Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה המזגן שלי מקצר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעלתי אותו רק בשעה וחצי האחרונות היום, פעמיים הפסיק לפעול תוך כחצי שעה והקפיץ את מתג החשמל של המזגן. עוד פעם שלישית אחרי עוד שתי דקות. מזגן תדיראן מרכזי כ3.5 סוסים, אולי עוד חצי. בן עשר פלוס.

למה? מה לבדוק? אני מבין בזה כלום. בעת הצורך מי מומלץ באזור ראשון?

חם לי.

פורסם

כנראה שיש בו תקלה, בלי קשר לזמן העבודה האחרון שלו היום.

לא ממש מכיר מישהו מומלץ מאיזורך.

בעצם, לא ממש מכיר מישהו מומלץ... :shock:

מתחדשת*

פורסם

אני מניח שזה קבל התנעה.

נסה את יאצק החאפר, אם הוא עסוק נסה את ארז.

תגיד לו שהפנה אותך שמר מהגדוד, או Jenny from the block, מה שבא קודם.

פורסם

השאלה איזה מפסק הוא הקפיץ בארון חשמל ומתי זה קופץ.

אם הפחת קופץ (המפסק נגד התחשמלות), זה אומר שקיים קצר לאדמה, הבעיה במקרה הזה היא לרוב בחיווט או במשאבת המים, אם קיימת, והיא יחסית זולה לטיפול.

אם קופץ הראשי/המפסק של המעגל של המזגן (יקפוץ אחרי דקה שתיים של עבודה, כשהמדחס יכנס לפעולה) זה או קבל או מדחס, קבל יהיה זול יותר להחלפה, בהחלפת מדחס צריך להביא בחשבון את עלות ההחלפה מול עלות קניית מזגן חדש.

פורסם

אם אתה יודע איך ויש בקשותך מולטימטר שמאפשר בדיקת קבלים, אתה יכול לבדוק את הקבל בעצמך ולהחליפו במקרה הצורך, מדחס כבר יצריך כלים יעודיים.

פורסם

טוף, ומי זה יאצק ששמר הזכיר? אם הוא קורא כאן הוא מוזמן להגיב כאן או בפרטי.

לפני עשרים דקות ניסיתי להניע את הרכב, לא הניע. נראה לי שהוא עשה יד אחת עם המזגן כנגדי.

פורסם

ובכן איציק, אם אתה קורא והאזור רלוונטי לך[ראשון], אשמח לפנייה כאן או בפרטי ולקבל טלפון.

שמר ובאבא, תודה על ההמלצות הנוספות ואם יש נוספים טובים באזור אשמח לשמוע. נראה לי שלא כל המזגניסטים פנויים בימים אלו... אם איציק לא פנוי, אפנה אל המומלצים כאן.

פורסם

סתם כי הייתי חייב...

המזגן אצלי בחדר התחיל להרעיש כמו טרקטור, והיה מעיף עליי אבק מהמניפת אוויר הפנימית (המזגן עובד הרבה). בנוסף, התחיל לטפטף עליי מים על הראש תוך כדי שינה - בנקודה הזאת החלטתי שנמאס לי.

המזגן נקנה ב- 2010, אבל לא התאפקתי, התקשרתי למתקין לשאול איך מגיעים למניפת אוויר, ובלי טיפת ידע במזגנים פשוט פירקתי אותו לחתיכות.

בנוגע לנזילת מים האמבטיה היתה סתומה בבוץ (מים + אבק = בוץ). ניקיתי.

בנוגע לסתימת מניפת אוויר באבק, לקחתי מברשת וניקיתי את המניפה.

בנוגע לרעשים הדבקתי למעלה את חלקי הפלסטיק עם נייר דבק שקוף והפלסטיקים נרגעו והפסיקו לזוז.

עשיתי את זה בסוף קיץ שעבר, עד עכשיו עובד כמו שעון שוויצרי :)

מצ"ב תמונה של הפירוק - צילמתי כי הייתי בהלם שאני יכול להגיע למצב כזה.

מזגן.jpg

פורסם

המזגן של ההורים שלי הוא בן כ 18. לא נראה כמו שלך. מבחינת ליכלוך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

התשובה הפשוטה לשאלה שבכותרת - כי יש שרב, ומרפי עוד לא ויתר עליך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שלום, אני איציק :lol:

תקלות מהסוג הזה נגרמות, בד"כ, כתוצאה מלחצים גבוהים שמקשים על המדחס את עבודתו - עד הקפצת ה"פקק" בלוח.

לחצים גבוהים לרוב נגרמים כתוצאה מפינוי חום לא תקין במעבה. בעברית פשוטה: או שהקבל של המאוורר מנוע הלך לעולמו (תקלה מאוד שכיחה), או שמשהו אחר מפריע למעבה לפלוט חום (מניפה שבורה, מנוע מאוורר שלא מסתובב טוב, צואת יונים שסותמת את המעבה וכו').

הרעש של המדחס (כתוצאה ממאמץ יתר) שאתה מתאר רק מחזק את הכיוון הנ"ל שאני חושד בו.

מהיכן אתה בארץ ?

סתם כי הייתי חייב...

המזגן אצלי בחדר התחיל להרעיש כמו טרקטור, והיה מעיף עליי אבק מהמניפת אוויר הפנימית (המזגן עובד הרבה). בנוסף, התחיל לטפטף עליי מים על הראש תוך כדי שינה - בנקודה הזאת החלטתי שנמאס לי.

זה בגלל שזה אלקטרע :lol:

;-) (סתם הייתי חייב :-) )

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...