Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות, 0.9 טורבו בנזין ידני ברמת האבזור הגבוהה ביותר, 89 אלף ₪. יום חמישי נסיעת מבחן.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם
אני מתכוון לקנות, 0.9 טורבו בנזין ידני ברמת האבזור הגבוהה ביותר, 89 אלף ₪. יום חמישי נסיעת מבחן.

נשמח אם תעלה רשמים כאן אחרי הנסיעה.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

מעניין איך יושב מנוע בנפח כל כך קטן במכונית כזאת גדולה.

מנוע יותר קטן מהאלטו (אז מה אם הוא טורבו)

פורסם

אתה רציני?

סקודה אוקטביה נוסעת יופי על מנוע 1.2 קטנטן - אז קליאו (סופרמיני) לא תסתדר עם 0.9?

מטוס היא לא תהיה, אבל חסכונית בדלק וכנראה גם זריזה (בזכות המומנט) תהיה גם תהיה.

באופן אישי אני חושב שמדובר בשילוב מצויין.

בהצלחה לכם בגיבוש הקבוצה, רעיון נחמד בהחלט.

אלי.

פורסם
מעניין איך יושב מנוע בנפח כל כך קטן במכונית כזאת גדולה.

מנוע יותר קטן מהאלטו (אז מה אם הוא טורבו)

הקליאו שוקלת 980 ק"ג. אני מהמר שהיא גם אווירודינמית יותר מהאלטו. לגבי ההערה המחכימה "אז מה אם הוא טורבו"..

נו טוב, זה קל מידי. :lol:

:idea:
פורסם

מה כל כך קשה להבין? ה-0.9 טורבו יספק ביצועי "1.4 אטמוספרי" וה-1.2 טורבו (יש גרסא כזו - זה ה-1.2 אטמוספרי שנמכר בגרסא הבסיסית בתוספת מגדש ועוד כל מיני מסביב) יספק ביצועי "1.6 אטמוספרי", בהקבלה גסה.

:idea:
פורסם

אני חושב ש 0.9 זה כבר מוגזם, מנוע כל כך קטן כן יסע יופי בעזרת הטורבו אבל השאלה שלי היא כמה הוא ישרוד?

אותו הסיפור באוקטביה?

מנועי טורבו צוברים יותר בלאי , ועל מנת שהאוטו יהיה מקביל לביצועי 1.6 הטורבו חייב להכנס לפעולה והמנוע חייב להגיע לסל״ד יחסית גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) מה שיגרום למנוע לעבוד במאמץ תמידי על מנת ״לסחוב״ את הרכב, אני אישית בחיים לא היתי קונה רכב עם מנוע כל כך קטן למשקל לא כל כך קטן ( גם אוקטביה וגם הקליאו).

פורסם
אני חושב ש 0.9 זה כבר מוגזם, מנוע כל כך קטן כן יסע יופי בעזרת הטורבו אבל השאלה שלי היא כמה הוא ישרוד?

אותו הסיפור באוקטביה?

מנועי טורבו צוברים יותר בלאי , ועל מנת שהאוטו יהיה מקביל לביצועי 1.6 הטורבו חייב להכנס לפעולה והמנוע חייב להגיע לסל״ד יחסית גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) מה שיגרום למנוע לעבוד במאמץ תמידי על מנת ״לסחוב״ את הרכב, אני אישית בחיים לא היתי קונה רכב עם מנוע כל כך קטן למשקל לא כל כך קטן ( גם אוקטביה וגם הקליאו).

כמה שטויות... אתה חייב לנסוע על רכב מוגדש דחוף.

בזינוק מהרמזור אני עם גולף 1.2 נותן בראש לסיוויק 1.8 בלי להתאמץ.

והגולף שוקלת כמו האוקטביה.

לגבי הסל"ד, המגדש נכנס לפעולה מ 1500 סל"ד ובנסיעה רגילה יום יומית לעבודה אני לא רואה את המחוג עולה מעל 3000 סל"ד. הרכב ממש לא מתאמץ.

פורסם
כמה שטויות... אתה חייב לנסוע על רכב מוגדש דחוף.

בזינוק מהרמזור אני עם גולף 1.2 נותן בראש לסיוויק 1.8 בלי להתאמץ.

והגולף שוקלת כמו האוקטביה.

לגבי הסל"ד, המגדש נכנס לפעולה מ 1500 סל"ד ובנסיעה רגילה יום יומית לעבודה אני לא רואה את המחוג עולה מעל 3000 סל"ד. הרכב ממש לא מתאמץ.

אני לא אתווכח, הזמן יראה.

פורסם
על מנת שהאוטו יהיה מקביל לביצועי 1.6 הטורבו חייב להכנס לפעולה והמנוע חייב להגיע לסל״ד יחסית גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה)

אז אנחנו מתקנים אותך כי אתה טועה.

כל הרעיון בטורבו הוא המומנט הזמין כבר בסל"ד נמוך.

ממש אין טעם להגיע לסל"ד גבוה.

חוץ מזה מה השאיפה בלהשוות את הביצועים למנוע 1.6 אטמוספרי?

מנועי 1.2 TSI הרבה יותר מרגשים מ-1.6 אטמוספריים.

פורסם

אותו הסיפור באוקטביה?

אינך בקיא באופן פעולתו של מדגש הטורבו.

ערוך חיפוש, בצע נסיעה על רכב בנזין עם טורבו.

חזור עם רשמים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חייב להסכים. טורבו אינו רכיב פשוט בכלל ותלוי בהרבה דברים דוגמת אורך תעלות האוויר שלו והקוטר שלהם. בעזרת תכנון נכון, הטורבו יכול להיכנס בסל"ד נמוך ולהיות יעיל מאוד גם עבור מנועים קטנים.

אין ספק שצריך לנהוג על רכב קטן ומוגדש כדי להבין.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=XNvRhWL1stQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה המנוע, 3 צילינדרים עם 90% מהמומנט זמין כבר בסל"ד נמוך,

וזה סרטון האצה שלו:

http://www.youtube.com/watch?v=OSqM6Y0Vxb4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה מהירות מרבית (עד כמה שטורקי בסרטון הצליח להגיע ללא תנועה בכביש)

http://www.youtube.com/watch?v=IKDlsL4OnMM דרך יוטיוב

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

• תוכן חדש...