Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דבר שמקובל מאוד בענף.

אני הורדתי 30 פעם מדבקות שונות ממכוניות שלי (כולל מדבקות של מכון אגזוזים, מכון קרבורטורים וכו'.)

כמה פעמים גם החלפתי מסגרות של לוחיות רישוי.

לא באתי להתלון על זה בפורומים, כי לדעתי מדובר בקטנוניות.

להוריד מדבקה (אם היא לא נראית לך) לוקח בדיוק 5 שניות.

כשקונים רכב חדש, לפעמים במסגרת לוחית רישוי מופיע פרסום של הסוכנות שמכרה לך. כשקונים מליסינג יש פרסום של חברת הליסינג או טרייד-אין. אף אחד לא מבקש ממך רשות לשים את זה.

אפשר לחשוב...זה לא שמדובר בשלט פירסום ענק על כל האוטו.

שוב פעם - זה דבר שמקבל אצל כל נותני השרות - בתחום המיזוג, מכשירים ביתיים, מחשבים, מדפסות ומה לא.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב פעם - זה דבר שמקבל אצל כל נותני השרות - בתחום המיזוג, מכשירים ביתיים, מחשבים, מדפסות ומה לא.

לא יודע מה איתך, אבל על המקרר שלי אין מדבקות.

בכ"א, זו נורמה פסולה מהסיבה הפשוטה שהרכב הוא רכושו של מישהו אחר. אם המוסך רוצה - שיבקש להדביק (הנוהג להדביק אם לא אומרים אחרת גם הוא פסול), וודאי שלא יקדח חורים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה דבר שמקובל מאוד בענף.

אני הורדתי 30 פעם מדבקות שונות ממכוניות שלי (כולל מדבקות של מכון אגזוזים, מכון קרבורטורים וכו'.)

כמה פעמים גם החלפתי מסגרות של לוחיות רישוי.

לא באתי להתלון על זה בפורומים, כי לדעתי מדובר בקטנוניות.

להוריד מדבקה (אם היא לא נראית לך) לוקח בדיוק 5 שניות.

כשקונים רכב חדש, לפעמים במסגרת לוחית רישוי מופיע פרסום של הסוכנות שמכרה לך. כשקונים מליסינג יש פרסום של חברת הליסינג או טרייד-אין. אף אחד לא מבקש ממך רשות לשים את זה.

אפשר לחשוב...זה לא שמדובר בשלט פירסום ענק על כל האוטו.

גם מקובל להתייחס לאוטו בתור"חתיכת פח",מה לעשות שאצל חלק זה הרבה יותר מחתיכת פח?

במדינתנו הנאורה מקובל גם לפתוח דלתות על רכב סמוך,להניח את הקניות לרגע על הרכב שלך,ועוד כל מיני דברים,זה עדיין לא הופך את זה לכשר.

אתה לא מצפה ממזגניסט שתיקן לך את המזגן בבית שידביק לך מדבקה על דלת הכניסה...

אני חושב שליאור צודק,אסור להדביק ובטח לא לקדוח חורים חדשים גם אם לא רואים אותם.כאן מתחילה תרבות וכבוד לרכושו של האחר,מה שלצערנו חסר במדינתנו.

סליחה על החפירה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

טוב, הבנתי.

אני לא בא להצדיק אף אחד. מי שחושב שזה פסול - אין לי שום בעיה.

אם המוסך עשה עבודה טובה והדביק מדבקת פירסום - אני לא רואה בזה פגיעה ברכוש שלי. מקסימום אוריד את המדבקה וזהו.

אם אי פעם תהיו בעלי מוסך או עסק שנותן שרות כלשהו - תעשו אותו דבר בדיוק. מבטיח לכם.

פורסם

לפותח השרשור, אני חושב שאתה מגזים בצורה שתסכן את הבריאות שלך בקשר ליחס שלך לרכב.

גם אותי זה היה מעצבן בשנים הראשונות לחיי בארץ אבל אתה צריך להבין שפה זה מדינה שרכב ל90% מהאוכלוסייה זה סתם עגלה שלוקחת אותך מנקודה אחת לשנייה.

