Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים לקחתי את הגולף שקניתי לאחרונה (TSI שנת 2010) להחלפת גיר בצ'מפיון.

עלי לציין שהם היו נחמדים, הסכימו לתקן את הגיר ללא תשלום, ואף נתנו אחריות של 5 שנים על הגיר - ללא ויכוחים מיותרים (פה חשדתי...)

מצ"ב טופס התיקון, רציתי לוודא עמכם: האם תיקון\החלפת הגיר בוצע במלואו או שהם עיגלו פינות?

1Jb1JBPcsvetaSmHMWHS2sE6hEBVl71.png

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

למיטב ידיעתי יש להחליף רק את יחידת המכטרוניק. לפי הדף שסרקת זה בדיוק מה שהם עשו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם זו היתה הבעיה (התיקון יקר להחריד ועלה ללקוח סכום של 5 ספרות בחברה-משהו בין 10 ל-13K) ופתרו אותה ללא החלפת גיר,עכשיו הרכב נוסע ותקין זה בסדר גמור.

קיבלת הארכת אחריות על הגיר ל 5 שנים סה"כ לדעתי ולא 5 שנים מעכשיו (תברר את הסוגיה),כפי שקיבלו לקוחות אחרים,שהוחלפו אצלהם מצמדים/בוצע תיקון דומה לשלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכאטרוניק. נראה שרק הוא. קלאצ'ים הולכים מתי שהוא לכולם. זהו חלק מתבלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה רק אני? או שחליפו לו שמן גיר? כלומר או שזה dsg6 או שהם סתם רשמו שמן בחשבונית, לפי מירב ידיעתי בdsg7 לא מחליפים שמן ואפילו אסור.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
זה רק אני? או שחליפו לו שמן גיר? כלומר או שזה dsg6 או שהם סתם רשמו שמן בחשבונית, לפי מירב ידיעתי בdsg7 לא מחליפים שמן ואפילו אסור.

בהחלפת מכטרוניקס מנקזים את כל השמן מהגיר ולכן צריך להכניס שמן חדש .

בנוסף מי אמר לך שאסור ? בוודאי שמחליפים שמן גיר גם בDsg 7 רק בתדירות נמוכה יותר מDSG 6 בו צריך להחליף כל 60 אלף ק״מ

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
בהחלפת מכטרוניקס מנקזים את כל השמן מהגיר ולכן צריך להכניס שמן חדש .

בנוסף מי אמר לך שאסור ? בוודאי שמחליפים שמן גיר גם בDsg 7 רק בתדירות נמוכה יותר מDSG 6 בו צריך להחליף כל 60 אלף ק״מ

ב DSG 7 אין שמן גיר

פורסם
ב DSG 7 אין שמן גיר

:shock: ידידי היקר , קצת התבלבלת ....... אין גיר בעולם ללא שמן ,מאיפה אתה מביא את אמרות החוכמה הללו ?

כשאומרים ש DSG 7 הוא גיר יבש הכוונה שהמצמדים בלבד לא טבולים בשמן כמו ב DSG 6.

אתה עושה סלט מפיסות אינפורמציה ששמעת .

שאר התמסורת (גלגלי שיניים וכו') בהחלט טבולה בשמן גיר , אם לא היה שמן הגיר היה נטחן ומחזיר נשמתו לבורא תוך מספר דקות.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...