Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר עד 30k

arielmosko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני יספר קצת- אני בן 21 בדיוק הוצאתי רישיון ועכשיו מחפש אוטו. התקציב שלי הוא עד 30k ומחפש אוטו צעיר ויפה.

עכשיו יש לי כמה דרישות ממנו.

שיהיה 3 או 5 דלתות.

שלא יהיה עגלה. (שמעתי שהגולף 1600 היא דיי עגלה)

ובעיקרון שלא ישחוט אותי בדלק ולא בחלפים. אין לי בעיה להשקיע באוטו אבל לא באלי כל יומיים להיכנס למוסך.

וכמובן שיהיה חתיך (כמה שיטחי מצידי :|

אז שמעתי על כמה אופציות ועדייו מתלבט ביניהם.

1אלפא רומיאו 147 (רכב בלי שוק)

2. איביזה משנת 2003

3. גולף 2001-2003

4.הונדה סיוויק (כולן כמעט שחותות והאמת דיי חלשות ומכוערות)

מתלבט בעיקר בין איביזה לגולף. יש הצעות? אולי משהו אחר..

תודה רבה ושבת שלום!

פורסם

שבוע טוב

אני לפני שנה גם הייתי כמוך.

מניסיוני, אני ממליץ לך לחסוך עוד כסף- 15 אלף ולקנות מכונית בשנתון יותר גבוה. הסיבה שאני ממליץ לך הוא שככל שרכב יותר זמן על הכביש ככה יש יותר בלאי טבעי של הרכב. אני ממליץ לך ללכת למגרשים-אוטו סנטר, טרייד מובייל ומגרשי חברות ליסינג כמו אלדן שקיבלה תשבוחות כאן בפורום. יש למעלה מדריך לקניית רכב משומש.

הסיבה שאני ממליץ לך את זה בכדי שלא תבלה כל שני וחמישי במוסך. במידה וכן תרצה לקנות בתקציב של 30 אלף אני בהחלט ממליץ על מאזדה לאנטיס, ניסן אלמרה, הונדה סיויק, דייטסו סיריון, יונדאי אקסנט (2007/2008). רק לפני הכל תבצע בדיקה במכון/מוסך. אם ארצה עוד עצה אתה מוזמן לשלוח לי מסר בפרטי.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

תודה על התשובה. אבל אני די לחוץ על רכב ואין לי דרך להוסיף עוד 15 אלף. התקציב המקסימלי הוא 30k.

וכל הרכבים שהצעת הם ״מבוגרים״ (מבחינת מראה) בשבילי. השאלה העיקרית שלי מה יהיה יותר זול לאחזקה שוטפת גולף שנת 01-02

או איביזה 2003-2005?

מבחינת דלק, ביטוחים, טיפולים במוסך וכל היוצא בזאת..

פורסם

שתיהן יקרות לאחזקה. ב30 אלף ש"ח לקחת רכב בן 11-12 כמו גולף זו טעות איומה לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תראה, אני הייתי בדיוק במצבך ושילמתי על זה מחיר כבד במוסכים. שני הרכבים שאתה מתעניין בהם הם יקרים לאחזקה- חלקי חילוף וכו'. רכב שהכי קל לתחזק אותו והוא אמין מאוד זה הקוריאניות (יונדאי) והיפניות.

ההמלצה שלי לא לקנות רכב בלחץ!! מניסיוני האישי את אותו כסף (15 אלף) אתה תוציא במוסכים בשנה הקרובה. לכן, ההמלצה שלי כן תחסוך עוד ותקנה רכב שיהיה לך שקט ממנו, ותהנה ממנו.

תקרא טוב טוב את המודעות של מדריכי קניית רכב כאן בפורום. יש כאן אנשים מדהימים עם ידע רב.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=104&FromYear=2000&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1900&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

הונדה אקורד מנוע 1800 לא שוחט בדלק חזק ואמין יש דגמים אם סאנרוף לדעתי רכב טוב לנהג צעיר.

גדול בטיחותי אמין ועוד ישאר לך עודף לביטוח וטיפול.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...