מה יקרה כשתצא מחנות ותגלה שפשוף בטמבון?(קרה לרכב של אבא שלי חודש אחרי שהוא אסף את הרכב מהסוכנות) תקבל התקף לב? כשמישהו יפתח עלייך דלת וכשתגיד לו משהו על זה הוא יגיד לך "מה קרה?! כולה פח" (לא באמת מעניין אותו ששילמת על ה"פח" הזה 120K ושאתה עובד כמו חמור בשביל להיות מסוגל להמשיך לשלם וליהנות מה"פח" הזה)

כמו שכבר הספקת לראות (במוסך) "גם ככה זה יישרט"

אם תתעצבן ותתלהט על כל דבר כזה הרכב שלך ישרוד הרבה יותר ממך.

תבין, זה מדינת ה"כך הכל בקלות" , "יהיה בסדר" , "יש ביטוח" ועוד הרבה אמירות מהסגנון הזה.

אני ממש לא מצדיק את כל הנאמר, אבל זה מה שיש ועם זה נחיה , כל תופעת הליסינג שהתפשטה בשנים האחרונות רק החמירה את המצב עוד יותר.

בשורה התחתונה , תשמור על הבריאות שלך וככה תחליף רכב כל 3-5 שנים.

• ספונסר פורום
פורסם
זאת אומרת שבמקום שתבקשו ממני רשות לגעת לי ברכב ולהדביק עליו מדבקות , אני צריך לבקש ממכם שלא תעשו את זה .

ממש נחמד מצדכם.

תודה, אנחנו משתדלים להיות נחמדים.

ופיספסת את הפואנטה,השלט מתנוסס ברוב חוצות במוסך כדי שאף אחד לא יוכל לפספס אותו,כך שאדם שלא מעוניין במדבקה פשוט אומר זאת(אולי 3 אנשים במשך 5 שנים).

כשאתה יוצא מזארה, קסטרו או כל חנות אחרת, אתה מתהלך ברחוב עם שקית ובה פרסום של בית העסק, ובכך בעצם הלקוח אומר שהוא הביא אמון בעסק הנ"ל, אתה לא יוצא עם שקית שחורה.

רכשתי מטבח מבית עסק מוכר, ועד היום שמו של בית העסק מתנוסס בחזית המטבח שלי, כן, המטבח שלי,לא של הנגר.

עד היום הלוגו של נייקי מתנוסס על הנעל שלי,לדעתי זו חוצפה,זו הנעל שלי, למה נייקי מפרסמים את עצמם על הנעל שלי?

ובנוסף,בניין מסוים בשכונה שלנו שופץ לאחרונה,האותיות של הקבלן מתנוססות בגג הבניין בענק,אבל הבניין הוא לא של הקבלן.

בחדר של בני הקטן צייר צייר עבורנו ציור קיר, וחתם את שמו המסחרי ואת מספר הפלאפון שלו בתחתית,אבל זה הקיר שלי!!

כל נותן שירות חייב להפיץ את עצמו לרבים, והפרסום הטוב ביותר הוא פשוט להראות שאחרים משתמשים במוצר שלך, כאשר אפל התחילו לייצר את האייפוד, הייתה להם בעיה,כולם החזיקו את האייפוד בכיס ובכך לא הפיצו את "השמועה" שהאייפוד הוא מכשיר טוב,ובצעד גאוני, הם יצרו את האוזניות הלבנות, כך שברגע שראית אוזניות לבנות ידעת שמדובר במכשיר של אפל.

לסיום,כמובן שרכב זהו רכושו הפרטי של אדם, ואני יכול להעיד על עצמי שאני מתייחס לזה בשיא הרצינות ודואג כל רכב שעובר אצלנו כאילו היה רכבי הפרטי, ואנחנו מדביקים את המדבקות על הלוחית, השקענו במדבקות יקרות ויפות כדי לא לכער את הרכבים, ואני בטוח שאף אחד לא אוהב שיש לו מדבקה על הלוחית, אך אם בכל זאת הנהג לא הסיר את המדבקה, אני רואה זאת כהוקרת תודה והערכה למוסך, ומעריך זאת מאוד.

