Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם!

מידיעה שהגיעה אליי עלה שתושב נתניה, שאביו נפטר לפני כ-14 שנה החזירר את ארסנל הנשקים של אביו - 100 אקדחים ו-145 רובים, רובם מסוג קרבין M1.

אני אומר: WOW! :shock: הנשק מספיק לגדוד! מה נסגר עם האנשים שם?! אני מבין שהסטיגמות על תושבי נתניה לא כאלה מופרכות...

תמונות:

הורד.jpg

IMG-20130613-WA0004.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מבין שהסטיגמות על תושבי נתניה לא כאלה מופרכות...

בתור תושב נתניה לשעבר ובאופן רשמי תושב נתניה נכון למועד כתיבת שורות אלה, הדבר היחיד שאני יכול לומר לך זה שהסטיגמות על תושבי נתניה הן אחושרמוטה מופרכות.

הדבר הכי מסוכן שנתקלתי בו בעיר התרחש לפני קרוב לעשור, כשטיל לאו נורה על ביתו של אסי אבוטבול, שהתגורר באותה תקופה לא רחוק מבית הוריי ברמת פולג, ובימי נערותי בגופת עבריין שנורה במסגרת חיסול חשבונות. מעבר לזה - גורנישט מיט גורנישט. לא משהו שלא תמצא בכמעט כל עיר ואם אחרת במדינת ישראל של שנת 2013.

על פניו לא נראה שמדובר כאן בארסנל ששימש גורמים פליליים - הם לרוב יתהדרו בכלי נשק יעילים יותר מאשר קרבין מימי מלחה"ע השניה. אני יותר הייתי מהמר על כך שמדובר באספן או סתם באיזה הזוי שהתכונן כל ימיו לחזון אפוקליפטי כלשהו.

עריכה:

בזמן שכתבתי את ההודעה, ליאור פרסם את הודעתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בתמונות אקדחים שנראים כמו משהו שגנבו מסט צילומים של מערבון...

מסתבר שהשוטרים שלנו מבינים בנשק בערך כמו ברכב:

במשטרה היו המומים ממספרם הרב של כלי הנשק ואמרו כי הארסנל לא היה מבייש יחידה צבאית מובחרת.

יחידה מובחרת ממלחמת העולם השניה אולי :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלעד, אני אמנם לא מנתניה אבל לפני מספר לא רב של שנים יצאתי עם מישהי שגרה שם במשך כמה חודשים. היציאות שלנו הסתכמו בבילויים בתוך נתניה בעיקר, ועד היום אני זוכר את הקולות של היריות משכונה קרובה (הייתי בשוק, והיא אמרה לי ״מה אתה מתרגש, כולה כמה יריות״), אני זוכר זקנה בלי שיניים שהתחילה לרדוף אחרינו ברחוב ולירוק על אותה אקסית ללא שום סיבה נראית לעין. אני זוכר גם פעם שסתם התמזמזנו על ספסל בירידה לחוף הארגמן והיה בחור שהסתכל עלינו, ועלה וירד מספר פעמים תוך כדי בהייה בנו, ובין העליות והירידות הוא הציץ עלינו ממקומות מחבוא שם. העיר הזאת רחוקה מליהיות סימפטית, וממש היה לא נעים להסתובב שם.

פורסם

בחייאת, אתם מגזימים. גדוד חי"ר (לפחות למיטב זכרוני) זה 2 פלוגות ותיקות ועוד 3 פלוגות מסלול ועוד מפקדה, ולא מספיק פה אפילו לחמש אפילו חצי סד"כ :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצטער אבל כבר 22 שנים שאני גר בכפר סבא ולא נתקלתי באף אחת מהתופעות הללו, גם בראש העין אני נמצא המון בשנים האחרונות ולא נתקלתי בשום דבר בסגנון, כל מה שתיארתי על נתניה חוויתי בתקופה שלא עולה על 3 חודשים, פעמיים-3 בשבוע.

פורסם
אלעד, אני אמנם לא מנתניה אבל לפני מספר לא רב של שנים יצאתי עם מישהי שגרה שם במשך כמה חודשים. היציאות שלנו הסתכמו בבילויים בתוך נתניה בעיקר, ועד היום אני זוכר את הקולות של היריות משכונה קרובה (הייתי בשוק, והיא אמרה לי ״מה אתה מתרגש, כולה כמה יריות״), אני זוכר זקנה בלי שיניים שהתחילה לרדוף אחרינו ברחוב ולירוק על אותה אקסית ללא שום סיבה נראית לעין. אני זוכר גם פעם שסתם התמזמזנו על ספסל בירידה לחוף הארגמן והיה בחור שהסתכל עלינו, ועלה וירד מספר פעמים תוך כדי בהייה בנו, ובין העליות והירידות הוא הציץ עלינו ממקומות מחבוא שם. העיר הזאת רחוקה מליהיות סימפטית, וממש היה לא נעים להסתובב שם.

אני תמיד זורם עם הבדיחות על נתניה אבל אם לדבר על זה רגע ברצינות אז אין בזה שום טיפת אמת.

אני חיי כאן 23 שנים ומעולם לא נתקלתי במעשה עבריינות שונה מבכל עיר אחרת.

תקופה מסויימת אפילו היה למשפחה עסק מצליח ברחוב המרכזי בעיר שמעולם לא נתקל בשום ניסיון לסחיטה או איום.

קולות ירי? כנראה רצתה להבריח אותך.

ברור שיש פה שכונות לא סימפטיות (שוב, כמו בכל מקום) אבל עד קולות ירי המרחק רב.

גם שאר התאורים שלך לא בדיוק מאפיינים של עיר מסויימת, אולי אלה היו ההורים שלה והיא התפדחה לספר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני גם גר בנתניה. אין כאן שום דבר מיוחד לטוב או לרע. זה בעיקר תלוי באיזה אזור אתה גר, כי גם בנתניה, כמו בכל עיר אחרת; יש שכונות עוני, שמן הסתם בגלל המצב הסוציאלי יש בהן נטייה למעט יותר עברינות ופשע; ויש שכונות שנחשבות ליותר טובות. יש גם באמצע. כמו בכל עיר ישנם יתרונות וחסרונות.

לא חסר סבתות שמטיילות עם החברות שלהן עד שעות הלילה המאוחרות (בסופ"שים), ולמרות שאני גר בשכונה לא הכי מבוססת כלכלית, עוד לא שמעתי שקרה להן משהו.

מצד שני, אחרי שיצא לי לנהוג בתוך הרבה ערים שונות, שמתי לב שבנתניה יש הכי הרבה נהגים גרועים. לאו דווקא מבחינה מקצועית או טכנית, זה משהו שאני לא יכול להעריך, ואני גם לא מספיק טוב בעצמי כדי לשפוט אחרים על כך. אבל מבחינת "האני שם פס על כולם, וחותך ועוקף" זה משהו שאני נתקל בו הכי הרבה בנתניה, וגם בת"א. אבל בעיקר בנתניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...