Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי אתמול מחו"ל אחרי שהרכב עמד שלושה שבועות , היום אני מניע את הרכב המנוע עובד עגול אבל נדלקת לי מנורה של ברקס אדומה מהבהבת ומצפצפת ועוד מנורות צהובות אחת של ה abs אחת של מערכת אגזוז (ציור של המנוע) ואחת של ה esp

הגיר תקוע על פרקינג ואני לא יכול להזיז אותו ובנוסף המערכת סטריאו לא נדלקת,

מלאתי נוזל בלמים ופימפמתי את הדוושה הרבה , אבל כלום לא עוזר,

חשבתי לנתק את המצבר ולאפס את המערכת אבל לצערי המצבר מתחת למושב הנהג ולפרק אותו זה סיפור , צריך מפתחות מיוחדים ,

הרכב היה תקין לחלוטין לפני שטסתי ,

יש למישהו עצה ?

המצבר חדש

תודה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

טוב אז ככה , התקשרתי לרון ממוסך רון היום בבוקר והוא הסביר לי איך לשחרר את הנעילה של הגיר , צריך לשלוף את הפנל מסביב לידית של הגיר ולהזיז פין קטן , נסעתי לרון ותוך שתי דקות הוא פתר לי את הבעיה , הממסר הראשי מתחת לכסא של הנהג היה מלא נמלים (:

בקיצור אני מאוד ממליץ לטפל אצל מוסך רון , מקצועי אדיב ואמין (: , במוסך אחר יכול מאוד להיות שהיו מסבנים אותי טוב טוב עם סבון לבנדר ופצ׳ולי ונותנים לי לאכול חמוצים ,תודה רבה רון !

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה על הפרגון .

והכי חשוב לא לשכוח לתת ריסוס קטן בתוך הרכב כי יש לך נמלים

והם יכולות לעשות המון נזקים לממסרים ולחיבורי החשמל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...