רכב שחוזר למוסך כשהמדבקה שלנו עדיין על הלוחית מתקבל בחום ואהבה, כי כולנו מבינים שזו הבעת אמון של בעל הרכב בנו, והוא לא מסיר את המדבקה, ובכך מספר לכולם שהוא מטפל את רכבו אצלנו.

במידה ולא,שניה אחת והמדבקה הוסרה ללא כל סימן או נזק.

אורן בן סימון

פורסם

אורן, אין ספק שאתה צודק. פשוט אתה מסתכל על זה מנקודת מבט שונה משלו.

אני חושב שהבנתי אותו. הבעיה פה היא שלא שאלו אותו, גם שלט לא היה, ועצם העובדה שעשו שינוי (גם אם קטן וממש לא קשור לצד המכני של הרכב) ברכב שלו, ועוד יצרו 2 חורים חדשים בפגוש שלו, מפריעה לו מאוד.

גם אני כשטיפלתי בפיאט פונטו שהייתה לי במוסך של היבואן, שמו לי מדבקה מאחורה. אין שם שום שלט, לא אומרים שום דבר. והם גם לא שמים מדבקה קטנה על הלוחית רישוי, אלא מדבקה בגודל בערך של כרטיס ביקור, על תא המטען, והיא ממש לא יורדת בקלות.

ראיתי שעושים את זה לרכב אחר לפני ששמו לי על הרכב, אבל החלטתי לא להגיד כלום. חשבתי לעצמי שמקסימום אני אוריד אותה.

בסופו של דבר, הייתי ממש מרוצה מהטיפול ומהיחס, שהחלטתי להשאיר את המדבקה כדי שאנשים יראו שאני מטפל אצלו ואולי זה יעזור לו.

הבעיה פה, היא שלא שואלים! לדעת פות"ש, לפחות לפי מה שאני הבנתי, זה פשוט שהם עשו שינוי ברכב (שוב, לא משנה שהוא קטן וזניח) מבלי לשאול אותו.

גם אני הייתי מתעצבן, גם אני הייתי יוצא עליהם, הייתי דורש לפחות טיפול אחד חינם, ומסגרות חדשות בלי פרסומת לאף אחד.

אני חושב שהרעיון של "אני שם לך פרסום על האוטו ואם אתה לא רוצה אז תגיד לי" הוא לא כזה בסדר.

לדעתי זה אמור להיות הפוך. כאשר בעל הרכב הולך למזכירות לפתוח כרטיס עבודה, המזכירה תשאל אותו האם הוא מוכן שישימו לו פרסומת על הרכב, ויראו לו איזה. מסגרת לוחית, מדבקה, אנטנה, ג'אנט, בלונדינית, קוף, כנפיים, לא משנה. שהיא תכתוב על כרטיס העבודה מאשר או לא מאשר. בעצם לא להגיע למצב שבעל הרכב צריך לבקש שלא יבוצע השינוי.

זה שקול למסעדות/פאבים שלוקחות כסף על אבטחה, אבל בחשבונית כתוב שזה לא חובה ואם אתה רוצה לא לשלם אז תגיד למלצר.

זה בדיוק שיטת מצליח. מסעדה צריכה לשלם על אבטחה כי ככה קבוע בחוק רישוי עסקים, ומנסים לגלגל את ההוצאה הזאת על הלקוח כאשר בפועל ההוצאה הזאת צריכה להיות על חשבון העסק וכחלק מההוצאות השוטפות ולא לגלגל את זה על הלקוח.

מזכיר לי שפעם לקחתי את החיילים שלי למסעדה בירושלים באמצע השבוע, כולנו על מדים וחמושים, ובחשבונית רואים 20 שקל על אבטחה, 2 שקל לבן אדם. לא רק זה, גם לא היה מאבטח בכניסה...אתה מבין את הרעיון?

אני חושב שרעיון המדבקה/לוחית צריך להיות עם שאלה ללקוח בזמן פתיחת כרטיס ולא בתור "אנחנו שמים אלא אם כן תגיד לנו אחרת", גם אם שמים שלט נורא גדול ויפה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אתה יכול לחלוק על דעתי, זה בסדר גמור.

כמו שכתבתי, זה לא הכי נעים שקדחו חורים, אבל מכאן ועד לבוא ולהצהיר "זבל של מוסך, אל תבואו לשם" הדרך מאוד ארוכה.

