Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה חצופה מתחת לאף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חברי פורום מגני תקווה?!

אולי עוד תמצא את הגנב בתור חבר פורום :shock:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנא גשי למשטרת מסובים והגישי תלונה.

הוגשה באותו ערב,

למרות שכולנו יודעים שסיכוי שמשטרה תחזיר את הקסדה קלוש.

פורסם

כמו שאמרו, החופש הגדול התחיל.

יש סיכוי גדול שמדובר באיזה פרחחים שעברו במקום.

הייתי מסתובב באיזור במהלך היום, ומתמקד באיזורים שילדים מסתובבים בהם.

יש סיכוי לא רע שתראו אותם משחקים עם הקסדה עד שימאס להם ויזרקו אותה.

מגאן 265

פורסם

מקפיצה.

אנא, תהיו ערניים - אם תראו קסדה זו למכירה

נייד שלי - o5o-666-3223

היא דיי נדירה.

תודה

פורסם

רק כדרך אגב, יכול להיות מצב שהגנב יצבע אותה בצבע כמו איזה חורני וישים מדבקות של מונסטר וכיוצא בזה. שימו לב גם אם אתם רואים קסדה שצבועה על הפנים.

מצטער לשמוע על המקרה. אם אתם מעוניינים להזמין אחת מחו"ל אתם יכולים לשלוח לי הודעה. חבר שלי עובד בסוכנות אופנועים ויש מצב שהוא יוכל לארגן לי הנחה.

דרך אגב, בת כמה הייתה הקסדה? כלומר איזה שנת ייצור היא? אם היא מעל 5 שנים אז היא במילא לא הייתה בטיחותית יותר. אני יודע שזה לא מנחם אבל בכל זאת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אולי כדאי לוותר על כך גם אם הקסדה תמצא ותושב לבעלים שלה.

קסדה נועדה לספוג פגיעות בעת תאונה,

אי אפשר לדעת מה עבר עליה כאשר היתה אצל הגנבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רק כדרך אגב, יכול להיות מצב שהגנב יצבע אותה בצבע כמו איזה חורני וישים מדבקות של מונסטר וכיוצא בזה. שימו לב גם אם אתם רואים קסדה שצבועה על הפנים.

מצטער לשמוע על המקרה. אם אתם מעוניינים להזמין אחת מחו"ל אתם יכולים לשלוח לי הודעה. חבר שלי עובד בסוכנות אופנועים ויש מצב שהוא יוכל לארגן לי הנחה.

דרך אגב, בת כמה הייתה הקסדה? כלומר איזה שנת ייצור היא? אם היא מעל 5 שנים אז היא במילא לא הייתה בטיחותית יותר. אני יודע שזה לא מנחם אבל בכל זאת.

תודה!

אתה צודק, באוגוסט ימלאו שנתיים מאז שרכשנו אותה.

פורסם
אולי כדאי לוותר על כך גם אם הקסדה תמצא ותושב לבעלים שלה.

קסדה נועדה לספוג פגיעות בעת תאונה,

אי אפשר לדעת מה עבר עליה כאשר היתה אצל הגנבים.

ל'

יש משהו בדבריך.

לא נותר לי, אלא להצטרך לאיחולי כל רע לגנב בשימוש בגנוב.

פורסם
אשמח להשכיל בנושא, מדוע?

המעטפת הפנימית של הקסדה עשויה מחומר סופג אנרגיה. אם תסתכל מתחת לספוגים של הקסדה תראה חומר כמו קלקל. עם הזמן, החומר מתפרק ויעילותו פוחתת. אראי ממליצה להחליף את הקסדה לאחר 5 שנים מיום השימוש לראשונה. בכל מקרה אראי ממליצה להחליף את הקסדה לאחר 7 שנים מיום יצורה בלי שום קשר אם השתמשת בה או לא. גם אם הקסדה חדשה דנדשה לאחר 7 שנים מקומה על המדף או בפח האשפה. זה מה שקרה לי בדיוק, קניתי אראי מחו"ל בזמן שהייתי שם ורכבתי איתה לא יותר מכמות האצבעות שלי. היא חדשה ללא שום שריטה אבל יוצרה בשנת 2001. היום היא משמשת כקישוט יפה על המדף ותו לא. לכל חברה קסדות יש חוקים משלה. מיכוון שמדובר כאן באראי הבאתי את החוקים לגבי התיישנות החומר.

כמו שנהגת שודים אמרה, גם אם הקסדה תחזור אין לדעת מה עבר עליה. אבל מצד שני, לא צריך להיות קיצוניים. קסדה שנפלה מהידיים לריצפה לא איבדה כל כך מיעלותה אלא אם כן הפילו אותה הרבה מאוד פעמים. כל עוד אין שיפשופים נגלים לעין סימן שהיא לא הייתה מעורבת בתאונה רצינית.

הנה דוגמה לרמאות לשמה. המוכר כאן מוכר קסדה בדיוק כמו שלי. שנת הייצור של הקסדה הזו היא 2001. הקסדה הזו יכולה לשמש בתור עציץ, משקולת לניירות על השולחן בעבודה או לקישוט על המדף. היא בשום פנים ואופן לא מיועדת לרכיבה כי היא לא בטיחותית בגרוש. שים לב שהמוכר לא מציין שום דבר לגבי שנת הייצור שלה. אני יודע כי לי יש בדיוק כזו קסדה.

המוכר עוד בשיא חוצפתו דורש עלייה 409 דולר לא כולל משלוח.

http://www.ebay.com/itm/Arai-VX-Pro-1-Windham-White-Red-MX-motorcycle-helmet-Pro-1-New-/110915167804?pt=Apparel_Merchandise&hash=item19d30f263c&vxp=mtr

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

תודה לך על ההסבר! למדתי משהו חדש, ולאור המידע החדש שרכשתי

הקישור שצירפת על הקסדה למכירה אכן מתסיס ועצוב מכדי להיות אמיתי.

Gn'f'R

פורסם
איך יודעים באופן כללי? שנת היצור חרוטה איפשהוא על הקסדה?

בוודאי, על קסדות אראי (אין לי מושג לגבי אחרות כי אני שנים רוכב עם אראי בלבד) החודש והשנה של תאריך הייצור מוטבעים על אותה לשונית שאתה כורך את הרצועה.

הנה, כאן אתה יכול לקרוא בוודאות על הקסדה, תאריך האחריות שלה, זמן השימוש והיכן אתה יכול למצוא את תאריך הייצור.

http://www.araiamericas.com/support.asp?page=support/warranty.asp

תודה לך על ההסבר! למדתי משהו חדש, ולאור המידע החדש שרכשתי

הקישור שצירפת על הקסדה למכירה אכן מתסיס ועצוב מכדי להיות אמיתי.

אין בעד מה, בשביל אנחנו כאן בפורום, לעזור ולהיעזר באחרים. כמובן שאפשר לדעת את השנים לפי הגרפיקה של הקסדה. כל שנה או שנתיים הם מחליפים צביעה. רק קסדות של רוכבים מפורסמים (כמו מיק דוהאן לדוגמה) זוכות לצאת לשוק כל כמה שנים מחדש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיצה

אנא, אם אתם "פוגשים" בקסדה זו - דעו היא גנובה.

אודה אם תיידעו אותי -

050-666-3-2-2-3

• תוכן חדש...