוכן.

אתמול בסביבות שעה 8 בערב, בזמן שבעלי עלה הביתה עם חלק מהציוד רכיבה, כפי שהוא עושה כבר יותר מעשר שנים, מישהו חצוף גנב מהנגרר את הקסדה.

למה סיפור זה שונה מאלפי סיפורי גניבת ציוד אחרים?

הנזק הכספי (קסדה נקנתה בכ-2,500 ש"ח) הוא גדול, אך הפגיעה הרגשית היא עצומה - זו גניבה חצופה ממתחת לאף בשכונת ילדות שהוא מכיר כל אחד וכל אחד מכיר אותו.

וכן, אזכיר שקסדה זו היתה מתנת יום הולדת שלו ויש לה ערך סנטימנטלי, ושכעת נדפקו לו רכיבות עד שלא ירכוש חדשה.

אני מאמינה שזה מישהו מהשכונה, שידע לברוח מהר בין בנינים -------- רח' הרמה, גני תקווה.

אני גם מאמינה שזה מישהו שמבין מה גנב, כי לא נגע בציוד נוסף שהיה על הנגרר.

יש מצב שהקסדה תוצע למכירה,

אנא, אם תראו או תשמעו - תיידעו אותי - מדובר בקסדת אראי כתומה.

תמונת הקסדה

309228_10150327387784561_931384651_n.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדקתם אם יש מצלמות באיזור?

"גנב חוזר לזירת הפשע" - כדאי לבלות הרבה במרפסת/חלון ולהשקיף. מישהו עלול לצוץ רכוב על אופנוע עם הקסדה...

בוודאי שנכון להפיץ בין מכרים בסביבה. לחפש בלוחות מכירה...ואם משהו חשוד לברר. אולי שכן מוכר את זה.

כואב שככה אנחנו נראים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בדקתם אם יש מצלמות באיזור?

"גנב חוזר לזירת הפשע" - כדאי לבלות הרבה במרפסת/חלון ולהשקיף. מישהו עלול לצוץ רכוב על אופנוע עם הקסדה...

בוודאי שנכון להפיץ בין מכרים בסביבה. לחפש בלוחות מכירה...ואם משהו חשוד לברר. אולי שכן מוכר את זה.

כואב שככה אנחנו נראים.

אין מצלמות ברחוב.

אני לא מתכוונת לוותר, לכן פרסמתי כאן.

אם זה שכן..... עצוב מאוד. אני מקווה שיתחרט ויחזיר אותה.

פורסם

אני גרה בסביבה,

במידה ואתקל בה אני אעדכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאוד מקווה שתמצאו את הקסדה!

קרה לי גם משהו דומה, נסעתי עם אוטו של חבר(אוטו מעפן), חניתי 20 מטר ממול ממאפיה , קניתי כמה בורקסים ודי מיהרתי אז העניין היה די מהיר, אני חוזר לרכב וכל הרכב מבפנים הפוך, תא ככפות פתוח, מאפרה פתוחה כל הניירת על הרצפה וכל זה תוך כמה שניות, מאז אני לא עוזב את הרכב לא נעול למאית השניה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפרסם בשבילך בפורום פולגז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואו איזה גועל נפש..

ולחשוב על זה שאצלנו בישוב אנשים משאירים רכבים עם חלונות פתוחים ובתים לא נעולים וב 12 שנה שאני גר שם לא נגנב אפילו עפרון...

מאחל לגנב שבירת עצמות במהרה.

פורסם

תנסו לבדוק ביד 2 , אם הגנב מתוחכם הוא יםרסם את המודעות כעבור זמן מה, אם אכן תופיע המודעה תגיעו, ופשוט תקחו אותה כמובן מבל לשלם

פורסם

מכיוון שמדובר בחופש הגדול, לא הייתי תולה את תקוותיי רק בשכנים/דיירים אלא גם בילדים/נערים עוברי אורח, שכידוע זו התקופה בה הם משוטטים ברחובות בניסיון נואש לשרוף זמן. במהלך השיטוטים הם עושים לא מעט נזקים ו"מעשי קונדס" כחלק מהריגושים שאין להם בבית.

כפי שכבר המליצו, פיקחו עיניים היטב בלוחות יד2 ושאר המקומות בהם ניתן למצוא קסדה כזו משומשת.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אומנם לא בנסיבות שמחות אבל נחמד לראות שני חברה מגני תקווה בפורום (גם אני תושב המקום)

על כל פנים... אני אפקח את העיניים בתקופה הקרובה (הרבה אופנוענים ורוכבי טרקטורנים עוברים ליד הבית שלי בדרך לשטח)

• תוכן חדש...