בה"כ עובד בא עם מברגה, מפרק לוחית, מחליף במגרת ובהרכבה הוא לא קלע בול לחורים הקיימים, וקדח חורים חדשים. אני בטוח ב 99% שגם החורים הישנים מוסתרים מאחורי הלוחית ומבחוץ לא רואים שום דבר.

תסלח לי אבל לקדוח את הפגושים על מנת להתקין פירסומת למוסך , WTF ??

עם כל הכבוד מדובר על השחתת רכוש פרטי , למוסך אין שום זכות לבצע שום פעולה ברכב שאינה כרוכה במטרה לשמה הרכב נכנס למוסך, גם מדבקה עם פירסומת למוסך צריכה לקבל אישור של בעל הרכב לפני ההדבקה.

אולי מקובל עליך שטכנאי של YES יתקין על דלת הכניסה שלך שלט שפה גר עוד לקוח מרוצה ?

זה בדיוק אותו דבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמו שכתבתי כבר במספר הודעות לאורך השירשור - זה לא מקובל עלי, אבל מדובר בדבר זניח ושולי.

עצם העובדה שכותבים על זה הודעה והשירשור מתארך למספר עמודים נראה לי די משונה.

זו קטנוניות. לא רואים את החורים הנוספים האלו מבחוץ ושום דבר רע לא קרה לאוטו.

עיצבן אותי שהבחור כתב: החליפו לי מסגרת לוחיות רישוי, זבל של מוסך אל תבואו לשם.

ועל זה הגבתי. זו הגזמה.

אולי היו עוד דברים במוסך שהוא לא היה מרוצה מהם, אבל הם לא נכתבו באותה הודעה.

הייתה רק התייסות למסגרת לוחיות רישוי והזהרה לא להכנס למוסך הזה.

וזה קצת יותר מידי.

לגבי טכנאי Yes וכו' - אני מדי כמה ימים מוצא על דלת הכניסה לבית שלי מגנטים עם פירסומת של בעלי מקצוע שונים. מוריד, זורק לפח. לא רץ לספר על זה לכל העולם. מבחינתי זה להתעסק בשטויות.

פורסם

כן, רק שלא עשו לך חורים בדלת.

ויתרה מזאת אם היו עושים לך חורים בדלת אבל אתה היית יודע שהם מוסתרים ע"י השלט של "כאן גרים" רק שהחליפו לך "כאן גרים בע"מ" - עדיין היה מרגיז אותך שסתם עשו לך חורים בדלת נכון?

מדובר ברכב, רכוש שנחשב להוצאה השניה בגודלה לאחר משכנתא - לא מפליא בכלל שבעליו של הרכב התרגז לנוכח הידיעה כי חוררו ברכבו חורים אשר לא נדרשו מלחתכילה.

נכון - לא בוצע כל נזק ממשי לרכב וזה לא מעיד בדבר על רמת המקצועיות של המוסך.

אבל זה לא שירות תקין איך שלא תביט על זה.

מילא אורן, שצודק לדעתי בכל מילה ומילה - בעצמו אומר שהם מדביקים משהו שניתן להסיר.

חורים ברכב לא ניתן "להסיר" והם קיימים עובדתית בין אם אתה רואה אותם או לא, זה עניין תודעתי ופגיעה ברכוש בשורה התחתונה.

באופן מעשי אין מה להתלהם כאן באמת אבל בירידה לרמת העקרון - נאלץ להסכים עם בעל הרכב, מבחינתו מדובר בבית עסק פסול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש ברכב שלי כמה חורים (יותר מ 2) שנקדחו עקב החלפות של לוחיות רישי לאורך השנים. חלק מהחורים אפילו קדחתי בעצמי.

זה לא שאני מבסוט מזה, אבל זה לא מפריע לי לישון בלילה.

ולא, מוסך/מכון רישוי שקדחו אותם לא פסולים בגלל הדבר הזה.

אני לא אסע 20 קילומטר לעיר אחרת רק בגלל שהחליפו לי מסגרת ללוחית רישוי במקום מסויים.

• תוכן חדש...